- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.041
abartma kız34 yasindayim 36 beden olmadan ölürsem gözüm açık gidecek
ah kuzum o bakım yapamama sorunu bende de varr bide bnm saclarım kıvırcık ne yapsam ters tepiyo sürekli bi dökülme ve yoluk tavuk olma halibenim de saçlarım azıcık ya:) yumuşak ve parlak olmasını istiyorum çok kuru saçlarım :) azıcık bakımlı biri olmak istiyorum artık yaşımdan çok küçük gösteriyorum falan
muhtemelen hazırlar kaaçarım cidden cok yeniyo gecelerSen evlenince gorcen
Basbasa yemeler :)
günaydın bebeğiiiimmmGünaydın topicin güzelleri
o saatte kimi bekliyposan artıkHadi kalkın kız
*Oklavayla dürten smiley*
böyle evlilik mi olur o istedi ben yedimEvkilik alıştırması
GunaydnnnnnnnnnnnnnGünaydın topicin güzelleri
günaydın kuzumGünaydın topicin güzelleri
günaydın...günaydın bebeğiiiimmm
o saatte kimi bekliyposan artık
böyle evlilik mi olur o istedi ben yedim
günaydın kuzumGünaydın kızlar
Dün izlemedim teresa vardı ona baktım o bittikten sonra gercek yaşamlar vardı onu izlemeden kapattım.. son şans diye bir program daha var estetik ameliyatlarını gösteriyor o da fena değil
Evkilik alıştırması
Kuzum benim ciltte kuru saçlarda hindistan cevizi yağı aldım banyodan sonra cildime duştan 2 saat öncede saçlarıma sürdüm yumuşacık oldu.. argan yağlı maske kullanıyorum haftada 1 sonra .dupaset oluyor içinde keratin var ondan sıkıyorum arada saçım güzel koksun diye özelikle birde arganyagı oluyor her banyo sonrası sürüyorum uçları yumuşacık oluyor.. üstüne köpük kullanıyorum mesela saçım yıpranmıyor...
Yüz içinde bir yıkama jeli al günlük nemlendirici başlangıç için iyi olur cildin çok kuru ise hindistan cevizi yağını akşamları sür nemlendirici almana da gerek kalmaz
Ay sabah köründe uyanmaya alışan biri daha
günaydın bebeğiiiimmm
o saatte kimi bekliyposan artık
böyle evlilik mi olur o istedi ben yedim
Gunaydnnnnnnnnnnnnn
günaydın kuzum
günaydın...
evlilik böyle birşey iştegidenler geri gelecek
günaydın kuzum
@ParteMoralll günaydın tatlım
Anladim canim bende baktim ona :)Dün izlemedim teresa vardı ona baktım o bittikten sonra gercek yaşamlar vardı onu izlemeden kapattım.. son şans diye bir program daha var estetik ameliyatlarını gösteriyor o da fena değil
Evkilik alıştırması
Kuzum benim ciltte kuru saçlarda hindistan cevizi yağı aldım banyodan sonra cildime duştan 2 saat öncede saçlarıma sürdüm yumuşacık oldu.. argan yağlı maske kullanıyorum haftada 1 sonra .dupaset oluyor içinde keratin var ondan sıkıyorum arada saçım güzel koksun diye özelikle birde arganyagı oluyor her banyo sonrası sürüyorum uçları yumuşacık oluyor.. üstüne köpük kullanıyorum mesela saçım yıpranmıyor...
Yüz içinde bir yıkama jeli al günlük nemlendirici başlangıç için iyi olur cildin çok kuru ise hindistan cevizi yağını akşamları sür nemlendirici almana da gerek kalmaz
Ay sabah köründe uyanmaya alışan biri daha
günaydın beybileerrr
Günaydın kızlar
hepiiiiiciigginiizeeeee gunayydinnnnnnnnngünaydın kuzum
günaydın...
evlilik böyle birşey iştegidenler geri gelecek
günaydın kuzum
@ParteMoralll günaydın tatlım
aşk böcüklerine döndük kalpcikler havada uçuşuyo
yok bize bu yakışır böyle bi muhabbet döncekseHeğ şey gibi
Siz nasılsınız
İyiyiz siz nasılsınız inşallah
İyiyiz ee siz nasılsınız
İyi peki siz nasılsınız
yok bize bu yakışır böyle bi muhabbet döncekse
Heğ şey gibi
Siz nasılsınız
İyiyiz siz nasılsınız inşallah
İyiyiz ee siz nasılsınız
İyi peki siz nasılsınız
Iyiyim vanilyaaa sen nassanNassın inşallah kaptanım
bende kimseler olmuyor diye bakınmıyorum artık yarın erken kalkarsam yazarım4te kalktım napayım erken yatınca sonra oturdum sizi bekledim
beyin taraması yaptırdı ya değişikmiş dalgları çok şaşırdım eşimle bazen şey diyoruz acaba doğru mu diye ...Anladim canim bende baktim ona :)
... iyi ki yemedik haaayok bize bu yakışır böyle bi muhabbet döncekse
ben pek emin olamadımEn sondaki sen bize yallah çeken
Eminmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?