- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.881
Aynen oyle ben cok yag atiyomsm gecen sene diyete baslaynca farketmistim simdi hepimize az yagli. :)Arkadaslar yemeklerin yapildigi yagda onemli. Mesela yesil fasulye az yagda yapildiysa diyette kilo verdirir ancak yagi boca ettinmi o diyetten çikar. Mesela ben suan yemekleri 1 yemek kasigi yag il3 pisirip eşimin oglumun tabagina ilave yag ekliyorum. Bu konudada birbirimize yardimci olalim bilgilendirelim bence
Yeme yemeEşim baklava getirmiş yaaaaaa
Günün abur cuburla geçmiş sanki kuzuSaat 10
Sucuklu kaşarlı tost
Saat 12
Bitter çikolata ve kahve
Saat 15
1 avuç fındık
1 avuç badem
Saat 18
2 köfte
4 yk makarna
Yarım kase salata
Saat 21
1 bardak light süt
Bugün Jillian yapmadım
Açıkçası kendi vücudum konusunda hayal kırıklığına uğradım bu hafta
Sevdiğim şeyleri yiyemiyorum, bir tarafım terleyene kadar spor yapıyorum hele bu kez zor yapan kız gibi yapıyorum yine sabit.
Bu beni üzdü ve hayal kırıklığına uğrattı açıkçası.
Neyse artık
Bu zamana kadar guzel verıyordun canım bu haftalık boyle olmuş bı değişiklik yap ıstersen yedıklerınde benımde bu hafta sabıt ben senın gıbı spor yapmıyorum tabı.benımde canım sıkıldı ama Haftaya daha cok verırız ınşSaat 10
Sucuklu kaşarlı tost
Saat 12
Bitter çikolata ve kahve
Saat 15
1 avuç fındık
1 avuç badem
Saat 18
2 köfte
4 yk makarna
Yarım kase salata
Saat 21
1 bardak light süt
Bugün Jillian yapmadım
Sevdiğim şeyleri yiyemiyorum, bir tarafım terleyene kadar spor yapıyorum hele bu kez zor yapan kız gibi yapıyorum yine sabit.
Neyse artık
Bende aynı psikolojideyim artik diyet yemekleri ile değil normal yemekler ile kilo vermek istiyorum... bende makarna yedim bugün.. ayrıca gözüm şu anki kiloma alıştı kendimi beğenmiyorum yicik yemekte bulamıyorum bunalıma girdim sanırım yineSaat 10
Sucuklu kaşarlı tost
Saat 12
Bitter çikolata ve kahve
Saat 15
1 avuç fındık
1 avuç badem
Saat 18
2 köfte
4 yk makarna
Yarım kase salata
Saat 21
1 bardak light süt
Bugün Jillian yapmadım
Neyse artık
Ben emzırdıgımden yapamıyorum kuzumDUkan birasına başlayalım bence grupca etkili olacagını düşünüyorum
Kasın artmıstır senınSaat 10
Sucuklu kaşarlı tost
Saat 12
Bitter çikolata ve kahve
Saat 15
1 avuç fındık
1 avuç badem
Saat 18
2 köfte
4 yk makarna
Yarım kase salata
Saat 21
1 bardak light süt
Bugün Jillian yapmadım
Neyse artık
Evet mesela bnm eskıden yaptıgım dıyetteArkadaslar yemeklerin yapildigi yagda onemli. Mesela yesil fasulye az yagda yapildiysa diyette kilo verdirir ancak yagi boca ettinmi o diyetten çikar. Mesela ben suan yemekleri 1 yemek kasigi yag il3 pisirip eşimin oglumun tabagina ilave yag ekliyorum. Bu konudada birbirimize yardimci olalim bilgilendirelim bence
Bugunku bırıncılıkten sonra karsı koymak daha kolay olsa gerekAglamak istiyorum ama yemekte istemiyorum ve yemiycemmmmmm ben onun tadını biliyorumki
Anladım kuzumBen emzırdıgımden yapamıyorum kuzum
Çok az değilmi ya bana mı öyle geliyorSelam kızlar ♡
Menüm
Gec kahvaltim
1 kupa çay
1 sandviç hindi etli
Ögle yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık pırasa havuç yemeği
Ara öğün
Yok
Akşam yemeği
Marul içine hindi füme koydum sandviç yaptım
Gün içinde 2 ltr su
Sabah halamın kızı genişini getirmişti hemen yiyemedim sandviç yiyincede sistim birden. Sonra molada yedim canım başka zamanım yoktu :/ yeni geldim suan iştenÇok az değilmi ya bana mı öyle geliyor
Anladım cnm toksan sorun yokSabah halamın kızı genişini getirmişti hemen yiyemedim sandviç yiyincede sistim birden. Sonra molada yedim canım başka zamanım yoktu :/ yeni geldim suan işten
Bencede menün çok hafif kuzu acıkmıyomusun yaSelam kızlar ♡
Menüm
Gec kahvaltim
1 kupa çay
1 sandviç hindi etli
Ögle yemeği
2 kaşık bulgur pilavı
4 kaşık pırasa havuç yemeği
Ara öğün
Yok
Akşam yemeği
Marul içine hindi füme koydum sandviç yaptım
Gün içinde 2 ltr su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?