Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aa normal pirincle mii denicem muhakkak sağol bebeğiimm

hiç bilmiyorum valla kalmıyoruz artık önceden ne güzeldi maaşımın 2 katını alırdım hey gidi

iyilik bebek senden nabeeerrr

Vallahi buna ben bile şaşırdım akşam çok canım çekti yiyemedim ya herhalde mide falan dinlemedi o yüzden sabah
bende de oluyo bazen mantı corba fln yiyebiliyorm bende ama salcalı sogalnlı baya bildigin yemek yiyemem galiba
Ev bakmam lazım onun derdine düştüm gerginim
burdan taaa oraya nasıl abkcan

Ev bakmam lazım onun derdine düştüm gerginim
Kolay gelsin kuzum zor iş ama germe kendini boşuna zaten olacak olan olacak gerçi sana diyorum da bende çok gerilirim böyle belirsizlikler olunca

poncikbirgelincik
senad

Bebişler doğum günleriniz kutlu olsun
Sağol kuzum

bende de oluyo bazen mantı corba fln yiyebiliyorm bende ama salcalı sogalnlı baya bildigin yemek yiyemem galiba

Ben yirim mantı olsaydı onu da yirdim

gece hiç uyuyamadım sağa sola döndüm elimi yüzümü yıkadım kıyafet değiştirdim yok uyuyamadım uyuduğumda da bilinç altı görüntüler ... sersem gibiyim başım ağrıyor

Neler gördün canım

Ben bugün sabah kahvaltısına sütle mısır gevreği yiye bilirmiyim yumurtadan gına geldi artık

Benden de çabuk bıktın sen

Benim de ya takıldı kaldı burada

İnternetten bakıyorum şimdi tel nolarını alırım gidince otelde falan kalır gezerim artık :/

Kolay gelsin kuzum zor iş ama germe kendini boşuna zaten olacak olan olacak gerçi sana diyorum da bende çok gerilirim böyle belirsizlikler olunca

Sağol kuzum

Ben yirim mantı olsaydı onu da yirdim

Ya çok hem de geriyor sen de mi ev arayışı yaptın
Ne güzel yurt olacaktı ama benim bulunduğum yerde tek kişilik odalar yokmuş mecbur çift kişilik onu da ben yapamam hem tanımıyorum kim gelecek yanıma hem ben gece oturup gündüz uyuyan bir cinsim nasıl ayak uydurayım o uyur 12de falan ben yapamam ya poff babamla vık vık onun tartışmasını yaptık yok memnun olmuyormuşum yok büyüklerimiz nasıl mum ışığında okumuş iyi okudularsa ben de mi mum ışığında azap çekeyim ne saçma mantık ay ne konuştum doldum ya valla son bir kaç haftadır doldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…