- 25 Haziran 2012
- 988
- 1.342
- 113
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #228.981
Sağol kuzumgünaydın doğum günü kızı nice yıllara
ay streslerdeyim ondan sanırsam
lor peynirinin protein oranı yğksek yağ oranı düşük yumurta yerine onu yicim
stres sanırım bugün spoor yapcam iyice yorcam kendimi kafam dağılır
günaydın ne yiceksin bende çok acıktım
günaydın kuzum
günaydın nice yıllara kuzum
Benim üç sene önce unutmuştu herkes sonra her sene kafalarına kaktığımdan herhalde unutamıyorlar bir daha önemsemiyorum tamam da anam babam unutunca üzülmüştüm vallahi biraz ne yalan söyleyeyim yoksa arkadaşlarım istedikleri kadar unutabilirlerhediye önemli
bnm bu sene herkesler unuttuydu nişanlımda dahil
Sağol parte kaptanımponcikbirgelincik kizz poncuhhh dogum gunusun kutlu olsunnnnnnnnnnnn
senad dunu kacrmisim canim seninde dogum gunun kutlu olsunnnnn
Kac oldun guccugummmm
Kesinlikle katılıyorum Face'den ne kutlarım ne kutlayanı takarım ki zaten en son kapattım Facebook'uAyyy ben dogum gunumde cok duygusal oluyorm neden blmiyormmm ogun beni hatirlayip arayanlar beni duygulandiriyoniyeyse facemin duvari yillardir kapali yalandan kutlamalara kapaliyim hatirlayan yazar
cok thankssss beybimmmYazdm baby
bi yenileniyo dimi irkikler napsnnn 6 ay d bi kızılaya kan veriyo garipler yenilenmek içinsonrası güzel oluyo cilt bi parlıyo falan
bnm bi face im olmadıgından tabi kimse ordan şeedemiyoAyyy ben dogum gunumde cok duygusal oluyorm neden blmiyormmm ogun beni hatirlayip arayanlar beni duygulandiriyoniyeyse facemin duvari yillardir kapali yalandan kutlamalara kapaliyim hatirlayan yazar
değer verdiğin kişiler unutunca bi koyuyuo yani yalan yokkk haklısınnnSağol kuzum
Benim üç sene önce unutmuştu herkes sonra her sene kafalarına kaktığımdan herhalde unutamıyorlar bir daha önemsemiyorum tamam da anam babam unutunca üzülmüştüm vallahi biraz ne yalan söyleyeyim yoksa arkadaşlarım istedikleri kadar unutabilirler
Sağol parte kaptanım
Aaaaaa kiz sen kardesmlemi yasittin anaaam21 bitti galiba 22den gün alıyorumöyle mi oluyo 96 lıyım işte
cok thankssss beybimmmaz cok karar verdim sayılır
bi yenileniyo dimi irkikler napsnnn 6 ay d bi kızılaya kan veriyo garipler yenilenmek için
bnm bi face im olmadıgından tabi kimse ordan şeedemiyo
teyzem telefonuna kaydetmiş ama 1 gün erken yazmş kutladı e teyze yarın dedm telefon bugün dedi diyo
değer verdiğin kişiler unutunca bi koyuyuo yani yalan yokkk haklısınnn
Aaaaaa kiz sen kardesmlemi yasittin anaaam
Sen kac oldunn :)Kesinlikle katılıyorum Face'den ne kutlarım ne kutlayanı takarım ki zaten en son kapattım Facebook'uhiç duygulanmıyorum ruhsuzum o konularda biraz sanırım
Hahahahahahahahahcok thankssss beybimmmaz cok karar verdim sayılır
bi yenileniyo dimi irkikler napsnnn 6 ay d bi kızılaya kan veriyo garipler yenilenmek için
bnm bi face im olmadıgından tabi kimse ordan şeedemiyo
teyzem telefonuna kaydetmiş ama 1 gün erken yazmş kutladı e teyze yarın dedm telefon bugün dedi diyo
değer verdiğin kişiler unutunca bi koyuyuo yani yalan yokkk haklısınnn
23 falanayy öylemiymisimkaç sanıyoduydun çok mu kücükümm
Hee geldi ama accikahaaaa alman cikilatasi geldimiiiiiiiiicok yeme haaa
Hee iner o zaman kiz senin kilo insin artik 54 den kurtulllgünaydın bebeğimkişişkoyum
değişiklik olur kuzum bencede hergn aynı sey olmuoooo
ama ben bugün regl oldum onuda hesaba katalım litfennnnnncuma bekle beni dicemde demek istemiyorum
Poncohburdayım pincirrbu arada o poncok olcak
Hemen dicendedik ya
Foto at cicim konusurz
.hahahahahahahaa kahvalti yapiyodum bugun gec oldubirazdan kayfeeeemi yaparimm
Dogum gunun mu kuzum nice mutlu zayif yillaraGünaydın kızlar diyeceğim de günaydını geçeli çok olmuş
Aynen spor stresi aliyo canim hemde yoruyo miss gibi bi uyku cekersingünaydın doğum günü kızı nice yıllara
ay streslerdeyim ondan sanırsam
lor peynirinin protein oranı yğksek yağ oranı düşük yumurta yerine onu yicim
stres sanırım bugün spoor yapcam iyice yorcam kendimi kafam dağılır
günaydın ne yiceksin bende çok acıktım
günaydın kuzum
günaydın nice yıllara kuzum
Minikimmmmmm iyiiki dogdun bebegimmm pincihim benimmm21 bitti galiba 22den gün alıyorumöyle mi oluyo 96 lıyım işte
Ben 94 lüyüm 23 üm21 bitti galiba 22den gün alıyorumöyle mi oluyo 96 lıyım işte
20Sen kac oldunn :)
Ben duygusalm sevdiklerm esm annemler biseyler yapinca hemen gozler doluyo :)
Sağol kuzum inşallahDogum gunun mu kuzum nice mutlu zayif yillara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?