- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.061
bende kimseler olmuyor diye bakınmıyorum artık yarın erken kalkarsam yazarım
beyin taraması yaptırdı ya değişikmiş dalgları çok şaşırdım eşimle bazen şey diyoruz acaba doğru mu diye ...
brown ailesini izliyor musun peki ? alaskayı mesken tuttuk programın adı
... iyi ki yemedik haaa
... yanlız güzel izledik
... sadece baktık kötü oldu yiyemedik
... ama iyi izledik hee
... Fakat yiyemedik
... Kalkın gidiyoruz S... G... dediler
Olculerın benden ıyı.benım boyum uzun ama olçulerın benden ıyı spor yaptığın ıcınmı acaba.tebrıkler bu arada cok ıyııValla nasil yiyosam artik ilk haftasi 4Gitmisti
1.60
Olculeri verem
Gogus 92
Bel 74
Gobek 84
Tek bacak sisik basen61
Ama bu sene ic bacagm hafif yumusadi skilasinca ve daha verince baya incelir diye umuyorum
Alt bacak 36
Benim basenler sorunsali.
Olculerın benden ıyı.benım boyum uzun ama olçulerın benden ıyı spor yaptığın ıcınmı acaba.tebrıkler bu arada cok ıyıı vermişşnValla nasil yiyosam artik ilk haftasi 4Gitmisti
1.60
Olculeri verem
Gogus 92
Bel 74
Gobek 84
Tek bacak sisik basen61
Ama bu sene ic bacagm hafif yumusadi skilasinca ve daha verince baya incelir diye umuyorum
Alt bacak 36
Benim basenler sorunsali.
Ne guluyosun kivircihhhhben pek emin olamadım
Çok teşekkür ederim :) Argan yağını deneyeceğim köpük kullanmayı ben de düşünüyorum :) cildim karma karma cilde uygun nemlendirici araştırayım en iyisi ben :)))Dün izlemedim teresa vardı ona baktım o bittikten sonra gercek yaşamlar vardı onu izlemeden kapattım.. son şans diye bir program daha var estetik ameliyatlarını gösteriyor o da fena değil
Evkilik alıştırması
Kuzum benim ciltte kuru saçlarda hindistan cevizi yağı aldım banyodan sonra cildime duştan 2 saat öncede saçlarıma sürdüm yumuşacık oldu.. argan yağlı maske kullanıyorum haftada 1 sonra .dupaset oluyor içinde keratin var ondan sıkıyorum arada saçım güzel koksun diye özelikle birde arganyagı oluyor her banyo sonrası sürüyorum uçları yumuşacık oluyor.. üstüne köpük kullanıyorum mesela saçım yıpranmıyor...
Yüz içinde bir yıkama jeli al günlük nemlendirici başlangıç için iyi olur cildin çok kuru ise hindistan cevizi yağını akşamları sür nemlendirici almana da gerek kalmaz
Ay sabah köründe uyanmaya alışan biri daha
Iyiyim vanilyaaa sen nassan
Eminmisin
bende kimseler olmuyor diye bakınmıyorum artık yarın erken kalkarsam yazarım
beyin taraması yaptırdı ya değişikmiş dalgları çok şaşırdım eşimle bazen şey diyoruz acaba doğru mu diye ...
... iyi ki yemedik haaa
... yanlız güzel izledik
... ama iyi izledik hee
... Fakat yiyemedik
ben pek emin olamadım
Yok canim yapmadim ki arada bi yaptim kafamaa eserse :) yani inceltcek kadar degil. TesekkurlerOlculerın benden ıyı.benım boyum uzun ama olçulerın benden ıyı spor yaptığın ıcınmı acaba.tebrıkler bu arada cok ıyıı vermişşn
Hahahah bu benimabartma kızben 24 yaşındayım 36 beden olma umudum bile yok
ah kuzum o bakım yapamama sorunu bende de varr bide bnm saclarım kıvırcık ne yapsam ters tepiyo sürekli bi dökülme ve yoluk tavuk olma hali
muhtemelen hazırlar kaaçarım cidden cok yeniyo geceler
Yok bilmiyorum cnm.bende kimseler olmuyor diye bakınmıyorum artık yarın erken kalkarsam yazarım
... iyi ki yemedik haaa
... yanlız güzel izledik
... ama iyi izledik hee
... Fakat yiyemedik
Seni gorunce aklima vanilya,kremsanti falan geliyoEh işte takılıyok sabah normal uyanan insanlar gibi yaşamaya alışmaya çalışıyok
Şimdi düşündüm sen de olabilirsin bak o
O kadar erken kalkıyor musun sen de
Niye arada çıkışmıyon mu
Seni gorunce aklima vanilya,kremsanti falan geliyo
Sen baaa bak bakimDiyettekileri yoldan çıkarmak için seçtim zati
sorunlarla bogusmakdan artikkk biyere yetisemiom kizzz bnde özledim sizidişe diş kana kan diyosun yani
kaynanan sana mı alcakmışkaynanan mı sana alcakmş anlamadm ben
özlettin kendini ondan hep
ama tohatıda hakittinnnnerelerdesnn
yok bize bu yakışır böyle bi muhabbet döncekse
Sen baaa bak bakim
başkasına süper laf söylerim hiç sorun yok canım acımamNiye arada çıkışmıyon mu
düğünden sonra bende kısa kestircemmmm sıkıldııımmmmHahahah bu benimsaçımı kısacık kestirdim ama artık bakcam onlara
günaydın canııımmGunaydın kızlarr
ya noldu kiiisorunlarla bogusmakdan artikkk biyere yetisemiom kizzz bnde özledim sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?