- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #227.981
Etin kalorisi yüksek biliyorsun dimi bende sayaç indir say yağ gramını da kontrol et 55i geçmesin faydası olursa devam olmazsa başka bir şey düşünürsünKeşke azcıkta olsa kardiyo yapabilsem eminim inecek daha çokisyerindede oturmakla geçiyor öyle çok yorulmuyorumki kalori tam saymiyorum canim ama böyle kafamda hesaplamaya giriyorum su sukadardir diye yani 1200 asla gecmiyorum hatta dahada azdir. Etin yanina hep sebze yiyorum karışık bazen sebze daha ağırlıklı oluyor. Salata yemeyen ben salata yiyorum düşün yani. Simdi kahvaltı yapicam normal. Saat 6da işten çıkıcam iş arkadaşımla salata yemeğe gidicez eve gelincede akşamüstü bi tarçınlı süt içmeyi planliyorum bakalım:/
Teşekkür ederim tatlımAfiyet olsun canim gercekten lezzetli gozukuyor. Piknige cola light al canının çektiklerinden az az yersin. Tartıdaki sayıyı düşün ve nekadar mutlu olduğunu, açlığın gecicektir
Yok kuzum bayramdan sonra yıllık izin alcaz o zaman belki giderizEvet aynen canim... anladim biyere gitcekmisiniz bayramda
Dukan biramı hazırladım çıktım akşam gidince içicem burda wc yok kendime güvenemedim onu içinde motor gibi çalışıyo bagırsaklarHamir isi yeme
Salatalari ye akşam hafif gecistir
Dukan birani ic
Tmmdir
Sizlan hep ilgileniirim benAy evet kaptanim ilgilen bizlanSekerPancarii
Evet 3 gün mazeretsiz takima ugramayan diskalifiye ediliyo zatiE canim zaten biraz daha gelmezse listeye alamayiz! Ertelemeye gerek yok
Evet 3 gün mazeretsiz takima ugramayan diskalifiye ediliyo zatiyarin da gelmezse bitti
Ac karnina çörekotu yagida içiyorum 1 tatli kasigi
Supersin canimÖglen chiali ev yogurdu kabak yemegi yedim. Yemeklerim 1 kaşik yagli hep. Arada yesilcay aksamada roka salatasi 3 derisiz haslama tavuk baget var
Hahaha
Hahahahahaha
Halleri kızEtin kalorisi yüksek biliyorsun dimi bende sayaç indir say yağ gramını da kontrol et 55i geçmesin faydası olursa devam olmazsa başka bir şey düşünürsün
Teşekkür ederim tatlım
Ben değil gülümse gidiyordu pikniğe
Yok kuzum bayramdan sonra yıllık izin alcaz o zaman belki gideriz
Bnm çevremde de var ot bitki çayları karışımı içen kına gibi görüntüsü aynı bi arada sıcak çikolata tarzında mama denilen bişey kullanıyordu hiç de etki etmedi en güzeli yemeği kesmekSimdi nette haberlerde okudum şu zayiflatici biber hapindan genc bir kiz ölmüş korkunç bisey
İnşallah cnm geri dönüş olmaz artık herkez baya hırslı grupta birbirimize destekte olduktan sonra başarırızBen bugunde 79.9 um
Olurda 8 gorurum diye korkuyorum
Bida asla 8 gormek istemiyorum
Bu arada doguma girerken 9 haziranda kilom 93,5-94 civari idi
Protein salata olaydı bari kuzumHalleri kızahahah yağ kalorisi düşük alıyorum canım dana eti veya hindi gibi şeyler 3 saat sonra işten çıkıcam deli gibi salata yicem ahahahah isarkadasimla gidicez. Dakikaları sayıyorum
lilipit canim inş kalır böyle yaa bol bol su içiyorum az yicem bana ne hırs yaptım
Bağırsaklaramı etki ediyorAc karnina çörekotu yagida içiyorum 1 tatli kasigi
Canim sorucam tavuk izgarayla olurmu yada ona benzer artık ne olursa herşey kabulum cunki acimProtein salata olaydı bari kuzum
Bi deli kendim sanıyordum sabah bende sözümde giydiğim elbisemi giydim ceketimi giydim çok mutlu oldum resmimi çektim şükürler olsun dedim sende bugün benim gibi yapmışsın kuzu ne güzel bi mutlulukKızlar motivasyon olsun diye eski pantolonlarımı denedim bugün bi ara seksen ken almıştım doğum sonrası aldıgım kilolar la evet sekseni gördüm tartıda ekmeği bi kestim kendiliğinden fark etmeden 73lere indi kilo gerisi diyet le düştü neyse şimdi o pantolon un düğmesini açmadan içine giriyorum müthiş bişey ya böyle hissetmek boyuma göre vermem gereken çok ama bunada çokkk şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?