- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.901
Valla bol bol su icip kendimi kandırıyorumAnladım cnm toksan sorun yok
Canım bugün 14 - 22 calistim. Molada yedim. Eve gelmeme yakın çok acıktım şimdi çay içtim geçtiBencede menün çok hafif kuzu acıkmıyomusun ya
Bende et yetmezsem açmışım gibi geliyo banaBenim midem ete alismis. Tavuk olmadimi doymuyorum. Dun yedim bugun yemedim vucut alismasin farkli olsun diye bugun sebzeydi ogunlerimya açım hep
Nişana grupta davetlimi ona göre bizde kendimize çeki düzen verelim kuzum ya benim bugün bacaklarım agrıyo karnımda sancı var ben Regl olunca hiç sancılanmazdım yeşil çaydan ola bilirmi çözemedim kramp gibi ve afedersinizValla bol bol su icip kendimi kandırıyorumcanım sende dukan birasi yapıyorsun dimi. Nane koyuyormusun
Canım bugün 14 - 22 calistim. Molada yedim. Eve gelmeme yakın çok acıktım şimdi çay içtim geçtimidemi sivi ile kandırıyorum napiim. Benim kilo vermem acil kızlar nisanım var biliyorsunuz birde ayağım sakatlandı sporda yapamadım
Nişana grupta davetlimi ona göre bizde kendimize çeki düzen verelim kuzum ya benim bugün bacaklarım agrıyo karnımda sancı var ben Regl olunca hiç sancılanmazdım yeşil çaydan ola bilirmi çözemedim kramp gibi ve afedersinizValla bol bol su icip kendimi kandırıyorumcanım sende dukan birasi yapıyorsun dimi. Nane koyuyormusun
Canım bugün 14 - 22 calistim. Molada yedim. Eve gelmeme yakın çok acıktım şimdi çay içtim geçtimidemi sivi ile kandırıyorum napiim. Benim kilo vermem acil kızlar nisanım var biliyorsunuz birde ayağım sakatlandı sporda yapamadım
Aa gelin valla çok komik olur. Masadan ikramliklara birimiz yanaşınca diğeri kaş göz yapar ahahahaNişana grupta davetlimi ona göre bizde kendimize çeki düzen verelim kuzum ya benim bugün bacaklarım agrıyo karnımda sancı var ben Regl olunca hiç sancılanmazdım yeşil çaydan ola bilirmi çözemedim kramp gibi ve afedersinizfelaket gaz var
Hayır cnm nane girmiyor soda limon yeşil çay sadeceeValla bol bol su icip kendimi kandırıyorumcanım sende dukan birasi yapıyorsun dimi. Nane koyuyormusun
Canım ben yeşilçay içemiyorum ya inan bilmiyorum ama okadar iğrenç geliyorki. Ben detoks suyu yapıyım en iyisi limonlu naneli. Bu arada çok güzel kilo verdin sende ♡Hayır cnm nane girmiyor soda limon yeşil çay sadecee
Cnn m bu şekil de yeşil çayın tadı belli olmuyor bi dene istersen hepimiz istediğimiz kilolarda olalım inşallah ya ay yiyorum yiyorum almıyorum diyebilelimCanım ben yeşilçay içemiyorum ya inan bilmiyorum ama okadar iğrenç geliyorki. Ben detoks suyu yapıyım en iyisi limonlu naneli. Bu arada çok güzel kilo verdin sende ♡
Sabah denicem hemen. Ins ise yarar hiç yemememe rağmen çok az veriyorum kızlar kızdı bugün az veya hiç yemezsen olmaz dedilerCnn m bu şekil de yeşil çayın tadı belli olmuyor bi dene istersen
Aynen yemeyerek te gitmiyor cnm az ve dengeli olacakSabah denicem hemen. Ins ise yarar hiç yemememe rağmen çok az veriyorum kızlar kızdı bugün az veya hiç yemezsen olmaz dediler
Günün abur cuburla geçmiş sanki kuzu
Bu zamana kadar guzel verıyordun canım bu haftalık boyle olmuş bı değişiklik yap ıstersen yedıklerınde benımde bu hafta sabıt ben senın gıbı spor yapmıyorum tabı.benımde canım sıkıldı ama Haftaya daha cok verırız ınş
Bende aynı psikolojideyim artik diyet yemekleri ile değil normal yemekler ile kilo vermek istiyorum... bende makarna yedim bugün.. ayrıca gözüm şu anki kiloma alıştı kendimi beğenmiyorum yicik yemekte bulamıyorum bunalıma girdim sanırım yine
Kasın artmıstır senın
Ikı haftadır guzel kılo verdın
Yerleri kasladoluyor
Görüntün degısıyordır tartıya yansımasada
Günaydın bende 1 dolu 1 boş gidiyorum kahvaltıda ne yedin benim canım bir şey istemiyor karpuz yedim ama çok açımGünaydın topic
Sporu haftada 3 gibi azaltma veya bırakma kararındayım bugün eksiye düşebildim dün spor yapmayınca
Belki de her gün iyi bir fikir değildir
Yağ kütlesi azalmadan bunca kas çalışması iyi olmayabilir
Evet ya cok az yıyorsunSabah denicem hemen. Ins ise yarar hiç yemememe rağmen çok az veriyorum kızlar kızdı bugün az veya hiç yemezsen olmaz dediler
Senin burcun neydi... ben yemek bulamıyorum yicek plan yapıyordum şimdi oda yok yapamıyorumEvet yemek yemekten bıktım
Umarım daha çok veririz kuzum
Biz zaten seninle anca beraber kanca beraber aynen ben de bunalıma girdim kilo verince mutlu oluyordum en azından o da olmadı bu hafta pehh
Evet inceldi baya ölçü olarak ama tartıda da giderse daha memnun olurum tabii
Günaydın tatlımGunaydin kızlar
Günaydın bende 1 dolu 1 boş gidiyorum kahvaltıda ne yedin benim canım bir şey istemiyor karpuz yedim ama çok açım
Senin burcun neydi... ben yemek bulamıyorum yicek plan yapıyordum şimdi oda yok yapamıyorum
Günaydın topic
Sporu haftada 3 gibi azaltma veya bırakma kararındayım bugün eksiye düşebildim dün spor yapmayınca
Belki de her gün iyi bir fikir değildir
Yağ kütlesi azalmadan bunca kas çalışması iyi olmayabilir
Günaydın bende 1 dolu 1 boş gidiyorum kahvaltıda ne yedin benim canım bir şey istemiyor karpuz yedim ama çok açım
Senin burcun neydi... ben yemek bulamıyorum yicek plan yapıyordum şimdi oda yok yapamıyorum
Ben de bulamıyorum ya yemek istediğim şeyler hep diyet dışı
Diyette yediklerimden de bıktım
Yay burcuyum bebik ben sen?
Yükselenim de balık
Seyreyle şenliği yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?