- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.381
Yarım bardak süte bir tatlı kaşığı kuru maya koyup içiyorum kuzum saçları uzatıyor enerji falan veriyor güzel bi şey diyetle alakası yok sanırım faydalı diye içiyorum benMayalı süt ne için cnm ve nasıl yapılıyor
Hiç bilmiyorz o tarafları bilgisi olan varsa Çanakkale nin hangi ilçesi tatil için daha elverişli nerelere gezebilir z gidip gören varsa anlatın arkadaşlarooo süperrr
En büyük hayalimaynen cok zor gercektennnnn keske söyle yiyip yiyp kilo almasak negüzel olurrrr
Anladım cnm diyet için dukan birası baya ii cnmYarım bardak süte bir tatlı kaşığı kuru maya koyup içiyorum kuzum saçları uzatıyor enerji falan veriyor güzel bi şey diyetle alakası yok sanırım faydalı diye içiyorum ben
ay patlıcan yenmez mi zaten dibine vur valla közle imam bayıldı yap off neler olur patlıcan ileÖğlen patlıcan sote akşam patlıcan közleme bahçeden bolca gelince patlıcan yemeklerinin dibine vuruyorum
En büyük hayalimama nerde ben anca su içse yarar kategorisinde takılıyorum genelde
Bizimki hem bi işimizi görcz ayın yirmibeşinde o vakte kadar erken gidip tatil yapalım dedik bakalım hayırlısı Çanakkale çevresinde en ii tatil yapılabilecek yer ayvalık mış galiba bilgin varsa söyleyebilirsin cnm bu konudaay ne güzel yaa tamda mevsimin en güzel zamanlarındaaaa
Öyleymiş bir ara onu da deneyeceğim bakalım şu an mayalı süt kahve yeşil çay içiyorum içecek kotam doluyor içim almıyor gerçi dukanda da yeşil çay varAnladım cnm diyet için dukan birası baya ii cnm
Aynen verirken gram gram alırken kilo kilo maaşallah çok hayin bir metabolizma buevet yani en azindan zorlanmadan kilo veremiyoruz
Yiyip yiyip yiyip kilo almayan ları hiç anlamadım şimdiye kadar zatenaynen cok zor gercektennnnn keske söyle yiyip yiyp kilo almasak negüzel olurrrr
Aynen yağlı olmadıkça her türlü gideri varay patlıcan yenmez mi zaten dibine vur valla közle imam bayıldı yap off neler olur patlıcan ile
Aynen cnm dene derimÖyleymiş bir ara onu da deneyeceğim bakalım şu an mayalı süt kahve yeşil çay içiyorum içecek kotam doluyor içim almıyor gerçi dukanda da yeşil çay varçok fena duraklarsam ya da artıya geçersem elimde koz kalsın
Ne zaman gidiyosunAyvalık tarafı ga liba kafa nereye biz oraya olacak biraz
yaaa kıyamamSenad her saat yer her havada yer tam bir balık canavarıdırama anası hiç sevmez kokusuna bile katlanamaz o yüzden zor bulur senad balığı
hiç gitmedim o tarafa kuzu ben yaşadıgım ilçe dışına cıkmadım pek o yüzden yer bilgim sıfırrrBizimki hem bi işimizi görcz ayın yirmibeşinde o vakte kadar erken gidip tatil yapalım dedik bakalım hayırlısı Çanakkale çevresinde en ii tatil yapılabilecek yer ayvalık mış galiba bilgin varsa söyleyebilirsin cnm bu konuda
öptüm bebeğiiim bende cıkcam birazdan şükürkizlar ben birazdan cikioyrum isden sonrasinda anneme gecerim yani bugün giremem daha öptm siziii
Ayvalik balikesirde canmHiç bilmiyorz o tarafları bilgisi olan varsa Çanakkale nin hangi ilçesi tatil için daha elverişli nerelere gezebilir z gidip gören varsa anlatın arkadaşlar
Yarın çıkcaz galiba cnm yolaNe zaman gidiyosun
Ayvalik sariimsakli cok guzel
İşimiz Çanakkale'de de o civarda en iyi tatil yapabileceğimiz yer orasıymış galibaAyvalik balikesirde canm
Aslinda 10 ama ben 7-8 yiyorum. Diyetisyenim oyle veriyo. Hatta ilave 15 antep fistigimda var ama yemiyorumCnm değişim tablosunu tam hatırlamıyrm da 8 badem fazla gibi geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?