- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.901
sağlık olsun bebeğiiimmm yer olaydı zaten kalırlardı da işte baya kişi var malummBende yeşil çay içemiyorum soğan içebiliyorum...
Kızların gelmemesine bende üzüldüm uyum sağlayacak kişilerdi
evet üretime de cıkıyorum arada okkküzz gibi bakıyolarHeğ ama senin iş yeri şey dimi fabrika gibi bir şeydi galiba
miden hassassa yakar canım sonucta limon ve acı biber normalde ayrı ayrı da yakıyo bide birleşince baya sert bişey oluyoMerhaba kizlar birsey sormsk istiyorum aranizda yogurt pul biber kürünü deneyen varmi? Ben dun gece yedim ama cok kotu oldu midem yanmalar felan sonrasindada tuvalete kostum bu gece denemeye korkuyorum
günaydın kuzummGünaydın kızlar
Günaydın kızlar
günaydın beybileeerrr
ve sonundaaaGunaydin kizlar
Gunaydin herkese
Promosyon sona erdi79,9 dan 79.6 ya dustum oleey
yaaagece hiç uyuyamadım sağa sola döndüm elimi yüzümü yıkadım kıyafet değiştirdim yok uyuyamadım uyuduğumda da bilinç altı görüntüler ... sersem gibiyim başım ağrıyor
valla kuzum ya anlamadım ne olduğunu nazara mı geldim tutulmadan mı oldu bilemiyorum
günaydın canııımGunaydınn
nazardır akşam güzel uyudm fln didin yavalla kuzum ya anlamadım ne olduğunu nazara mı geldim tutulmadan mı oldu bilemiyorum
5lere görmeden durmıcan belli olduZayıfladıkça dıyorum yok hala var kılom ıyıce ıncecıkolmayı ıstıyorum sanırım
Cok saaskinimm :d neyse ben masayi hazirlimmmm kaybolma gelicem
Evet canim hep kilo kaybi oluyor arada bir yaptigim icin vucut şaşırıyo iyi oluyo 600 700 gr inmis oluyo geneldePeki ertesi günü tartıldıgında kilo kaybetmiş oluyomusun canim
ben hep burdaHayirdir kimse yok
Baskaaaaaben hep burdabelçikadan çikileta getimişler kahveylen bi minik parca yidim cok gzeldisaklayın onu dedim
yetmiyoktaBaskaaaaa
artik niyeyse buraya yazimlar azaldi farkindaym
Yetmezyetmiyokta
ben varım ben ben keptinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?