- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.921
Evet ya ne yesek bugun
Sıze alternatif ton balıklı salata dıyrm yapma ımkanınız varsa
Hmm o zaman dusunelım baskaaaBen ton balığından hiç hoşlaşmam kız
Çok kötü kokuyor
Düğün var bugün yarın dedemin senesi kuzenlerim gelecek hafta içi 2 ayrı misafir evi temizlemeye çalışıyorum çok veceriksizim ya nerden başlıcam bilmiyorum zamanda kısıtlı..Daha bir şey yemedim kuzu gözümü açıp buraya geldim kendimi uykuya vurdum dün
Belki corn flakes yerim canım hiçbir şey istemiyor sadece kahve içsem de olur yan
Nasılsın bugün
Ben normal yemek yiyip prosiyon azaltiyorum sporda yapınca dengeliyor ama arada 2 gün dikkat etmek gerekiyor...Ben de bulamıyorum ya yemek istediğim şeyler hep diyet dışı
Diyette yediklerimden de bıktım
Yay burcuyum bebik ben sen?
Yükselenim de balık
Seyreyle şenliği yani
Ton balığından çok sıkıldım bir ara sandviç yapıp yiyordum çok güzel oluyorEvet ya ne yesek bugun
Sıze alternatif ton balıklı salata dıyrm yapma ımkanınız varsa
Hmm o zaman dusunelım baskaaa
Kınoalı pılav ve haslanmis tavuk gogsu
Düğün var bugün yarın dedemin senesi kuzenlerim gelecek hafta içi 2 ayrı misafir evi temizlemeye çalışıyorum çok veceriksizim ya nerden başlıcam bilmiyorum zamanda kısıtlı..
Nesfit var bizde de olmazsa bende ondan yerim birde ıspanaklı yumurta yiyesim var bugün canım istedi
Ben normal yemek yiyip prosiyon azaltiyorum sporda yapınca dengeliyor ama arada 2 gün dikkat etmek gerekiyor...
Ağlak bir yapın var mı .. ergenlik dönemi sonuna kadar ana burcun olgunlaştıktan sonra yükselen burcun özelliklerini alırsın acaba burçlar aynımı dedim ama değilmiş boğa yım oturan boğayükselen ikizler değişken huy ikisinede sahibim
Sendemi leylaGunaydin kizlarspor yapiyodum sağ alt baldırım acıdı ve hala agriyo yine sakatlandim zaar
Gunaydin kizlarspor yapiyodum sağ alt baldırım acıdı ve hala agriyo yine sakatlandim zaar
Acaba senin gözün mü degdi kiSendemi leyladikkat et cok spor yapiyorsun sonra kiskaniyorum
Acaba senin gözün mü degdi kiya sen ya kaptinn baska bi ihtimal yoh ahahahah saka yapiyom tabi ciddi neyin sanarsiniz aman diyim kem gözlenmeyin ayy bi suredir hafiften hissettiriyodu ama tabiki ben yine umursamadim aciyiii
Bu hafta agirlik çalışamadim zatiBirkaç gün dinlen bari
BenceAcaba senin gözün mü degdi kiya sen ya kaptinn baska bi ihtimal yoh ahahahah saka yapiyom tabi ciddi neyin sanarsiniz aman diyim kem gözlenmeyin ayy bi suredir hafiften hissettiriyodu ama tabiki ben yine umursamadim aciyiii
Diz kapagimin alti kuzum aksiyodu geriliyodu umursamadiydimdiAlt bacağın dediğin neresi tam
Benimki de sızladı dün ben de sallamıyordum
Kiz lilim ne güzel seyler aklina geliyo. Bende kinoa denicem evde var benimHmm o zaman dusunelım baskaaa
Kınoalı pılav ve haslanmis tavuk gogsu
Bu hafta agirlik çalışamadim zatikardiyonun fazlasi bana yaramiyo sakatlaniyom biraz kardiyo ya ara vercem
Diz kapagimin alti kuzum aksiyodu geriliyodu umursamadiydimdibugun acidi biraktim 20 dk da dikkat et hep ayni seyi yapiyoz ilk basta ara versem boyle olmazdi
Sana bisi diyim mi ben spor yapmadigim zamanlar daha cok kilo veriyom belki de kaslardan da gidiyo bilmiyom ama spor yaparken cok veremiyomTibia kasları işte benim de o sakatlandığım yer orasıydı çok yük binince onlarda küçük çatlaklar oluyormuş o yüzden dinlenmen gerekiyor kuzu
Ben kilo vereceğim diye sallamıyordum kilo da veremedim peffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?