- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.921
şimdi bana cevap ver salonda bi duvarda 2 cam ortada petek diğer duvarda bi cam ve balkon kapısı var nasıl perde olur orayaYetmez
Afieyt olsunben hep burdabelçikadan çikileta getimişler kahveylen bi minik parca yidim cok gzeldisaklayın onu dedim
Evet durmıyacagım heraldegünaydın canııım
nazardır akşam güzel uyudm fln didin ya
5lere görmeden durmıcan belli oldu
Biseye mi canin sikilfi ya da birseyi dusunuyorsundurgece hiç uyuyamadım sağa sola döndüm elimi yüzümü yıkadım kıyafet değiştirdim yok uyuyamadım uyuduğumda da bilinç altı görüntüler ... sersem gibiyim başım ağrıyor
Benımde oyle canım ıkı cam ortada kırış var orada kanat var ıkışer ıkışer dort tane balkon camında normal perde sadece kanat yokşimdi bana cevap ver salonda bi duvarda 2 cam ortada petek diğer duvarda bi cam ve balkon kapısı var nasıl perde olur orayadüşünemkten beynim yandı
şimdi bana cevap ver salonda bi duvarda 2 cam ortada petek diğer duvarda bi cam ve balkon kapısı var nasıl perde olur orayadüşünemkten beynim yandı
Aksamla öğleni yer degistirseydin daha iyi olurdu canim afiyet olsunSabah kahvaltım :
2haşlama yumurta
1tane domates
2dal marul
1dilim kaşar
1dilim kepek ekmek
Ara ögün
YOK
Öglen yemegi
2tane nuget
1kase yeşil salata
1kaşık yogurt
1 ince dilim kavun
Ara ögün
YOK
Akşam yemegi
Küçük bi tabak kıymalı makarna dünden kalma eşim ısınmış yemek yemediği için kendim yedim
1 ince dilim kavun
1.5litre su spor leslie 2mil 30dk birazdan da plates yapıcam
Afiyet olsun kuzum guzel menunSaat 12
1 muz
1 avuç leblebi
1 çilekli activia
Saat 15
1 tabak tarhana çorbası
Yarım dilim köy ekmeği
1 Türk kahvesi
Saat 18
1 tabak barbunya
Salata
1 dilim ekmek
Bugün iyi atlattım bence börek çörek yemeden misafirlikte
Şu an bir şey yiyesim yok ya çok uykum geldi
Gayet guzel canim afiyet olsun]İşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 08:30 kahvaltı
2 haslanmis yumurta, cay, 5 adet siyah kibrit kutusu peynir zeytin,Salatalik, kapya biber,bir dilim ekmek
Ara ogun 10:3o
bir kase siyah uzum
Oglen 12:00
1 dılım ekmek
1 tabak zeytinyagli kabak yemegi
Dereotlu salata
Ara öğün 16:30
1 tane armut ve 2 ceviz
Aksam 17:30
1 tabak kabak yemegi
1 buyuk bardak ayran
Domates
1 dilim ekmek
Ara ogun 21:30
1 nektarin
Notlar: bebegime dokundugu icin sut urunlerini kisitli tuketiyorum.
Cuma kilo:79.9
Güncel kilo: 79.9
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -1000
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip: 5000
Ana hedefe kalan: 6900
sağol kuzu 10gr verdik ya işteAfieyt olsun
cnm istemiyo diyeydinEvet durmıyacagım heraldedun annem kızıyor zayıflıcam dıye yemıyon dımı dıyor :)))
boş durmuyo balkon camı o zaman sade kalır gibi sanki ama diğer trlüde cok abartı durcak gibiiBenımde oyle canım ıkı cam ortada kırış var orada kanat var ıkışer ıkışer dort tane balkon camında normal perde sadece kanat yok
Afiyet olsun canim sabah o pankekin ne isi var kahvaltindaIyı akşamlar kızlar menum
10.30
Bır buçuk tereyağlı yumurta
Uc dılım peynır
Bır kaşık labne
Bıraz reçel
Bır dılım tb ekmgı
Bır pankek
Domates salatalk bıber
13.00
Uzum bır avuç
Bır mısır
15.00
Bır r kase salatalıklı yogurt
18.00
Bır tabak kıymalı turlu
Bır kaşık tavuk sote
Bır dılım ekmk
Bıraz reçel
20.00
Ikı ıncır
Kızlar bugun çokkk tatlı yemek ıstıyorumya
Eger genışliği varsa orayada kanat olabılır durmaz ya bence ama senın zevkın ne yapmak ıstersen o guzel olur merak etmesağol kuzu 10gr verdik ya işte
cnm istemiyo diyeydinhiçççte zayıflamaya calışmıyorum bnm metabolizmam hızlı diyeydin
boş durmuyo balkon camı o zaman sade kalır gibi sanki ama diğer trlüde cok abartı durcak gibii
Ya kızıma yaptım yemedı sağolsun tadına baka baka bıttı mınık bırseydı çok tatlı ıstıyorum bu ara ondanAfiyet olsun canim sabah o pankekin ne isi var kahvaltindaaksam yemeginde recel
bi taraf duvardan duvara diğer taraf yarım ve fonu yok aslında güzel durmuş
Gelıp kontrol edıcem tencerelerı ne yemek yapıon dıye dıyor:))sağol kuzu 10gr verdik ya işte
cnm istemiyo diyeydinhiçççte zayıflamaya calışmıyorum bnm metabolizmam hızlı diyeydin
boş durmuyo balkon camı o zaman sade kalır gibi sanki ama diğer trlüde cok abartı durcak gibii
Yumurta sevmeyen biri icin zor dimiYumurtayı ekmeksiz nasıl yicim ben sabah başka birşey bulmam gerekicek benim
ben istiyorum ki biiri hazırlasın etsin bn hazır eve gideym kuzumEger genışliği varsa orayada kanat olabılır durmaz ya bence ama senın zevkın ne yapmak ıstersen o guzel olur merak etme
herkesin evine kimse karışamaz deGelıp kontrol edıcem tencerelerı ne yemek yapıon dıye dıyor:))
Aksam yemegin sosis miKahvaltim
Limon cayi
Ögle yemeği
Mini kase işkembe çorbası
5 kaşık etli Patlıcan yemegi
Yarim dilim ekmek
Ara öğün
Hindi füme
Akşam yemeği
2 tavuk sosis
2 kaşık patates salatasi
Gün içinde 2 ltr su
YihhuuGunaydin kizlar
Gunaydin herkese
Promosyon sona erdi79,9 dan 79.6 ya dustum oleey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?