- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.681
Iyi isteHayır canım malesefvar üyeligim ama aktiv değilim şifremi unuttum
Iyiyiz canım sen napiosun
Evet canimmm hemen olsun bitsin isterdim ama biraz uzadı bana göre
Noldu kiz. Belki kas yapmışsındır ondan oyledir vanillam
Yesimdiyettee seklinde yaziliyoLilimm neymiş kız o oyle. Dur kardeşimden bakiyimmerak ettim. Bir gunde okadar giderse cok iyi. Sade sodami
Sağol lilimm. Dukan diyet bana yabancı değil zaten belki onu denerim yine 1 hafta falan bakalım ise yaricakmiYesimdiyettee seklinde yaziliyo
Onda tarif var cnm
Yahu boşversene onu. Ben 5 gün girmesem ağlamazsıngirmesin boşver ona özelden bi msj hazırlarız hemen kendine gelirsin ahahah canim keşke kendin yapsaydın zaten az yiyoruz onunda tadını çıkaralım dimi :/
Hayırlı cumalar canimmm
Çok sıkıldım her şeyden gerçekten
Tost yapacaktım annem açmış oraya koltuk minderlerini yaymış
Elimden aldı
İyi tamam sen yap dedim
Onu da yakmış
Bravo neden alıyorsun elimden
Madem sallapati atacaksın oraya niye elimden alıyorsun
Sucukları çiğ çiğ yedim dışı yanık ağlaya ağlaya
Zaten o odundan da cevap yok 5 gün olmuş girmemiş
Canim ben senin bilgilerini bulamıyorumGünaydın gününüz hayr cumanız mübarek olsun canlar sabah kilom şok 96.300 Düne göre 900gr eksik dün akşama kadar ter döktüm spor yaptım bugün için ama listede yokum galiba
Kuzum takim yuzdesi düşeceği icin bu hafta listeye alamiyorum seniBende sabıtım cok morlım bozupdu yae ılk defa veremedim bır hafta
Senmi benmiiiben bosuna konusmusum
Ya kendi resmiyle girmeyen biri için çok onemsemiyomusun canım sen kendinde diyorsun noldu böyle canın sıkıldı seni anca okul paklarNe hazırlayacağız ki daha adamın k*çında değil işte öyle kendi kendime ben
work work workNapiyonz kizlaaaa
olsundu haftaya düzelirdiBelliydi zaten pazartesiden o zaman da sabittim kaldı burada böyle
Biseylere kafani takiyo olmayasinBilmiyorum ki kuzum çok mutsuzum şimdi sabah sabah
Eve gecince nasil yapcaz tatlim evdeki tartidan gitsen daha iyi olmaz miCan'ım ben eve geçtim şimdi ama kilo kaybımı teyzemgile göre yazıyorum çünkü orada başlamıştım bu hafta .
Evde hala 67 lerde çıkıyorum .
Cnm normalSağol lilimm. Dukan diyet bana yabancı değil zaten belki onu denerim yine 1 hafta falan bakalım ise yaricakmi
Keptin sen ne is yapiodun :)work work worksabah kahveni daha yeni içebiliyom sen naabıyon
olsundu haftaya düzelirdibn kilo verince siz sabit kalıyonuz alınca coşuyonuz vermicem artık kilo fln
Nazar boncuğu olsun :) sen eminimki kas yaptığın için sabit kaldın , gayet az yiyordun sporun da gayet iyiydiBelliydi zaten pazartesiden o zaman da sabittim kaldı burada böyle
Deniyeceğim canım burdaki kızlardansa deneyen var herhalde ozaman bakalım isine yarayan varsa hep yaparizCnm normal
Kendi diyetine ve sporuna ilave o suyu iciyorsun
Kilo vermene yardimci oluomus
15 gun iciliyor
ben bosuna konusmusum
Senmi benmiii
Ya kendi resmiyle girmeyen biri için çok onemsemiyomusun canım sen kendinde diyorsun noldu böyle canın sıkıldı seni anca okul paklarkendine gelirsin güzel güzel cocuklari gorunce onun ziplayani coktur canim agzi iyi laf yapan erkekten korkarim ben
work work worksabah kahveni daha yeni içebiliyom sen naabıyon
olsundu haftaya düzelirdibn kilo verince siz sabit kalıyonuz alınca coşuyonuz vermicem artık kilo fln
Biseylere kafani takiyo olmayasin
Nazar boncuğu olsun :) sen eminimki kas yaptığın için sabit kaldın , gayet az yiyordun sporun da gayet iyiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?