- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.361
olmuyo öyle kuzu bi iki gün neyse de sonra emeklerime yazık diyosunbende 1 ay sonra uygulamaya geçecem ama vicdanım izin verecek mi
afiyet olsun mayalı sütü içemedim ben
baya da yedim aslında tavuk göğsü(ızgara) corba ayran 4 kaşık pilav bide acı biber tursusu yedimdiöğlen ne yedin
benimdeeeeeee
Tatil öncesi ev temizliyorum gelince bide evle uğraşmayayımeeee kızlar nabersinizzzzz sesiniz kesildi aloooo nerde bu takım üyeleriiiii
evet ya negüzel az az yiyp yasayip gidiodum ama dünden beri herseyi yiyesim gelio resmen hayallar kuruyorummmmmnazara geldik buki totoyu kaşıyalım hep berabercekaptinn
nereye gidiyorusun canimTatil öncesi ev temizliyorum gelince bide evle uğraşmayayım
evet haftada 1 gün serbestlik yetiyorolmuyo öyle kuzu bi iki gün neyse de sonra emeklerime yazık diyosun
baya da yedim aslında tavuk göğsü(ızgara) corba ayran 4 kaşık pilav bide acı biber tursusu yedimdi
güzele herkesin nazarı değermiş
Öğlen patlıcan sote akşam patlıcan közleme bahçeden bolca gelince patlıcan yemeklerinin dibine vuruyorumakşam menülerinde neler var kızlar
en güzelini yapıyorsun .. ben ilk tatilime kapıları ralıklı bırakmıştım 1 parmak toz vardı evin içindeTatil öncesi ev temizliyorum gelince bide evle uğraşmayayım
bende öyle sofradan kalkıyorum yemek düşünüyorumevet ya negüzel az az yiyp yasayip gidiodum ama dünden beri herseyi yiyesim gelio resmen hayallar kuruyorummmmm
oooo dimik tatilllTatil öncesi ev temizliyorum gelince bide evle uğraşmayayım
tavuk candır hayat kurtarıcısı resmnevet haftada 1 gün serbestlik yetiyor
canım tavuk istedi yicim sanırım bu gidişleafiyet olsun
iltifatları kabul etmek benim işim
Çok kötü değil mi tadıbende 1 ay sonra uygulamaya geçecem ama vicdanım izin verecek mi
afiyet olsun mayalı sütü içemedim ben
Evet öyle değişik bir şey yaptımAllah bağışlasın canıımmm
balığa barbekü sos mu attııneger o sos bnm bildiğim sossa fast food içine atılan hani cok kötü bi tadı var nasıl yedin kız
sabah süt fazla olmş akşam yemegi az olmş öğle zaten cok değişik olmş çikolata enerji vermiştir iyi olmş kahvede öğleden önce içmeye bak kuzu daha enerjik hissedersin
Ayvalık güzelyalı tarafına gidicez galiba cnmnereye gidiyorusun canim
sabah balık mıÇok kötü değil mi tadıben alıştım gerçi tek dikişte hüpletiyorum artık
Evet öyle değişik bir şey yaptımevde denemeyiniz benim damak tadım çok acayip sanırım onu farkettim sabah balık yiyebilen bir insanım sonuçta aynen ya kahveyi eskiden daha erken içerdim de mayalı süt aldı yerini azıcık öğlen saatlerine kaldı onun yeri
Hayallerimi yazsam taşlarsınız beni sanırımevet ya negüzel az az yiyp yasayip gidiodum ama dünden beri herseyi yiyesim gelio resmen hayallar kuruyorummmmm
Aynen bavullar felan bir süre oyalıyor zaten bide evle uğraşmayalımen güzelini yapıyorsun .. ben ilk tatilime kapıları ralıklı bırakmıştım 1 parmak toz vardı evin içindeaklıma geldi yine nereye gideceksiniz ...
bende öyle sofradan kalkıyorum yemek düşünüyorum
Ayvalık tarafı ga liba kafa nereye biz oraya olacak birazoooo dimik tatilllyolculuk nerelere
tavuk candır hayat kurtarıcısı resmn
her türlüsü yeniyo mübarekin
sabah balık mıbayılcam şimdik
balık akşam yenirrr serin haavada yeniiirrr
Mayalı süt ne için cnm ve nasıl yapılıyorÇok kötü değil mi tadıben alıştım gerçi tek dikişte hüpletiyorum artık
Evet öyle değişik bir şey yaptımevde denemeyiniz benim damak tadım çok acayip sanırım onu farkettim sabah balık yiyebilen bir insanım sonuçta aynen ya kahveyi eskiden daha erken içerdim de mayalı süt aldı yerini azıcık öğlen saatlerine kaldı onun yeri
aynen cok zor gercektennnnn keske söyle yiyip yiyp kilo almasak negüzel olurrrrHayallerimi yazsam taşlarsınız beni sanırımbir haftadır ben de böyleyim sürekli yemek düşünüyorum yiyememek çok zorluyor
ooo süperrrAyvalık güzelyalı tarafına gidicez galiba cnm
ay ne güzel yaa tamda mevsimin en güzel zamanlarındaaaaAyvalık tarafı ga liba kafa nereye biz oraya olacak biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?