Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Senin o profil fotondaki koldan bi kit alinir he
Suna bak
Poncik tam :)

corba türlü cok minik bi parca börek yedim kuzum yogurtta vardı börek fazla geldi
sen ne yedin

regl oldm kuzummm ama sacma belirtiler bunlar yani hiç böyle olmazdm akşam balkona terliksiz cıktm ondan oldu kesin
terliksiz yer mi basılır üşütürsün ...
mantarlı tavuklu sote y.mercimekli salata 2 yk bulgur y.mercimekli yine

Simcik ögle yemegi yicem ufakliginda tarhanasi içirilecek
öğle yemeginde ne varrrr minnakk anemde bize hep tarhana içirirmiş küçükken tosuncuk gibiymişiz

terliksiz yer mi basılır üşütürsün ...
mantarlı tavuklu sote y.mercimekli salata 2 yk bulgur y.mercimekli yine
üşttüm galiba ki
pilavın içinde ercimek nasıl oluyo kuzu bende denemek istiyorm ayır haşlanmıyo o dimi hepsi bir atılıyo içine

Bugün çok saçma gidiyor menü olarak kızlar vallahi yazıcam şimdi vallahi komedi bir menü Akşam yenilecek şeyi sabah yedim resmen
Sabah : mayalı süt , bir tabaktan biraz az güveçte domates sulu et yemeği yedi evet sabah yedim çünkü akşam yemeği yiyemedim Doğum günü faslı olunca dün daha da abartmayayım diye böyle oldu iki kk kadar da süzme peynir yedim
Öğlenimsi: 2 hurma bir Türk kahvesi
Ara: süt içmek istiyorum
Akşam: yüksek ihtimal yine güveç yerim çünkü onu yemezsem patates püresi var diğer alternatif o daha kötü sanki
Akşamdan sonra da yeşil çay içerim herhalde artık geri kalan Zamanda Bu menü pek saçma oldu sanki

Sen de evde giy kuzu veya iş dışında giy

Aaaa sende guccukmussun kiz Velvette sen kacsin

24

Velvette saf protein yapacak mısın

Yapamadım kuzu bugün çünkü yeni kalktım ama sabah yoğurt yedim 9 gibi

saça güveç et mi yedin nasıl bi mide o öyle şaşkınım

yeşil mercimeği haşlıyorum 5 dk sonra içine kalın bulgur koyuyorum pişiriyorum .... 1 büyük soğan ölçüye göre yağda kavur khverengi olsun azcık rengi bulgurun içine dök yağı soğanı karıştır dinlensin 10 dk yemeye hazır . aynı şekilde pirinç ile de yapılıyor ... ya da yeşil mercimek yerine barbunya yada bakla tanesi koy harika oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…