- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.081
corba türlü cok minik bi parca börek yedim kuzum yogurtta vardı börek fazla geldiYA çok pardon kuzum ya
...
ne yemek yidin bugün
regl oldm kuzummm ama sacma belirtiler bunlar yani hiç böyle olmazdmNoldu canim
O baklavalar cukulatlarr ye yecok karnım ağrıyo bnm deve her an kusabilirim
Senin o profil fotondaki koldan bi kit alinir heCanim sen dedinde ben unutmuşumdur. Şuan senin başlangiç kilondayim ben. 4 ayda 70 olsam yetecek. Spor yaptinmi düzenlim ortalama ne kadar süre yaptin. Bu süreçte saf protein günü yaptinmi her hafta 1 gün. Sonra çok takilma yaşadinmi. Sonra o takilmalarda neler yaptin sonra cok kaçamak yaptinmi işte buu yollardan nasil geçtin bee deyiver hele
bir gün bir gün bir cocukkkk eve de gelmiş kimse yooookkkk açmış bakmış dolabııııO baklavalar cukulatlarr ye ye
Sonra karnim agrio de
Geçmis olsun canimcorba türlü cok minik bi parca börek yedim kuzum yogurtta vardı börek fazla geldi
sen ne yedin
regl oldm kuzummm ama sacma belirtiler bunlar yani hiç böyle olmazdmakşam balkona terliksiz cıktm ondan oldu kesin
sağol kuzum sen napıyosunGeçmis olsun canim
cok karnım ağrıyo bnm deve her an kusabilirim
Hee dimi küçük yaramaz atilla o. Başımın en kücük belası tam chukySenin o profil fotondaki koldan bi kit alinir he
Suna bak
Poncik tam :)
o kadarda değil bıraksalar mesaiyee kalcamda yassaahhizin al git istersen eve
Simcik ögle yemegi yicem ufakliginda tarhanasi içirileceksağol kuzum sen napıyosun
terliksiz yer mi basılır üşütürsün ...corba türlü cok minik bi parca börek yedim kuzum yogurtta vardı börek fazla geldi
sen ne yedin
regl oldm kuzummm ama sacma belirtiler bunlar yani hiç böyle olmazdmakşam balkona terliksiz cıktm ondan oldu kesin
öğle yemeginde ne varrrrSimcik ögle yemegi yicem ufakliginda tarhanasi içirilecek
üşttüm galiba kiterliksiz yer mi basılır üşütürsün ...
mantarlı tavuklu sote y.mercimekli salata 2 yk bulgur y.mercimekli yine
Sağol kuzum inşallah formdan düşmek yok bundan sonrasenad ve poncikbirgelincik dogum gununuz kutlu olsun bundan sonra hep istediginiz formda olmaniz dilegimleee
Benimkini de görmedin kuzumhani ben göremedim mesajı
Sağol kuzum inşallah formdan düşmek yok bundan sonra
Benimkini de görmedin kuzumda ben etiketlemedin alıntılayıp yazmıştım bence alıntılara bakmadın ondan Kaynadı arada
Önemli değil kuzumay görmedim valla kuzum kusura bakmatesekkür ederimmmmm
sağlık olsun bebeğiiimmm yer olaydı zaten kalırlardı da işte baya kişi var malumm
evet üretime de cıkıyorum arada okkküzz gibi bakıyolar
miden hassassa yakar canım sonucta limon ve acı biber normalde ayrı ayrı da yakıyo bide birleşince baya sert bişey oluyo
günaydın kuzumm
Velvette saf protein yapacak mısın
saça güveç et mi yedinBugün çok saçma gidiyor menü olarak kızlar vallahiyazıcam şimdi vallahi komedi bir menü Akşam yenilecek şeyi sabah yedim resmen
Sabah : mayalı süt , bir tabaktan biraz az güveçte domates sulu et yemeği yedi evet sabah yedim çünkü akşam yemeği yiyemedim Doğum günü faslı olunca dün daha da abartmayayım diye böyle olduiki kk kadar da süzme peynir yedim
Öğlenimsi: 2 hurma bir Türk kahvesi
Ara: süt içmek istiyorum
Akşam: yüksek ihtimal yine güveç yerim çünkü onu yemezsem patates püresi var diğer alternatif o daha kötü sanki
Akşamdan sonra da yeşil çay içerim herhalde artık geri kalan ZamandaBu menü pek saçma oldu sanki
evet aynenben bidwe bazen aliyorum ve etiketi cikmadik sekilde aylarca hatta senelerce dolabimda kalio:)
yeşil mercimeği haşlıyorum 5 dk sonra içine kalın bulgur koyuyorum pişiriyorum .... 1 büyük soğan ölçüye göre yağda kavur khverengi olsun azcık rengi bulgurun içine dök yağı soğanı karıştır dinlensin 10 dk yemeye hazır . aynı şekilde pirinç ile de yapılıyor ... ya da yeşil mercimek yerine barbunya yada bakla tanesi koy harika oluyoröğle yemeginde ne varrrrminnakk anemde bize hep tarhana içirirmiş küçükken tosuncuk gibiymişiz
üşttüm galiba ki
pilavın içinde ercimek nasıl oluyo kuzu bende denemek istiyorm ayır haşlanmıyo o dimi hepsi bir atılıyo içine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?