- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.441
Alırım bi ilk okulMatematık :) ihtiyacı olan varsa anlatayım ılkokuldan unıye kadar anlatırız
Oo parfümu de mi sen aldin hayırlı gelin seniKizlar sevgilime bisiiler aldım iste. Pijamasini saatini. Gorumcenin kaynanamın elbisesini. Gorumcenin eşine gömlek. Kızına birkaç birsey aldım. Kendimede parfum aldim. Kaynanama vericem. Bohcama koysun ahahhageberdim yorgunluktan
Motivasyon dusuklugunde itinayla gaz verilirOo gaza getirme konuşması
Bu nasıl bir lanettir
Aynen ya garip nedense burada kaldık
Yarın cardio yapmak istiyorum bakalım
Olmazsa çarşamba
Yarın alışverişe gideceğim çünkü koydum kafaya çok elbise etek bir şey alasım var krizdeyim
O olur bak ben bugün balık yedim bilee
Yurolari sactimKizlar sevgilime bisiiler aldım iste. Pijamasini saatini. Gorumcenin kaynanamın elbisesini. Gorumcenin eşine gömlek. Kızına birkaç birsey aldım. Kendimede parfum aldim. Kaynanama vericem. Bohcama koysun ahahhageberdim yorgunluktan
Ya ben o parfumu onlara aldirirsam yuzume bakmazlar. Sevgilim kızdı annem kabul etmez öyle dedi bencede etmez ama kendime lâf didirtmemAlırım bi ilk okulhiç anlamam da
Oo parfümu de mi sen aldin hayırlı gelin seni
Her ayrıntı yazılmış maşallahİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 07:30 kahvaltı
1 haslanmis yumurta, cay, 5 adet siyah zeytin,Salatalik, domates, kapya biber,bir dilim ekmek
Ara ogun 10:3
bir armut
Oglen 13:30
Yumurtali ispit kavurmasi 4 yk @ParteMoralll
Domates,biber, salatalik
Taze fasulye 3 yk
Iki yk kiymali makarna
1 dılım ekmek
Ara öğün 16:30
1 tane cilek
Aksam 17:20
Kisir
Domates soslu biber kizartmasi 3 yk (kil biber)
1 bardak cay
1 catal kozlenmis patlican salatasi
Annemle borek falanda yaptik sahane oldu ama yemedim
Ara ogun 19:00
Cok yandim dondurma yedim
Notlar: bebegime dokundugu icin sut urunlerini kisitli tuketiyorum.
Cuma kilo:79.9
Güncel kilo: 79.9
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -1000
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip: 5000
Ana hedefe kalan: 6900
Anasını aglattim vallaYurolari sactim
Desene
Ay matematik cok severimMatematık :) ihtiyacı olan varsa anlatayım ılkokuldan unıye kadar anlatırız
Pahalı diyosun yaniYa ben o parfumu onlara aldirirsam yuzume bakmazlar. Sevgilim kızdı annem kabul etmez öyle dedi bencede etmez ama kendime lâf didirtmemzaten kullandigim parfüm yani onlar almasa kendim alcaktım gene hayırlı bi evkafında ayrıca annemlerin takicagi saati aldım ahhaha babam kızacak annem sevinecek
Vaktim olsa masaustunden yazabilsem istatistik bile cikartirimHer ayrıntı yazılmış maşallah
Ya makyaj setim pahalı olacak zaten çok nadir kullandigim için pahalı aliyorum. Zaten asla kabul etmez kaynanam hiç öyle biri değil. Annem alırdı valla ahahahaPahalı diyosun yanialsaydilar bosversene
Şuraya sabah öğle akşam diye yazmaya Usenen birine bunlar çok fazlaVaktim olsa masaustunden yazabilsem istatistik bile cikartirim
Valla doclant moclant farmetmio adetleri uyguluyorsunuz masallahAnasını aglattim vallaahahahaha Allahtan bidahaki maaşım iki katı gelicek burda şey veriyorlar tatil parası gibi birsey. Onu harcadim bitti
Sunu yidim bunu yidim yeterŞuraya sabah öğle akşam diye yazmaya Usenen birine bunlar çok fazla
Bnm gerek yok makyaj setine demis kvYa makyaj setim pahalı olacak zaten çok nadir kullandigim için pahalı aliyorum. Zaten asla kabul etmez kaynanam hiç öyle biri değil. Annem alırdı valla ahahaha
Evet canım öğretmenim bende severımAy matematik cok severim
Ogretmen misin nilar
Yedim işte bişeyler diye gecistireym benSunu yidim bunu yidim yeter
Bugunku menum
09.00
Bır haş yumurta
Uc dılım peynır
Bır kaşık labne
Bır dılım tb ekmeği
Domates salatalık bıber
Bır surum reçel
12.00
Meyvelı yogurt
13.00
4 kaşık kısır
Bır tabak karalahana yemegı
17.00
Sutlu kahve
18.00
Bır tabak lahana
Uc kaşık patlıcan kavurması
guzel olmus cnmBugunku menum
09.00
Bır haş yumurta
Uc dılım peynır
Bır kaşık labne
Bır dılım tb ekmeği
Domates salatalık bıber
Bır surum reçel
12.00
Meyvelı yogurt
13.00
4 kaşık kısır
Bır tabak karalahana yemegı
17.00
Sutlu kahve
18.00
Bır tabak lahana
Uc kaşık patlıcan kavurması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?