- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.121
ne giderdi heBen yirim mantı olsaydı onu da yirdim
İnternetten bakıyorum şimdi tel nolarını alırım gidince otelde falan kalır gezerim artık :/
kız bırak eti sucuk flanda yaparsın mevsiminden sebze daha önemlikis icin az fasulye ve bezelye stokladm ama kurban geliyooo yrr kaplamasin diye az koydm
Ben burdaki herkesi yaşıtım olarak görüyom
ne giderdi he
ev bulma işi cok stresli
kız bırak eti sucuk flanda yaparsın mevsiminden sebze daha önemli
öyle deme zaman duruyo snaki o saatler arasındazaten ne kalıyo 6dan 10 a
Sene de verem bi deneafiyet bal Seker olsunnn
sonra poncik sonra sen
Hee ben kibardan yolarim saclariniSelam herkes yapamıyor onu iste
Ölme sen bana lazımsın sekerim pancarımyoksa kim bana fırça aticak. Hee parteyle kentinde var dimi ama sen daha kibar fırça atiyorsun
ev yok yaHeğ bak biliyon dimi derdimi daha yeni buldun ev sen de
Ben anliyor seni yesssen bana dedikten sonra bende sana hemen dedimyani sen istiyor sana günaydınnn önce sen diyecek bana günaydııınnnn
ev yok yabiz bulamıcaz sandiydık
Sen kaçsın canimAnam mm mm kendimi çok yaşlı hissettim 94lü 96lı yav siz daha bebeymişsiniz yaa en büyük ben iyim şimdi
miniksin sen minnacıksınAnayim benanalar buyuk olar
Limon somurmen iyi olmus bayacanım onu da istemedi yarım limon somurdum su içtim öğlen menüm zengindi bol protein oldu istemedenmantarlı tavuk sote y.mercimekli salata bulgur pilavı yeşil mercimekli gözümde doydu azcık
aaa bilmiyodummm ben onu elaalemiyle karıstırdımdııı
öyle deme zaman duruyo snaki o saatler arasındaama yanında biri varkn pek güzel oluyo bn öcneden mesaiye kalcam gün fındık fıstık soslu mısır fln alıyodum sonra işte burdaym diyet gruplarnda
Hee idare eder iste 165miniksin sen minnacıksınbi boyun uzun işte
Olalim yaa ben zayif hamile kalmak istiyimmmmsen olursnda ben olamam gibi geliyo keşkelerim olsak artık yaaa
Ooo genceciksinnn kiz86lıyım 31e girdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?