- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.421
Yemiyeceeiisiinn az as yiyeceeiisinnn incecik olaceiiisiinn
AhahaBugün dar taytım ve askılımı giydim dışarı çıkarkene fiyuv kendime baktım durdum araba camlarında ahahahah biri görse narsist diyecek
Ahahayakışırrrr kim ne derse desin senin hoşuna gidiyosa boşver milleti daha ince olacagin zamanlari hayal ettt
Ben diyetisyen takip etmiyorum uzun süredir diyet yapıyorum kendimi öğrendim ona göre gidiyorum tv de çıkan herşey e de inanmam çünkü çok konuşulan ürünü satmaya yönelik... her neyse saf proteini belli aralıklar ile yapmak en güzeli haftada 1 yorabilirŞeyda coşkunda her hafta 1 gün muhakkak yaptırıyormuş. Kilo verme durmaz her hafta devam eder üstelik hızlı verdirir diyor. Yapalim yaa. Kış gelmeden 70 lere düşsem çok rahatlarim ondan sonrasi stres yapmam en azindan
Sen nerelerdeydin beybisiNe güzel ya birgün yokum deli gibi sohbet edinkiskandim
Protein gününe var mısın bu hafta 2 günAklımda var hep napacaksın işte yiyemeyince aylardır tabii
Bence daha çok böyle yaparsın
Ben diyetisyen takip etmiyorum uzun süredir diyet yapıyorum kendimi öğrendim ona göre gidiyorum tv de çıkan herşey e de inanmam çünkü çok konuşulan ürünü satmaya yönelik... her neyse saf proteini belli aralıklar ile yapmak en güzeli haftada 1 yorabilir
Sen nerelerdeydin beybisi
Protein gününe var mısın bu hafta 2 gün
Bi biz denk gelemedikSizin gitmenizi bekledik
Yok kız ayni konusuldu hatta bu az bile öyle diyeyim size benim çene açıldı mi susmam
Canım ben biraz alışveriş yapmalıydım nisan için yoruldum geberdim hemen biter dedim bitmedi. Arkadaşım lafa tuttu birde. Rus bi arkadaşım var. Sevgilisi turkiyede tatil yapalım demis. Gebertirim sizi nişanıma geliceksiniz dedim. şimdi bilet bakıyorlarSen nerelerdeydin beybisi
Konuş tabı.banada ogrencı geldı ders anlat yemek ye geldım ancaSizin gitmenizi bekledik
Yok kız ayni konusuldu hatta bu az bile öyle diyeyim size benim çene açıldı mi susmam
Protein süt lor peynir balık zaten fazlası ile karşılıyor kahvaltıya mantar sote de yapabiliriz öğlen ayran salatalık yesek ara öğünde light süt içsek bir gün de tavuk yesek 150.gram kadar valla yumurtaya gerek kalmadı bileNe yiyeceuk nolur yumurta deme
Neler aldın bakalım.. elbise seçebildin miCanım ben biraz alışveriş yapmalıydım nisan için yoruldum geberdim hemen biter dedim bitmedi. Arkadaşım lafa tuttu birde. Rus bi arkadaşım var. Sevgilisi turkiyede tatil yapalım demis. Gebertirim sizi nişanıma geliceksiniz dedim. şimdi bilet bakıyorlar
Evet. Yaw protesto edıyoz
Kız ben 10 gundur o uc 6 yı goruomHayaller eksi hayatlar sabit
Bir de 66.6 gördüm geçen şaka gibi lanet gibi sıkıştı yapıştı kaldı
65 64 63 hadi amaaa ne var ki bu rakamlara inmekte sen yaparsinnnnHayaller eksi hayatlar sabit
Bir de 66.6 gördüm geçen şaka gibi lanet gibi sıkıştı yapıştı kaldı
Çünkü ben 8 5 arası burdayim kuzu
Ooo neler aldinnn anlat bakimmmCanım ben biraz alışveriş yapmalıydım nisan için yoruldum geberdim hemen biter dedim bitmedi. Arkadaşım lafa tuttu birde. Rus bi arkadaşım var. Sevgilisi turkiyede tatil yapalım demis. Gebertirim sizi nişanıma geliceksiniz dedim. şimdi bilet bakıyorlar
Ne dersi veriyosun beybiiKonuş tabı.banada ogrencı geldı ders anlat yemek ye geldım anca
65 64 63 hadi amaaa ne var ki bu rakamlara inmekte sen yaparsinnnn
Ooo neler aldinnn anlat bakimmm
Ne dersi veriyosun beybii
Kız ben 10 gundur o uc 6 yı goruomtamam guzel sayıda gıt artık
Protein süt lor peynir balık zaten fazlası ile karşılıyor kahvaltıya mantar sote de yapabiliriz öğlen ayran salatalık yesek ara öğünde light süt içsek bir gün de tavuk yesek 150.gram kadar valla yumurtaya gerek kalmadı bile
Neler aldın bakalım.. elbise seçebildin mi
Salatalık yenıyormu sebze yok dıye okudum sutte az yağlıymış sız bızı aydınlatın cokheyecanlıı hıc yapmadımProtein süt lor peynir balık zaten fazlası ile karşılıyor kahvaltıya mantar sote de yapabiliriz öğlen ayran salatalık yesek ara öğünde light süt içsek bir gün de tavuk yesek 150.gram kadar valla yumurtaya gerek kalmadı bile
Neler aldın bakalım.. elbise seçebildin mi
Bugun karalahana yemeği yedım o benı ındırıyor bakalım gorucem yarın ınecekmı ugurlu sayım uc 6 :))Oo gaza getirme konuşması
Bu nasıl bir lanettir
Aynen ya garip nedense burada kaldık
Yarın cardio yapmak istiyorum bakalım
Olmazsa çarşamba
Yarın alışverişe gideceğim çünkü koydum kafaya çok elbise etek bir şey alasım var krizdeyim
O olur bak ben bugün balık yedim bilee
Matematık :) ihtiyacı olan varsa anlatayım ılkokuldan unıye kadar anlatırız65 64 63 hadi amaaa ne var ki bu rakamlara inmekte sen yaparsinnnn
Ooo neler aldinnn anlat bakimmm
Ne dersi veriyosun beybii
Bugun karalahana yemeği yedım o benı ındırıyor bakalım gorucem yarın ınecekmı ugurlu sayım uc 6 :))
Bugunku menum
09.00
Bır haş yumurta
Uc dılım peynır
Bır kaşık labne
Bır dılım tb ekmeği
Domates salatalık bıber
Bır surum reçel
12.00
Meyvelı yogurt
13.00
4 kaşık kısır
Bır tabak karalahana yemegı
17.00
Sutlu kahve
18.00
Bır tabak lahana
Uc kaşık patlıcan kavurması
Azucuk ekmeği banduruyom oyleLanetlendik
Ben yemem lahana da bakalım bugün yürüyüş de yapmış oldum belki işe yarar
Bir sürüm nasıl oluyor kız
Bugün lahana detoksu gibi olmuş
Kisir karnabaharBu mevsimde karnabahar bulunur mu.kızlar kısır için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?