Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tarti bazen kafayi yiyor
Hep ayni yere koyuyorsun demi tartilirken
Beni gecen gun 79.4 tarti
Noluyok dedim
Sifirladim 80.6 tarti

Nilar bukinin yorumuna katiliyrm
Diyette patates, pirinc gibi seyleri tuketmesek iyi olur
Ama genel olarak menun herzamanki gibi doyurucu lezzetli ve guzel :)

Cinim cekti en sevdigim sevzedir pirasa portakalli zeytinyagli da dene enfes oluyo
İçine portakal nohut havuç kesinlikle koyuyorum şhane oluyor bazen karabiberde atıyorum enfes oluyor ... bizim burda liman var ya gemiye sipariş etmişler kb görünce almış azcık yoksa bu mevsimde çok zor

Afiyet olsun canim gayet guzel ciftli spor derken disarda arkadaslarla yürüyüş mü yaptiniz

Ben sandviç yedim kızlar doktordan sonra. Ekmeği kepekli amaa birde hindi eti var içinde salata domates falan filan. Doktor bacağıma ince alçı yapti. Robot gibi yuruyom az kaldı iyilesiyorsun dedi

Ben sandviç yedim kızlar doktordan sonra. Ekmeği kepekli amaa birde hindi eti var içinde salata domates falan filan. Doktor bacağıma ince alçı yapti. Robot gibi yuruyom az kaldı iyilesiyorsun dedi
ay hadi geçsin bitsinde kurtul artıkkk kemik suyuyla corba yap kendine kuzu o da ii geliyomş öle şeylere

bakalim insallah en kisa zamanda hayirlisi neyse o olur, yok tatlim degil güzel biyere girerse baya iyi bi maas alir ama kendine yediremio iste sneelerce oku et bi diploma alamadan isci ol, o durumu yediremio kendine ama baska bi cagre kalmassa eger mecbur... yani maas konusunda sIkinti cekmeyiz hatta baslarda mezun olup alacagi aylikdan daha yüksek genelde iscilerin maasi iyi oluo Burda

Aksam ne yedin bukis gayet guzel sabahi begendim ben muz ve yumurta gayet yeterli bence

Keratin yüklemesi adi degilmi

Aksam ne yedin bukis gayet guzel sabahi begendim ben muz ve yumurta gayet yeterli bence
aksam salata yedim, Yesil salata icinde tavuk izgara vardi parca parca, hatta bosu bosuna kalori almamak icin sadece sirke ve limon katirdim sos olarak esimde karsimda kocamannnn bir pizza yedi sagolsun

Kızlar tatile gitcem inşallah kilo alıp gelmem geri ya gelince detoks falan yapmayı düşünüyorum öneriniz var mı bu konuda böyle vücudum Bi dinlensin Bayram'a kadar falan

Selam kizlar cocukka ancak girebildim
Sabah: 1 yumurta. 2 dilim esmer ekmek. 1 bardak şekersiz ihlamur. 1 dilim peynir. 1 tk fıstık ezmesi.
Arada 1 elma 5 badem filtre sekersiz kahve.
Öglen 6 kasik yesil fasulye 2 dilim esmer ekmek
Arada yesilcay
Aksam 6 kasik yesil fasulye 1 bardak yogurda 2 yemek kasig chia tohumu ekleyecegim. Avuc içi kadar izgara et
Ara madensuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…