- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.001
1 bardak süt içtim iştahım yok bu araAynen spor stresi aliyo canim hemde yoruyo miss gibi bi uyku cekersin
İki tane yumurta 1 dilim ekmek peynir zeytin salatalık domates bi lokmacik da tahinpekmez yedim cinimsen ne yidin
Ayy minis sensin grupta20en küçük ben miyim takımda eda vardı eskiden 18di o ama bana kaldı herhalde artık en küçüklük
Sağol kuzum inşallah
Yulaf ezmesi de yeseydin kuzum mideni tutardi1 bardak süt içtim iştahım yok bu ara
23 falan
he acıkınPoncohkilo mu aldin şen
sağol kuzummm teşekkür ederimMinikimmmmmm iyiiki dogdun bebegimmm pincihim benimmmnice mutlu yıllara
Ben 94 lüyüm 23 ümsen 21 sin cinim suan apla de bana
Ee sen bana niye demiyosunBen 94 lüyüm 23 ümsen 21 sin cinim suan apla de bana
Aaaa sende guccukmussun20en küçük ben miyim takımda eda vardı eskiden 18di o ama bana kaldı herhalde artık en küçüklük
Sağol kuzum inşallah
Sus bakimabla hiç samimi gelmiyo amaapla derim bak
Demek kardesmle aynisin hetamam apla vurma
Demek kardesmle aynisin heonunda var sevglisi ama benm gozmde cooook erken daha okuyo zaten biticek ise gircek oyle bileydim senide vermezdm ellereeeee
afiyet bal Seker olsunnnHee geldi ama accikdün yedim bida yemem
Selam herkes yapamıyor onu isteMerhaba kizlar birsey sormsk istiyorum aranizda yogurt pul biber kürünü deneyen varmi? Ben dun gece yedim ama cok kotu oldu midem yanmalar felan sonrasindada tuvalete kostum bu gece denemeye korkuyorum
Ölme sen bana lazımsın sekerim pancarımAksam yemegin sosis mikahvaltin limon cayi mi vay ben öleydimmm
Olmamis menun cinim
Anam mm mm kendimi çok yaşlı hissettim 94lü 96lı yav siz daha bebeymişsiniz yaa en büyük ben iyim şimdiBen 94 lüyüm 23 ümsen 21 sin cinim suan apla de bana
1kase sütlü mısır gevreği çok hoşuma gitti yumurtadan kurtardı beniSelaaam kizlaaarneler yediniz
canım onu da istemedi yarım limon somurdum su içtim öğlen menüm zengindi bol protein oldu istemedenYulaf ezmesi de yeseydin kuzum mideni tutardi
Olsun kizz sende aciktan tamamlarsn olmadi yasin daha kucuk zaman coook :)evettt bende okuyodum yarıda bıraktım erken oldu acık ama olsun ben pisman değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?