Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoş geldin canım aramıza bende yeni katıldım guruba 1ay olmadan 5kiloya yakın verdim inş sende verirsin ortam süper motivasyon süper seninde vereceginden eminim canım

hoşbulduk canım. inşallah dediğin gibi veririm. gün geçtikçe daha da zorlaşıyor kilo vermek. artık sonu görmek istiyorum. hep birlikte mezun oluruz umarım.

Nişanlı arkadaşlar sizde gelinim diyin Hakkaride dügün yapmışlar gelin altınların agırlıgını taşıyamadı oturduğu yerden takı merasimi yaptılar haberlerde izledim

allah kolaylık versin. boy uzun sayılır da kilo olunca çam yarması gibi oluyo insan bi de topuklu giyince bu kiloyla milli felaket
deme öyle deme güzel duruyosundur killo verdikce daha güzel durcaksın eminim

başlangıc için gaayet iyiiiiii

Nişanlı arkadaşlar sizde gelinim diyin Hakkaride dügün yapmışlar gelin altınların agırlıgını taşıyamadı oturduğu yerden takı merasimi yaptılar haberlerde izledim

olsundu o kadar yükü taşımak istmem ben zaten kp im beni düşündüğü için yapmıyo

hoşbulduk canım. inşallah dediğin gibi veririm. gün geçtikçe daha da zorlaşıyor kilo vermek. artık sonu görmek istiyorum. hep birlikte mezun oluruz umarım.
Burdan mezun olacağımı düşünemiyorum kuzum ideal kiloma gelsemde korumam lazım o yüzden ben demirbaşım burda

aahhh ahhhh tek derdimiz korumak olsun. o günleri de görelim inşallah
Ben gebelik için diyete başladım canım ama kilo verdikten sonra bu düşüncemi rafa kaldırdım artık düşünmüyorum tek isteğim kendimi zayıf görmek ölmeden bi görim ya gözüm açık gitmesin

hosgeldin... Insallah kurtulursun canim boyun kac?

ilk gebelik mi olucak. hamöile kalmadan kilo vermeye calışman çok iyi olmuş. hem bebiş için hem senin sağlığın için. zaten hamileyken de alıyo insan. sonra vermesi daha da zor olur.

hosgeldin... Insallah kurtulursun canim boyun kac?

hoşbuldum boyum 1,70 canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…