- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.001
Bende kinoayi burda duydum
Bulgur gibiymis
Velvette telefonum takildi nesajin yarida kaldi... duraklama normal arada tatlim sonrasinda birden gider bence, hic kafana takma
Geçmiş olsun canım dikkat et sıra ile dokuluyoruz bu ara ...
Kalori sayıyor musun porsiyon olarak mı gidiyorsun... şöyle yap bence çok etli şeyler yiyorsan biraz sebzeye dön ya da tam tersi birde işe başladın hareketin arttı etkisi de vardır kuzum
Haftada 2 gün diyet şeklinde yiyip icecem kalan günler normal yemekler yicem ama yine pilav makarna kısıtlı olacak ..
Spor da 1 gün ara vere vere ...
Sıkıntı varsa ağlayınca rahatlıyor insan
Ekmek tüketme kola da light ya da zero iç ya da akşam da geçiştir yarın da dikkat et toparlarsın
Sana bisi diyim mi ben spor yapmadigim zamanlar daha cok kilo veriyom belki de kaslardan da gidiyo bilmiyom ama spor yaparken cok veremiyombende bu arada 1 2 kilo verir oyle devam ederim spora ama insallah uzun surmez tek kardiyo yapmiyim da agirlik çalışmami engellemesin bende bu arada kol ve karina odaklanirim artik
Onada faydasi cok canim. Benim kolit rahatsizligim var. 1 haftadir cok rahatim. Midemdende cok rahatim midemde iyi degildi ama rahatladim. Cildide cok parlatiyo ama ac içilmeli zayiflatiyoda. Ben sabah degilde oglen veya aksam yemeklerinden once içiyorum aç karnina. Zati hep açızBağırsaklaramı etki ediyor
Gayet guzel bır menü afıyet olsun:)Sabah: 2 dilim esmer ekmek. 1 yemek kasigi lor peynirli yumurta. (Acayip tok tuttu). Tavsiye ederim. Sekersiz ihlamur. 1 yemek kasigi fıstık ezmesi
Ara: 1 şeftali 7 badem. Sade filtre kahve
Ara: yeşilçay
Aksam: taze soganlı roka salatası. 3 derisiz haşlama tavuk baget
Madensuyu. Aksama 1 saat koşu
Cnm senin cocugun ne kadarlıkKızlar motivasyon olsun diye eski pantolonlarımı denedim bugün bi ara seksen ken almıştım doğum sonrası aldıgım kilolar la evet sekseni gördüm tartıda ekmeği bi kestim kendiliğinden fark etmeden 73lere indi kilo gerisi diyet le düştü neyse şimdi o pantolon un düğmesini açmadan içine giriyorum müthiş bişey ya böyle hissetmek boyuma göre vermem gereken çok ama bunada çokkk şükür
Ara ogunlerını tam yap cnm o onemlıIyı akşamlar kızlar bugunku menum
10.30
Menemen
Uc dılım peynir
Bır kaşık labne
Bır dılım tb ekmeği
Bır surum reçel tereyağı
13.00
Bır avuç uzum
14.30
Bır tabak bezelye yemeği
Yarım dılım ekmek
18.00
Bır kase mercımek corbası
Uc kaşık taze fasulye
Bır parca tavuk but
Bugun karbon baya azalttım ne olucak yarın gorecegım
Şimdi bır bardak sut ve ceyrek armut yıyorum cnm akşamdan once dışardaydım yapamadmAra ogunlerını tam yap cnm o onemlı
İyi akşamlar kızlar bugün topik durgun hayırdır ben parkta oturmaktan popoö agrıdı resmen kendimi çok yorgun hissediyorum
Akrabalarla pikniğe gittik kuzum sabah yazmıştım görmedin sen galiba tahta oturaklar haliyle sürekli oturunca rahatsız ettiNeden parkta oturdun kız
Sabah kahvaltım
1adet kıymalı patlıcan dolması
Parka gidecez diye kahvaltı yapmadım
Öglen
2kaşık kısır
2kaşık patates salatası
1çatal semiz otu salatası
Çayı ne kadar içtim sayamadım
10bardak rahat var acık ve şekersiz
Çayı yanında küçük parçalar halinde kuru incir ve kayısı yedim 1avuç buda ara ögün oldu
Parkta 15dk bisiklet çevirdim
15dk yürüyüş bandında çalıştım
Eve geldim dukan biramı bitirdim
Akşama yemek yok öglen agır oldu ve hiç acıkmadım
İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 09:30 kahvaltı
1 haslanmis yumurta, cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin, Salatalik, domates, kapya biber,bir dilim ekmek
Ara ogun 11:00
Bı kaç dilim nektarin ve bi kaç dilim armut
Oglen 12:30
1 tabak bezelye yemegi
Domates ve dereotu
1 dılım ekmek
Ara öğün 16:30
Biraz siyah üzüm ve bir tane ceviz
Aksam 17:20
300 gr antrikot
Domates biber sos
Marul salatasi
1 dilim ekmek
Ara ogun 21:30
Bir porsiyon meyve yerim herhalde
Notlar: bebegime dokundugu icin sut urunlerini kisitli tuketiyorum.
Cuma kilo:79.9
Güncel kilo: 79.9
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -1000
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip: 5000
Ana hedefe kalan: 6900
Kuzu geçen gün gaza getirmek için msj atmıştın ben daha diyete başlayalı 1ay olmadı 4kilo 100gr verdim 7gün sonra 1ay olacak senin rekoru kırıcam inş geçen bana laf atıyo dun az olmuş verdigini kilo diye sen görürsün kızİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 09:30 kahvaltı
1 haslanmis yumurta, cay, 5 adet siyah zeytin, 3 adet yesil zeytin, Salatalik, domates, kapya biber,bir dilim ekmek
Ara ogun 11:00
Bı kaç dilim nektarin ve bi kaç dilim armut
Oglen 12:30
1 tabak bezelye yemegi
Domates ve dereotu
1 dılım ekmek
Ara öğün 16:30
Biraz siyah üzüm ve bir tane ceviz
Aksam 17:20
300 gr antrikot
Domates biber sos
Marul salatasi
1 dilim ekmek
Ara ogun 21:30
Bir porsiyon meyve yerim herhalde
Notlar: bebegime dokundugu icin sut urunlerini kisitli tuketiyorum.
Cuma kilo:79.9
Güncel kilo: 79.9
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -1000
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip: 5000
Ana hedefe kalan: 6900
Tıka basa dolu hissediyorum kendimi kuzum az önce tartıldım tam 2kilo fazla çıktım bu arada 1avuç kabak çekirdeği yedim onu yazmayı unuttumAslında ağır olmamış kısır ve patates salatası öyle kötü bir şey değil ki
Akşama da yiyeydin keşke canım aç kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?