- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.101
ooo kimleee gelmişleeeeeeeeSen de evde giy kuzu veya iş dışında giy
24
Yapamadım kuzu bugün çünkü yeni kalktım ama sabah yoğurt yedim 9 gibi
o kadarda değil bıraksalar mesaiyee kalcamda yassaahh
bende bşlamadım ama yinede protein ağırlıklı gitti bugün ... gece nasıl uyucan dicimde uyumayacaksın tabeSen de evde giy kuzu veya iş dışında giy
24
Yapamadım kuzu bugün çünkü yeni kalktım ama sabah yoğurt yedim 9 gibi
bende bşlamadım ama yinede protein ağırlıklı gitti bugün ... gece nasıl uyucan dicimde uyumayacaksın tabe
aa normal pirincle mii denicem muhakkak sağol bebeğiimmyeşil mercimeği haşlıyorum 5 dk sonra içine kalın bulgur koyuyorum pişiriyorum .... 1 büyük soğan ölçüye göre yağda kavur khverengi olsun azcık rengi bulgurun içine dök yağı soğanı karıştır dinlensin 10 dk yemeye hazır . aynı şekilde pirinç ile de yapılıyor ... ya da yeşil mercimek yerine barbunya yada bakla tanesi koy harika oluyor
hiç bilmiyorum valla kalmıyoruz artık önceden ne güzeldi maaşımın 2 katını alırdım hey gidimiye yasak
iyilik bebek senden nabeeerrr
Vallahi buna ben bile şaşırdımsaça güveç et mi yedinnasıl bi mide o öyle şaşkınım
aa normal pirincle mii denicem muhakkak sağol bebeğiimm
hiç bilmiyorum valla kalmıyoruz artık önceden ne güzeldi maaşımın 2 katını alırdım hey gidi
hahahaah iyi fikir bende öyle yapim en azindan...Bak ben en azından ilk iş etiketlerini çıkartıyorum ahahah
aa normal pirincle mii denicem muhakkak sağol bebeğiimm
hiç bilmiyorum valla kalmıyoruz artık önceden ne güzeldi maaşımın 2 katını alırdım hey gidi
bende de oluyo bazen mantı corba fln yiyebiliyorm bendeVallahi buna ben bile şaşırdımakşam çok canım çekti yiyemedim ya herhalde mide falan dinlemedi o yüzden sabah
burdan taaa oraya nasıl abkcanEv bakmam lazım onun derdine düştüm gerginim
Ev bakmam lazım onun derdine düştüm gerginim
Sağol kuzum
bende de oluyo bazen mantı corba fln yiyebiliyorm bendeama salcalı sogalnlı baya bildigin yemek yiyemem galiba
burdan taaa oraya nasıl abkcan
gece hiç uyuyamadım sağa sola döndüm elimi yüzümü yıkadım kıyafet değiştirdim yok uyuyamadım uyuduğumda da bilinç altı görüntüler ... sersem gibiyim başım ağrıyor
Ben bugün sabah kahvaltısına sütle mısır gevreği yiye bilirmiyim yumurtadan gına geldi artık
kalmalısın cok güzel oluyoben hayatımda hiç mesaiye kalmadım onun tadını bilmiyorum
yok canim almiyorumda suan veremiyorumda artik... ben zamanindada 90 kg dan 59 kiloya inmistim o kiloyuda öyle beslenerek tuttum aslinda yani bisüre sonra kendi istegimle 63 oldum...Taki suan calistigim is yerinde calismaya baslayinca, masa basi olunca bide Burda is arkadaslariyla sürekli kantinde yemekleri yiyince bisene icinde 13 kilo aldim sonra Burda öglen yemeklerini keserek verdim yine 70 e Kadar rahat indimde 70 den sonra yavasladi iste suan hele artik iyice aclik grevine girmem lazimmis gibi hissediyorum ... cok sükür bünyem iyi calisio koruma kisminda ama vermekde zorlaniyorum suan dedigim gibi... ay bi söyledin bin isittin suan benden canim ya kusura bakma
bende de oluyo bazen mantı corba fln yiyebiliyorm bendeama salcalı sogalnlı baya bildigin yemek yiyemem galiba
burdan taaa oraya nasıl abkcan
Kolay gelsin kuzum zor iş ama germe kendini boşuna zaten olacak olan olacak gerçi sana diyorum da bende çok gerilirim böyle belirsizlikler olunca
Sağol kuzum
Ben yirim mantı olsaydı onu da yirdim
kalmalısın cok güzel oluyohee gece 10a kadar sa
En küçükhe yok daha kücücücükümmm benaplalarım benim
he acıkın
sağol kuzummm teşekkür ederiminşallah hep birlikte nice yıllara
aplaen güccükk benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?