Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

gece hiç uyuyamadım sağa sola döndüm elimi yüzümü yıkadım kıyafet değiştirdim yok uyuyamadım uyuduğumda da bilinç altı görüntüler ... sersem gibiyim başım ağrıyor
Biseye mi canin sikilfi ya da birseyi dusunuyorsundur
Beynini bosaltman lazim sanirsam

şimdi bana cevap ver salonda bi duvarda 2 cam ortada petek diğer duvarda bi cam ve balkon kapısı var nasıl perde olur oraya düşünemkten beynim yandı
Benımde oyle canım ıkı cam ortada kırış var orada kanat var ıkışer ıkışer dort tane balkon camında normal perde sadece kanat yok

Aksamla öğleni yer degistirseydin daha iyi olurdu canim afiyet olsun
Afiyet olsun kuzum guzel menun
Gayet guzel canim afiyet olsun

sağol kuzu 10gr verdik ya işte
Evet durmıyacagım heralde dun annem kızıyor zayıflıcam dıye yemıyon dımı dıyor :)))
cnm istemiyo diyeydin hiçççte zayıflamaya calışmıyorum bnm metabolizmam hızlı diyeydin

Benımde oyle canım ıkı cam ortada kırış var orada kanat var ıkışer ıkışer dort tane balkon camında normal perde sadece kanat yok
boş durmuyo balkon camı o zaman sade kalır gibi sanki ama diğer trlüde cok abartı durcak gibii

Afiyet olsun canim sabah o pankekin ne isi var kahvaltinda aksam yemeginde recel

Eger genışliği varsa orayada kanat olabılır durmaz ya bence ama senın zevkın ne yapmak ıstersen o guzel olur merak etme

Gelıp kontrol edıcem tencerelerı ne yemek yapıon dıye dıyor:))

Günaydınnnnn akşam erken yattım gece yarısına kadar başım geçmedi kesin aç kaldığım için migren tetikliyor 2gündür sabah güncel kilom 95.400artık hergün 200gr gitmeye başladı biraz yavaşladım cumaya net 1kilo gitmiş oluyo bu hafta eh işte idare eder cumartesi 1ayım dolacak toplamda 5kilo 300gr gitmiş olacak hafi inş son 3gün

Eger genışliği varsa orayada kanat olabılır durmaz ya bence ama senın zevkın ne yapmak ıstersen o guzel olur merak etme
ben istiyorum ki biiri hazırlasın etsin bn hazır eve gideym kuzum

Gelıp kontrol edıcem tencerelerı ne yemek yapıon dıye dıyor:))
herkesin evine kimse karışamaz de

Aksam yemegin sosis mi kahvaltin limon cayi mi vay ben öleydimmm
Olmamis menun cinim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…