Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim düzenin olmadigi için zayifladiktan sonrada tekrae kilo alabilirsin. Sabah yumurtan peynirin ekmegin olsun oglen aksam yemeklerin olsun yoksa o pasta cikolatalari canin hep ister. Bende dışarda yemegi çok seviyorum hiç evde yiyesim yok ama mecbur işte

Ayy yemek sevilmezmiiii be bukisben hepsini severimmmmmmm hepsiniii ama duzenli beslensen daha iyi olur canim

yok canim almiyorumda suan veremiyorumda artik... ben zamanindada 90 kg dan 59 kiloya inmistim o kiloyuda öyle beslenerek tuttum aslinda yani bisüre sonra kendi istegimle 63 oldum...Taki suan calistigim is yerinde calismaya baslayinca, masa basi olunca bide Burda is arkadaslariyla sürekli kantinde yemekleri yiyince bisene icinde 13 kilo aldim sonra Burda öglen yemeklerini keserek verdim yine 70 e Kadar rahat indimde 70 den sonra yavasladi iste suan hele artik iyice aclik grevine girmem lazimmis gibi hissediyorum... cok sükür bünyem iyi calisio koruma kisminda ama vermekde zorlaniyorum suan dedigim gibi... ay bi söyledin bin isittin suan benden canim ya kusura bakma

Ayy yemek sevilmezmiiii be bukisben hepsini severimmmmmmm hepsiniii ama duzenli beslensen daha iyi olur canim
zaten kiloma bi ineyim esim dolayisiyla mecbur daha bi düzenli olcam ozaman aksam yemeklerine güzel saglikli besleyici menülerle devam ederim sabahlarida güzel bi kahvalti öglende ufak atistirmaliklar tamamdir... nebilim kuzum ya hic icimden gelmio onlari yemek yani zevk almiorum yemek yedigimde zevk almayincada bazen bosuna kalori almim diyerek yemiorum

5 aydi canim daha once demistim ya
88-69 sonra 66 olmustum sagolasinn.
5 aydi canim daha once demistim ya
88-69 sonra 66 olmustum sagolasinn.
Canim sen dedinde ben unutmuşumdur. Şuan senin başlangiç kilondayim ben. 4 ayda 70 olsam yetecek. Spor yaptinmi düzenlim ortalama ne kadar süre yaptin. Bu süreçte saf protein günü yaptinmi her hafta 1 gün. Sonra çok takilma yaşadinmi. Sonra o takilmalarda neler yaptin sonra cok kaçamak yaptinmi işte buu yollardan nasil geçtin bee deyiver hele

ay evettttt @senad ve poncikbirgelincik kızlar dogum gününüz kutlu olsunnnn sevidklerinizle nice uzuuunn ve mutlu yıllara inşallahhhh
ikinizinde bugün müydü yoksa yakın mıydı tam hatırlamıyorumda
poncikbirgelincik

hani ben göremedim mesajı

senadın dündü kuzumm
ççokkk teşekkür ederim bebeğimmm inşallah
geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…