Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben dahada salaklık ettin. 2.ci hamileligimde gayet güzeldi kilo bile almadim kilo verdim. Sagliklo beslendim 3.5 kilo oglum dogdu. Sonra süt olcak diye diye yedim. Hakikatende süt oluyodu azcik diyet yesem kalorisiz olsa sütüm azaliyodu. Dikkat etmezsem kilo alan yapim var karbonhidrat bana yaramiyor hemen şişiriyor ama dikkat edersem zayif olabiliyorum. Neyse işte yedim içtim mutlu oldum sütümde oldu kiloda oldu. Emzirme bitti bu sefer geceleri uyumadan muhakkak dondurma yer oldum. Her gece yemezsem sanki eksik hissediyodum. Cocuklar eşim uyudumu ben dondurma yiyerek alışveriş sitelerine bakıyodum. Oyle böyle iste 98 olmusum. 1 ayda spor diyet 88 e düstüm grip oldum sonra yine saldim ipin ucu kaçtı öküz gibi yemege verdim kendimi. Mide sorunlarimda vardi zaten bahane oldu. Mayistan agustosa kadar hiç diyet yapmadim sporda yapmadim sadece 2 kilo almışım şaşirdim hatta normalde hemen çok kilo alirdim ama nedense 2 kiloyla yırtmışim.

Bence belden asagisi hafif dalgali diz ustu guzel duruyo :) basenleri belli ettmiyo
dimi öyle yapim azıcık açıksn alt taraf
bacaklarımı iyi korumam lazm bu sefer carpmamam lazım

geç kahvaltı cok düzen bozuyo
ama snin güzel olmş akşamda uyarsan like beybi

sagol tatlim sen ne yedin?
kısır yaptım bugün 1 kase yoğurt bol marul ve yarım porsiyon kısır sabah 1 bardak süt içmiştim dengeledim...

sınavı kazanan şanslı kişilerdensin .. bende uğraşıyorum ama tm veremedim kendimi derslere
bu site beni niye sürekli atıp duruyo istemiyonuz mu beni naabıyonuz
benide atıyor sürekli her attığında ban mı yedim diyorum

belli bi kesimde aynı korku var kuzu

Amin canım Allah razı olsun Rabbim hepimizin evlatlarına saglıklı hayırlı uzun ömürler versin inş Allah benim çok sabrım yok çocuklara biraz titizim ev dökülsün dagılsın istemiyorum biraz zor bi anneyim

Ara ogunelr yok ama digerleri gayet guzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…