- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.401
Canim ben varim kesinlikle. Zararli degil zati 1 gün ama cok fark ediyormusPersembe günü yapmak isteyenlerle saf protein günü yapalim mi vucudumuz şaşırsınhemde sagliksiz bisey degil
Listen protein.diyetine uygun balık başlı başına protein kaynağı ayrıca tavukta öyle yağ oranında düşük olmuş olcak tuzu ben çok az atıyorum balığa etse sıfır tuz 100 gram üstüne çıkar muhtemelen protein gramın tabi tukettigin gramlarda önemliSekerpancari saf protein günü için diyet listeni verebilirmisin
Ben şöyle planliyorum ama yanlişim varsa düzel.
Sabah: 2 yumurta birinin sarisi alinmis omlet. Sekersiz cay
Ara: yesilcay sade filtre kahve.
Öglen: buharda pişmiş tavuk
Ara: yeşilçay
Akşam: yağlı kagıtta pişmiş balık ( tavada baligi yagli kagida sarip pişiriyorum yag eklemeden).
Madensuyu
Planim böyle seninki nasil.
Birde bu saf protein gününde tuz kullanabiliyomuyuz biz
Vanillav ile biz 3 gün yapmıştık ben 2 3 kilo kalıcı olarak vermiştim sporda yapardan 20 dk bile olsa daha iyi oluyorCanim ben varim kesinlikle. Zararli degil zati 1 gün ama cok fark ediyormus
Dimekki benim diyetisyen ondan bolcana veriyo hep.kizlar bi bilgi paylasim badem kalori bakimindan cok düsük degil ama bu iyi kalorilerden veee findik fistik hepsinin yaninda tek kilo yapmayan badem cünki bademin icinde bulunan besinleri vicud asla ve asla yaga ceviremio. O yüzden istenildigi Kadar tüketilebilir:) H hugocuk belki arasitrmak istersiniz
badem cok iyi bisey yani
Kalicaksaniz sarimsakliyi oneririm canm ee buraya gelebilcekmsn pekiYarın çıkcaz galiba cnm yola
Şeyda coşkunda her hafta 1 gün muhakkak yaptırıyormuş. Kilo verme durmaz her hafta devam eder üstelik hızlı verdirir diyor. Yapalim yaa. Kış gelmeden 70 lere düşsem çok rahatlarim ondan sonrasi stres yapmam en azindanVanillav ile biz 3 gün yapmıştık ben 2 3 kilo kalıcı olarak vermiştim sporda yapardan 20 dk bile olsa daha iyi oluyor
Canım ezıne var geyıklı var Çanakkale nın heryerı tatıl için ege denızı kıyıları cok güzeldirHiç bilmiyorz o tarafları bilgisi olan varsa Çanakkale nin hangi ilçesi tatil için daha elverişli nerelere gezebilir z gidip gören varsa anlatın arkadaşlar
Aynen bende bakamadım bırkaç saat sohbet muhabbetNe güzel ya birgün yokum deli gibi sohbet edinkiskandim
Peynır yokmu cnm balık yerıne ne olabılır kırmızı et yok sanırımSekerpancari saf protein günü için diyet listeni verebilirmisin
Ben şöyle planliyorum ama yanlişim varsa düzel.
Sabah: 2 yumurta birinin sarisi alinmis omlet. Sekersiz cay
Ara: yesilcay sade filtre kahve.
Öglen: buharda pişmiş tavuk
Ara: yeşilçay
Akşam: yağlı kagıtta pişmiş balık ( tavada baligi yagli kagida sarip pişiriyorum yag eklemeden).
Madensuyu
Planim böyle seninki nasil.
Birde bu saf protein gününde tuz kullanabiliyomuyuz biz
Ne güzel ya birgün yokum deli gibi sohbet edinkiskandim
Sizin gitmenizi bekledikAynen bende bakamadım bırkaç saat sohbet muhabbet
Evet fistik da iyi ama tuzsuz olmasi sart:)Dimekki benim diyetisyen ondan bolcana veriyo hep.
Antep fistigida veriyo 15 tane ama mesela ceviz findik fistik vermedi
ay bugün her yerde aynı konular akşam uyuyamıcam
böyle yaparımyemeeeee
Bu hafta alamadim taze balik tutmus eşim karagöz var buzlukta onu yerim. Peyniri unutmusum sabah süzme peynirde yerim 1 dilimPeynır yokmu cnm balık yerıne ne olabılır kırmızı et yok sanırım
Yemiyeceeiisiinn az as yiyeceeiisinnn incecik olaceiiisiinnAklımda var hep napacaksın işte yiyemeyince aylardır tabii
Bence daha çok böyle yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?