Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet bugün artı 300 üm dün çok gitmesi iyi olmuş bekliyordum bunu zaten bugün protein ve hurma artı çay takılacağım inşallah geri gider bu kilolar

Sağol kuzum benim dündü ponçiğin bugünmüş inşallah nice sene burada kutlarız mezun olarak doğum günümüzü

günaydın kızlaaarrr
günaydın doğum günü kızı nice yıllara

Biseye mi canin sikilfi ya da birseyi dusunuyorsundur
Beynini bosaltman lazim sanirsam
ay streslerdeyim ondan sanırsam

Yumurta sevmeyen biri icin zor dimi
lor peynirinin protein oranı yğksek yağ oranı düşük yumurta yerine onu yicim

Ayy neden oyle oldu ki kuzum uyuyamamk da cok kötü oluyo gece dön dön
stres sanırım bugün spoor yapcam iyice yorcam kendimi kafam dağılır
Neden kimse gunaydin msjima yanit vermemis gidiyom ben yemek yicem evdeki alaman cikolatalarini bitirecem hep sizin yüzünüzden
günaydın ne yiceksin bende çok acıktım
Günaydin kizlar
günaydın kuzum

Günaydın kızlar diyeceğim de günaydını geçeli çok olmuş
günaydın nice yıllara kuzum

Ay nolcak kız ha bir gün önce ha bir gün sonra ben çok takılmıyorum doğum günü işine de bir tek aileme takılıyormuşum gibi yapıyorum ki hediyelerimi sallamasınlar
hediye önemli
bnm bu sene herkesler unuttuydu nişanlımda dahil

Ay nolcak kız ha bir gün önce ha bir gün sonra ben çok takılmıyorum doğum günü işine de bir tek aileme takılıyormuşum gibi yapıyorum ki hediyelerimi sallamasınlar
Ayyy ben dogum gunumde cok duygusal oluyorm neden blmiyormmm ogun beni hatirlayip arayanlar beni duygulandiriyo niyeyse facemin duvari yillardir kapali yalandan kutlamalara kapaliyim hatirlayan yazar

sağol kuzumm hep birlikte insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…