Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün dar taytım ve askılımı giydim dışarı çıkarkene fiyuv kendime baktım durdum araba camlarında ahahahah biri görse narsist diyecek
Ahaha yakışırrrr kim ne derse desin senin hoşuna gidiyosa boşver milleti daha ince olacagin zamanlari hayal ettt

Ben diyetisyen takip etmiyorum uzun süredir diyet yapıyorum kendimi öğrendim ona göre gidiyorum tv de çıkan herşey e de inanmam çünkü çok konuşulan ürünü satmaya yönelik... her neyse saf proteini belli aralıklar ile yapmak en güzeli haftada 1 yorabilir

Ne güzel ya birgün yokum deli gibi sohbet edin kiskandim
Sen nerelerdeydin beybisi
Aklımda var hep napacaksın işte yiyemeyince aylardır tabii

Bence daha çok böyle yaparsın
Protein gününe var mısın bu hafta 2 gün

Ne yiyeceuk nolur yumurta deme

Sen nerelerdeydin beybisi
Canım ben biraz alışveriş yapmalıydım nisan için yoruldum geberdim hemen biter dedim bitmedi. Arkadaşım lafa tuttu birde. Rus bi arkadaşım var. Sevgilisi turkiyede tatil yapalım demis. Gebertirim sizi nişanıma geliceksiniz dedim. şimdi bilet bakıyorlar

Ne yiyeceuk nolur yumurta deme
Protein süt lor peynir balık zaten fazlası ile karşılıyor kahvaltıya mantar sote de yapabiliriz öğlen ayran salatalık yesek ara öğünde light süt içsek bir gün de tavuk yesek 150.gram kadar valla yumurtaya gerek kalmadı bile

Neler aldın bakalım.. elbise seçebildin mi

Hayaller eksi hayatlar sabit

Bir de 66.6 gördüm geçen şaka gibi lanet gibi sıkıştı yapıştı kaldı
65 64 63 hadi amaaa ne var ki bu rakamlara inmekte sen yaparsinnnn
Bi biz denk gelemedik bekliom saatlerce kimse yok biz gidiyoz çeneler düşüyo Nilar dimi kiiiz
Çünkü ben 8 5 arası burdayim kuzu
Ooo neler aldinnn anlat bakimmm
Konuş tabı.banada ogrencı geldı ders anlat yemek ye geldım anca
Ne dersi veriyosun beybii

65 64 63 hadi amaaa ne var ki bu rakamlara inmekte sen yaparsinnnn

Çünkü ben 8 5 arası burdayim kuzu

Ooo neler aldinnn anlat bakimmm

Ne dersi veriyosun beybii

Oo gaza getirme konuşması

Kız ben 10 gundur o uc 6 yı goruom tamam guzel sayıda gıt artık

Bu nasıl bir lanettir
Aynen ya garip nedense burada kaldık
Yarın cardio yapmak istiyorum bakalım
Olmazsa çarşamba
Yarın alışverişe gideceğim çünkü koydum kafaya çok elbise etek bir şey alasım var krizdeyim

O olur bak ben bugün balık yedim bilee

Salatalık yenıyormu sebze yok dıye okudum sutte az yağlıymış sız bızı aydınlatın cokheyecanlıı hıc yapmadım

Bugun karalahana yemeği yedım o benı ındırıyor bakalım gorucem yarın ınecekmı ugurlu sayım uc 6 :))

Bugunku menum
09.00
Bır haş yumurta
Uc dılım peynır
Bır kaşık labne
Bır dılım tb ekmeği
Domates salatalık bıber
Bır surum reçel
12.00
Meyvelı yogurt
13.00
4 kaşık kısır
Bır tabak karalahana yemegı
17.00
Sutlu kahve
18.00
Bır tabak lahana
Uc kaşık patlıcan kavurması

Bugun karalahana yemeği yedım o benı ındırıyor bakalım gorucem yarın ınecekmı ugurlu sayım uc 6 :))

Lanetlendik
Ben yemem lahana da bakalım bugün yürüyüş de yapmış oldum belki işe yarar

Bir sürüm nasıl oluyor kız
Bugün lahana detoksu gibi olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…