- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.061
Happi börtlek tu yu caniminşallah teşekkür ederim
benim yemeklerle pek aram yok ondan genelde cok abur cuburla beslenirdim onlari kesince yemek olarak biseycik kalmio hayatimdaHakketten neden öyle hiç yemek yemiyo sanki
Canim düzenin olmadigi için zayifladiktan sonrada tekrae kilo alabilirsin. Sabah yumurtan peynirin ekmegin olsun oglen aksam yemeklerin olsun yoksa o pasta cikolatalari canin hep ister. Bende dışarda yemegi çok seviyorum hiç evde yiyesim yok ama mecbur iştezaten ben normaldede cok yiyen biri degilim diyet yapmadigim dönemlerde hep böyle yiyorum ama ozaman aralarda asiri derecede cikolata dondurma pasta falan oluodu o yüzden kilo aldim ben hep... yoksa yemekle aram yoktur zaten hele ev yemekleri hicccc sevmem aslada aramam aslidna ama simdi evli olunca mecbur kaliyorum yapmayabenim hayatim hep ekmek arasi biseylerle gecti daha yeni yeni yemek yemeye alistim diyebilirim vallah
Ayy yemek sevilmezmiiii be bukiszaten ben normaldede cok yiyen biri degilim diyet yapmadigim dönemlerde hep böyle yiyorum ama ozaman aralarda asiri derecede cikolata dondurma pasta falan oluodu o yüzden kilo aldim ben hep... yoksa yemekle aram yoktur zaten hele ev yemekleri hicccc sevmem aslada aramam aslidna ama simdi evli olunca mecbur kaliyorum yapmayabenim hayatim hep ekmek arasi biseylerle gecti daha yeni yeni yemek yemeye alistim diyebilirim vallah
5 aydi canim daha once demistim yaMaşallah canim cocugun var 88 kiloyla başlamissin ve suan 66 kilodasin tebrik ederim. Kaç ay sürdü bu kiloya inmen
yok canim almiyorumda suan veremiyorumda artikCanim düzenin olmadigi için zayifladiktan sonrada tekrae kilo alabilirsin. Sabah yumurtan peynirin ekmegin olsun oglen aksam yemeklerin olsun yoksa o pasta cikolatalari canin hep ister. Bende dışarda yemegi çok seviyorum hiç evde yiyesim yok ama mecbur işte
görcennnnnnnnn vallah bende suan bilmiom nerde ama Sabah yazdiydim hemenkız göremiyormki mesajınızı nerde
ay evettttt @senad veponcikbirgelincik kızlar dogum gününüz kutlu olsunnnn sevidklerinizle nice uzuuunn ve mutlu yıllara inşallahhhh
ikinizinde bugün müydü yoksa yakın mıydı tam hatırlamıyorumda
zaten kiloma bi ineyim esim dolayisiyla mecbur daha bi düzenli olcam ozaman aksam yemeklerine güzel saglikli besleyici menülerle devam ederim sabahlarida güzel bi kahvalti öglende ufak atistirmaliklar tamamdirAyy yemek sevilmezmiiii be bukisben hepsini severimmmmmmm hepsiniii ama duzenli beslensen daha iyi olur canim
5 aydi canim daha once demistim ya
88-69 sonra 66 olmustum sagolasinn.
Canim sen dedinde ben unutmuşumdur. Şuan senin başlangiç kilondayim ben. 4 ayda 70 olsam yetecek. Spor yaptinmi düzenlim ortalama ne kadar süre yaptin. Bu süreçte saf protein günü yaptinmi her hafta 1 gün. Sonra çok takilma yaşadinmi. Sonra o takilmalarda neler yaptin sonra cok kaçamak yaptinmi işte buu yollardan nasil geçtin bee deyiver hele5 aydi canim daha once demistim ya
88-69 sonra 66 olmustum sagolasinn.
ha söyleeeesağol kuzummmm
kusura bakma kuzum arada kaynamış görmemişimha söyleeee
ay evettttt @senad veponcikbirgelincik kızlar dogum gününüz kutlu olsunnnn sevidklerinizle nice uzuuunn ve mutlu yıllara inşallahhhh
ikinizinde bugün müydü yoksa yakın mıydı tam hatırlamıyorumda
hani ben göremedim mesajı
geçtisenadın dündü kuzumm
ççokkk teşekkür ederim bebeğimmm inşallah
seni tokatlarım bak
cok karnım ağrıyo bnm deseni tokatlarım bakbana trip yapma bugün ben doğum günü çocuuuyum
YA çok pardon kuzum ya
Noldu canimcok karnım ağrıyo bnm deve her an kusabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?