- 5 Ocak 2015
- 1.194
- 1.746
- 83
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.681
Hoş geldin canım aramıza bende yeni katıldım guruba 1ay olmadan 5kiloya yakın verdim inş sende verirsin ortam süper motivasyon süper seninde vereceginden eminim canım
deme öyle demeallah kolaylık versin. boy uzun sayılır da kilo olunca çam yarması gibi oluyo insanbi de topuklu giyince bu kiloyla milli felaket
başlangıc için gaayet iyiiiiiidünkü menümü de yazayım o zaman. o kadar dikkat ettim boşa gitmesin
09:00 1 haşlanmış yumurta
1/2 kk peynir
domates,salatalık,maydonoz
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
13:00 5 yk tavuk sote
2 yk yoğurtlu köz patlıcan
20:00 5 yk barbunya
3 yk bulgur pilavı
2,5 lt su.
1 saat yürüyüş
yarım saat kondisyon bisikleti
Nişanlı arkadaşlar sizde gelinim diyinHakkaride dügün yapmışlar gelin altınların agırlıgını taşıyamadı oturduğu yerden takı merasimi yaptılar haberlerde izledim
Burdan mezun olacağımı düşünemiyorum kuzum ideal kiloma gelsemde korumam lazım o yüzden ben demirbaşım burdahoşbulduk canım. inşallah dediğin gibi veririm. gün geçtikçe daha da zorlaşıyor kilo vermek. artık sonu görmek istiyorum. hep birlikte mezun oluruz umarım.
Nişanlı arkadaşlar sizde gelinim diyinHakkaride dügün yapmışlar gelin altınların agırlıgını taşıyamadı oturduğu yerden takı merasimi yaptılar haberlerde izledim
Yav he he
olsundu o kadar yükü taşımak istmem ben zaten kp im beni düşündüğü için yapmıyo
kiz dur kac yasindasin sende?Ay ne kadar guzel kiz
Gencken saclarim gurdu boyleydi
Simdi iki tel sacim var
Senin boyle mi saclarin
ben peynirli sandvicimi yiyorum yani yicem daha:)kızlar öğlen ne yiyorsunuz
Burdan mezun olacağımı düşünemiyorum kuzum ideal kiloma gelsemde korumam lazım o yüzden ben demirbaşım burda
Aynen valla beleşe gitmişim m agırlıgımca altın istedimde 2şehirinde kuyumcularını toplamaları Lazımdı o yüzden Vaz geçtim istemedimbiz beleşe gittik
Boyut ne kadar kuzu sandviçben peynirli sandvicimi yiyorum yani yicem daha:)
Aynen valla beleşe gitmişim m agırlıgımca altın istedimde 2şehirinde kuyumcularını toplamaları Lazımdı o yüzden Vaz geçtim istemedim
Ben gebelik için diyete başladım canım ama kilo verdikten sonra bu düşüncemi rafa kaldırdım artık düşünmüyorum tek isteğim kendimi zayıf görmek ölmeden bi görim ya gözüm açık gitmesinaahhh ahhhh tek derdimiz korumak olsun. o günleri de görelim inşallah
hosgeldin... Insallah kurtulursun canim boyun kac?hoşbulduk lilipit. emzirmiyorum. malesef o iş 3 aylıkken bittievet dediğine katılıyorum anne dediğin bakımlı ve güzel olmalı. bu ara herşey kilodan yana gözüküyor bana. geçen biri şirkete geldi beni sormuş. şişman abla demiş çok gıcık oldum. şişman sıfatından kurtulmak istiyorum artık
Demi ama napalım bacım canımız sagolsun zaten bunlar hep iyi niyetimizden oluyo
Ayy kuzumbnde inanmadımdı şahsen
Ben gebelik için diyete başladım canım ama kilo verdikten sonra bu düşüncemi rafa kaldırdım artık düşünmüyorum tek isteğim kendimi zayıf görmek ölmeden bi görim ya gözüm açık gitmesin
hosgeldin... Insallah kurtulursun canim boyun kac?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?