Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anladım cnm toksan sorun yok
Valla bol bol su icip kendimi kandırıyorum canım sende dukan birasi yapıyorsun dimi. Nane koyuyormusun

Bencede menün çok hafif kuzu acıkmıyomusun ya
Canım bugün 14 - 22 calistim. Molada yedim. Eve gelmeme yakın çok acıktım şimdi çay içtim geçti midemi sivi ile kandırıyorum napiim. Benim kilo vermem acil kızlar nisanım var biliyorsunuz birde ayağım sakatlandı sporda yapamadım

Nişana grupta davetlimi ona göre bizde kendimize çeki düzen verelim kuzum ya benim bugün bacaklarım agrıyo karnımda sancı var ben Regl olunca hiç sancılanmazdım yeşil çaydan ola bilirmi çözemedim kramp gibi ve afedersiniz felaket gaz var

Nişana grupta davetlimi ona göre bizde kendimize çeki düzen verelim kuzum ya benim bugün bacaklarım agrıyo karnımda sancı var ben Regl olunca hiç sancılanmazdım yeşil çaydan ola bilirmi çözemedim kramp gibi ve afedersiniz felaket gaz var

Aa gelin valla çok komik olur. Masadan ikramliklara birimiz yanaşınca diğeri kaş göz yapar ahahaha salıver gitsin ahahah ya regl olunca hiç ağrın yokmu. Ben gelmeden 1 gün önceden duvarlara tırmanıyorum sancidan. Bitene kadar deli gibiyim

Hayır cnm nane girmiyor soda limon yeşil çay sadecee

Canım ben yeşilçay içemiyorum ya inan bilmiyorum ama okadar iğrenç geliyorki. Ben detoks suyu yapıyım en iyisi limonlu naneli. Bu arada çok güzel kilo verdin sende ♡
Cnn m bu şekil de yeşil çayın tadı belli olmuyor bi dene istersen hepimiz istediğimiz kilolarda olalım inşallah ya ay yiyorum yiyorum almıyorum diyebilelim

Günün abur cuburla geçmiş sanki kuzu

Evet yemek yemekten bıktım

Umarım daha çok veririz kuzum

Biz zaten seninle anca beraber kanca beraber aynen ben de bunalıma girdim kilo verince mutlu oluyordum en azından o da olmadı bu hafta pehh

Kasın artmıstır senın
Ikı haftadır guzel kılo verdın
Yerleri kasladoluyor
Görüntün degısıyordır tartıya yansımasada

Evet inceldi baya ölçü olarak ama tartıda da giderse daha memnun olurum tabii

Günaydın bende 1 dolu 1 boş gidiyorum kahvaltıda ne yedin benim canım bir şey istemiyor karpuz yedim ama çok açım

Senin burcun neydi... ben yemek bulamıyorum yicek plan yapıyordum şimdi oda yok yapamıyorum

Günaydın bende 1 dolu 1 boş gidiyorum kahvaltıda ne yedin benim canım bir şey istemiyor karpuz yedim ama çok açım

Daha bir şey yemedim kuzu gözümü açıp buraya geldim kendimi uykuya vurdum dün
Belki corn flakes yerim canım hiçbir şey istemiyor sadece kahve içsem de olur yani
Nasılsın bugün

Evet ya ne yesek bugun

Sıze alternatif ton balıklı salata dıyrm yapma ımkanınız varsa

Senin burcun neydi... ben yemek bulamıyorum yicek plan yapıyordum şimdi oda yok yapamıyorum

Ben de bulamıyorum ya yemek istediğim şeyler hep diyet dışı
Diyette yediklerimden de bıktım
Yay burcuyum bebik ben sen?
Yükselenim de balık
Seyreyle şenliği yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…