- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.101
derdi neymiş o zaman ki ugrastırıyo valla sinir oldum neyse kuzum az kaldı sabredin biraz daha destek olun birbirinize sabredinnhic bilmiorum tatlim ya yilan hikayesine Döndü resmenoyaladikca oyaliyolar... en kötü ihtimal tüm eylül boyunca cektircekler böyle bize... yok malesef Burda islemio
tek ben değilim yaniÇoçuk olunca hazırlıyorum cnm bende diger türlü ayaküstü ydü bnmde
Bnmkisi iş yerinde yapıyo nadiren evde oluyor olmaması daha ii o oldumu patates kızartması felan istiyor zatenderdi neymiş o zaman ki ugrastırıyo valla sinir oldum neyse kuzum az kaldı sabredin biraz daha destek olun birbirinize sabredinn
işçi olarak calışırsa eger zorlanır mısınız yani çok mu düşük orada maaşlar
tek ben değilim yani
aynen bak ablamda her sabah kahvaltı hazırlar ama cocuklara hazırlar enişteme değil
ayy sabah ne güzel gidiyo hele kışın sıcak cay patates biber kızartması fln miisss bide sobalı evseBnmkisi iş yerinde yapıyo nadiren evde oluyor olmaması daha ii o oldumu patates kızartması felan istiyor zaten
Sonra gelsin kilolar gelsin kilolarayy sabah ne güzel gidiyo hele kışın sıcak cay patates biber kızartması fln miisss bide sobalı evse
Değişiklik iyidir değiştirdimsuskunprenses Gulumse24 kızlar birini profil fotonuzu değiştirsenz ne güzel oluuurrr ben sizi sürekli karıştırıyorum çünkü
evet aynen öyle oluyoSonra gelsin kilolar gelsin kilolar
Değişiklik iyidir değiştirdim
Kacmazsin beraber yirsinizabartma kızben 24 yaşındayım 36 beden olma umudum bile yok
ah kuzum o bakım yapamama sorunu bende de varr bide bnm saclarım kıvırcık ne yapsam ters tepiyo sürekli bi dökülme ve yoluk tavuk olma hali
muhtemelen hazırlar kaaçarım cidden cok yeniyo geceler
Evet 5gün var inş ondandırRegl dönemin yakın sa ondan da olur cnm
ben cok yiyorum kendimi kaptırınca kuzu abartısız nişanlımın yediğinin 2 katını yiyebilirmKacmazsin beraber yirsiniz
Cok tatli olur ki :)
Dukan birası içiyorum onda yeşil çay varevde yeşil çay var mı canım yada limonlu tarcinli su yap ödem atıcı maydanoz suyuda olurrr
hemen araştırıyorum o neymişDukan birası içiyorum onda yeşil çay var
Sodali yesil cayhemen araştırıyorum o neymiş
yıkama jelim var aslında :) ama Bi nemlendirici bulayım aloe Vera kafama yattı :)yiyemedik valla kokladık sadece
pişman olmazsın argandan .. karma ise cildin h.cevizi deneme bence de marka araştır el kremleri oluyor norveçli balıkçıların kullandığı bir marka var onun nemlendiricisi alsan bile olur yaşın genç ise yıkama jeli kesinlikle al sabun alma ama rica ederim.
aylardan beri böyle kız dürtükle beni sabah dedikodusu yaparız
günaydın kuzum
öyle saçma düşünen erkek çok ya .. artık nasıl kör seviyorsa bencil insan
Ya evliligin tadida oyleben cok yiyorum kendimi kaptırınca kuzu abartısız nişanlımın yediğinin 2 katını yiyebilirm
kız adı afilli geldiydi bakim dedimdi sodalı tarifmişSodali yesil cay
ay bende bilemedim bnmki takıntılı yedirmezYa evliligin tadida oyle
Ilk zamanlar cok tatli oluo
Gec saatlere kadar otur ye falan
Film izle ne biliyim cok keyifli :)
O yuzden bilemedim :)
kız adı afilli geldiydi bakim dedimdi sodalı tarifmiş
ay bende bilemedim bnmki takıntılı yedirmez
artık kışın dönerim bende listeye beraber takılırız buralarda totomuzu yırtarız 3 5 gr vercez diye yine
Proteini onun bonusu kizOnu içmek yerine bi yumurta beyazı yesekte olurmu
Yarim bardak Ilık süte 1 tatli kaşığı kuru maya atiyorum karistirip hemen iciyorum canim içinde bircok vitamin oldugu icin diyet yapanlara da oneriyolar vitamin destegi gibiKuzum tam olarak tarifini verirmisin süt sıcakmı soguk mu birde kabarmasını bekliyomusun yoksa hemen mayayla süte karıştırıp içiyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?