Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağol kuzum
hediye önemli
bnm bu sene herkesler unuttuydu nişanlımda dahil
Benim üç sene önce unutmuştu herkes sonra her sene kafalarına kaktığımdan herhalde unutamıyorlar bir daha önemsemiyorum tamam da anam babam unutunca üzülmüştüm vallahi biraz ne yalan söyleyeyim yoksa arkadaşlarım istedikleri kadar unutabilirler
poncikbirgelincik kizz poncuhhh dogum gunusun kutlu olsunnnnnnnnnnnn

senad dunu kacrmisim canim seninde dogum gunun kutlu olsunnnnn
Sağol parte kaptanım

Ayyy ben dogum gunumde cok duygusal oluyorm neden blmiyormmm ogun beni hatirlayip arayanlar beni duygulandiriyo niyeyse facemin duvari yillardir kapali yalandan kutlamalara kapaliyim hatirlayan yazar
Kesinlikle katılıyorum Face'den ne kutlarım ne kutlayanı takarım ki zaten en son kapattım Facebook'u hiç duygulanmıyorum ruhsuzum o konularda biraz sanırım

cok thankssss beybimmm az cok karar verdim sayılır
sonrası güzel oluyo cilt bi parlıyo falan
bi yenileniyo dimi irkikler napsnnn 6 ay d bi kızılaya kan veriyo garipler yenilenmek için

Ayyy ben dogum gunumde cok duygusal oluyorm neden blmiyormmm ogun beni hatirlayip arayanlar beni duygulandiriyo niyeyse facemin duvari yillardir kapali yalandan kutlamalara kapaliyim hatirlayan yazar
bnm bi face im olmadıgından tabi kimse ordan şeedemiyo
teyzem telefonuna kaydetmiş ama 1 gün erken yazmş kutladı e teyze yarın dedm telefon bugün dedi diyo

değer verdiğin kişiler unutunca bi koyuyuo yani yalan yokkk haklısınnn

ahahhaha onu vermeyende var

Hahahahahahahahah oda kotu

günaydın bebeğimki şişkoyum

değişiklik olur kuzum bencede hergn aynı sey olmuoooo

ama ben bugün regl oldum onuda hesaba katalım litfennnnnn cuma bekle beni dicemde demek istemiyorum
Hee iner o zaman kiz senin kilo insin artik 54 den kurtulll cuma 53.0 olsam barim

Aynen spor stresi aliyo canim hemde yoruyo miss gibi bi uyku cekersin
İki tane yumurta 1 dilim ekmek peynir zeytin salatalık domates bi lokmacik da tahinpekmez yedim cinim sen ne yidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…