- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.941
Senden zayifim heeve sonundaaa
ben 54.8 hala 100gr alıp veriyorum habire
Ayy neden oyle oldu ki kuzum uyuyamamk da cok kötü oluyo gece dön döngece hiç uyuyamadım sağa sola döndüm elimi yüzümü yıkadım kıyafet değiştirdim yok uyuyamadım uyuduğumda da bilinç altı görüntüler ... sersem gibiyim başım ağrıyor
balkon diğer camdan ayrı mıbi taraf duvardan duvara diğer taraf yarım ve fonu yok aslında güzel durmuşböyle yaptırayım bende ama bnm balkon camı o kadar byük değil
Nerdesin sen pincihhhgünaydın kızlaaarrr
Meyvelerine tarcin ek canim biraz alir tatli isteginiYa kızıma yaptım yemedı sağolsun tadına baka baka bıttı mınık bırseydı çok tatlı ıstıyorum bu ara ondan
Yulaf ezmeli kahvalti yapabilirsib benceBen bugün sabah kahvaltısına sütle mısır gevreği yiye bilirmiyim yumurtadan gına geldi artık
ahaaaa alman cikilatasi geldimiiiiiiiiiNeden kimse gunaydin msjima yanit vermemis gidiyom benyemek yicem evdeki alaman cikolatalarini bitirecem hep sizin yüzünüzden
evet aynenDimi bazı şeylere dönüp bakıp neden almışım diyor insan artık alışveriş yaparken bir canavar mı giriyor içimize nedir
günaydın bebeğimkiKiç kilisin bibisginiydindi
değişiklik olur kuzum bencede hergn aynı sey olmuooooBen bugün sabah kahvaltısına sütle mısır gevreği yiye bilirmiyim yumurtadan gına geldi artık
ama ben bugün regl oldum onuda hesaba katalım litfennnnnnSenden zayifim heecoh rahatladim ayy ben coh yiyom bugun baslicam az yemeye 54.5
Bulamadım markette kuzum yaYulaf ezmeli kahvalti yapabilirsib bence
burdayım pincirrNerdesin sen pincihhh
ataym ben sana fotosunu dur wc ye cıkaym orda şeetcem otururkenebalkon diğer camdan ayrı mıcamın tülünü uzatsan oraya kadar diye düsündüm stor olsa saçma sapan duru olmaz ayrıysa bile oraya sade bi tül yaptır bence kuzum resim at sen bana düsüncem
dedik yaNeden kimse gunaydin msjima yanit vermemis gidiyom benyemek yicem evdeki alaman cikolatalarini bitirecem hep sizin yüzünüzden
günaydın beybisiGünaydin kizlar
ataym ben sana fotosunu dur wc ye cıkaym orda şeetcem otururkene
dedik ya
günaydın beybisi
zaman kazanıyok işte boş mu oturalmhahahhaha en sevdiğim wcde telefonla oğraşmak
zaman kazanıyok işte boş mu oturalm
boş durmuyodun zati ama neyse
Foto at cicim konusurzşimdi bana cevap ver salonda bi duvarda 2 cam ortada petek diğer duvarda bi cam ve balkon kapısı var nasıl perde olur orayadüşünemkten beynim yandı
.hahahahahahahaa kahvalti yapiyodum bugun gec olduNeden kimse gunaydin msjima yanit vermemis gidiyom benyemek yicem evdeki alaman cikolatalarini bitirecem hep sizin yüzünüzden
regl olmşm oturdugum yerdn kalkmak istmeiyorm nerde kald 2 kat merdiven cıkcm imdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?