Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gece hiç uyuyamadım sağa sola döndüm elimi yüzümü yıkadım kıyafet değiştirdim yok uyuyamadım uyuduğumda da bilinç altı görüntüler ... sersem gibiyim başım ağrıyor
Ayy neden oyle oldu ki kuzum uyuyamamk da cok kötü oluyo gece dön dön

bi taraf duvardan duvara diğer taraf yarım ve fonu yok aslında güzel durmuş böyle yaptırayım bende ama bnm balkon camı o kadar byük değil
balkon diğer camdan ayrı mı camın tülünü uzatsan oraya kadar diye düsündüm stor olsa saçma sapan duru olmaz ayrıysa bile oraya sade bi tül yaptır bence kuzum resim at sen bana düsüncem

Kiç kilisin bibis giniydindi
günaydın bebeğimki şişkoyum

Ben bugün sabah kahvaltısına sütle mısır gevreği yiye bilirmiyim yumurtadan gına geldi artık
değişiklik olur kuzum bencede hergn aynı sey olmuoooo

Senden zayifim hee coh rahatladim ayy ben coh yiyom bugun baslicam az yemeye 54.5
ama ben bugün regl oldum onuda hesaba katalım litfennnnnn cuma bekle beni dicemde demek istemiyorum

balkon diğer camdan ayrı mı camın tülünü uzatsan oraya kadar diye düsündüm stor olsa saçma sapan duru olmaz ayrıysa bile oraya sade bi tül yaptır bence kuzum resim at sen bana düsüncem
ataym ben sana fotosunu dur wc ye cıkaym orda şeetcem otururkene

Neden kimse gunaydin msjima yanit vermemis gidiyom ben yemek yicem evdeki alaman cikolatalarini bitirecem hep sizin yüzünüzden
dedik ya

Günaydin kizlar
günaydın beybisi

şimdi bana cevap ver salonda bi duvarda 2 cam ortada petek diğer duvarda bi cam ve balkon kapısı var nasıl perde olur oraya düşünemkten beynim yandı
Foto at cicim konusurz
Neden kimse gunaydin msjima yanit vermemis gidiyom ben yemek yicem evdeki alaman cikolatalarini bitirecem hep sizin yüzünüzden
.hahahahahahahaa kahvalti yapiyodum bugun gec oldu birazdan kayfeeeemi yaparimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…