- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.141
Kiz sen bisi yemiyon nasil hayatini sürdürüyon acepMenüm
Sabah Kahve
Öglen Peynirli sandwich
aksam meyve ve yoghurt ile gecistirmek istiyorum bakalim olcakmi yine bi soklama yapmam lazim kendime
Hadi bakalim insallah ama ne kadar az yersen ye bigun normale donunce artiya donusuyo unutma canimmzaten kiloma bi ineyim esim dolayisiyla mecbur daha bi düzenli olcam ozaman aksam yemeklerine güzel saglikli besleyici menülerle devam ederim sabahlarida güzel bi kahvalti öglende ufak atistirmaliklar tamamdir... nebilim kuzum ya hic icimden gelmio onlari yemek yani zevk almiorum yemek yedigimde zevk almayincada bazen bosuna kalori almim diyerek yemiorum
olursun bence ya.Canim sen dedinde ben unutmuşumdur. Şuan senin başlangiç kilondayim ben. 4 ayda 70 olsam yetecek. Spor yaptinmi düzenlim ortalama ne kadar süre yaptin. Bu süreçte saf protein günü yaptinmi her hafta 1 gün. Sonra çok takilma yaşadinmi. Sonra o takilmalarda neler yaptin sonra cok kaçamak yaptinmi işte buu yollardan nasil geçtin bee deyiver hele
Super canim tebriklerEski kotlarimdan birinin daha icine girebildim ohh
Benim de ya takıldı kaldı burada
İnternetten bakıyorum şimdi tel nolarını alırım gidince otelde falan kalır gezerim artık :/
Ya çok hem de geriyor sen de mi ev arayışı yaptın
Ne güzel yurt olacaktı ama benim bulunduğum yerde tek kişilik odalar yokmuş mecbur çift kişilik onu da ben yapamam hem tanımıyorum kim gelecek yanıma hem ben gece oturup gündüz uyuyan bir cinsim nasıl ayak uydurayım o uyur 12de falan ben yapamam ya poff babamla vık vık onun tartışmasını yaptık yok memnun olmuyormuşum yok büyüklerimiz nasıl mum ışığında okumuş iyi okudularsa ben de mi mum ışığında azap çekeyim ne saçma mantık ay ne konuştum doldum ya valla son bir kaç haftadır doldum
Hoooop Listemdekilere tokat atma tokati yersin
Gahgahgahgahgahgaaaaaaaaaaaah
hadi besmeleyle başla aramaya hayırlısıyla bulursun inşallahhhResmen başlıyorum bakalım hadi google ben geliyorum
Sonunda oldu ama çok sevindim sizin için ya hallettiğinize
aaa bilmiyodummm ben onu elaalemiyle karıstırdımdııı
hahahahahkıyamam ya
he zayıfsın he daş gibisin he heHee idare eder iste 165zayıfım bide onu demeyi unuttun zaar belim 64 cm onu da unuttun
alsanaOlalim yaa ben zayif hamile kalmak istiyimmmmayy bi türlü folik asit alamadik unutup duruyoh
Ay sorma iki ay ev aradım sonra vazgeçtim tek başına dünyaların fiyatına çıkıncaevden gitmeye karar verdim bende yurt çilesini bir sene çektim daha da çekemem zaten aynı odada yüz göz oluyorsun illa ki bir noktadan sonra insanlarla bir şekil pek sevmem kimseyle aynı odada kalmayı tanısam etsem bile ki hiç tanımadan daha da zor bizimkiler de öyle ben kırık sandalyeyle bir yıl ders çalıştım bütün okul hayatım yurtlarda geçti der Babam sonuca bağlanana kadar düşünmekten kafayı yiyecektim sonuca bağlanınca rahatladım en azından en azından kendi odam var evde rahat edemeyeceğini düşünüyorsan hiç denememelisin iki kişilik yurdu vallahi benimkiler yine yurt teklif ettiğinde okul uzar yapamam ben yurtta dedim baya bir çemkirdim üstüne sonuç ne benim dediğim oldu ne annemlerin dediği babam erken kalkmak zorunda kalacak ben biraz trafik çilesi çekeceğim ama orta yolu bulduk mecbur
hadi besmeleyle başla aramaya hayırlısıyla bulursun inşallahhh
he valla bende pek sevindm cokta güzel oldu o ev bizim için
he zayıfsın he daş gibisin he heincicik cıtı pıtısın
alsanabaşla önceden de faydası olsndu
bi tamamen yerleşsinde öyle bebeğim aklımdasınızBir ara resimlerini atsana merak ediyorum ben
Evet ya bende yumurtlicam yakında sandım1kase sütlü mısır gevreği çok hoşuma gitti yumurtadan kurtardı beni
Afiyet olsun kuşum ne güzel değişik değişik yiyorsunuz yaselam bebekiiiimmm
mercimek corbası yogurt türlü minik bir dilim börekcik ve taptaze yeşil biber yedim şimdi yeşil cayımı içiyorummm
96 nedir ya ben 5.sinifa gidiyordumSen kaçsın canimolsun burda hepimiz yaşıtız ben oyle görüyorum
kız ne cıkarsa onu yiyorm ben fabrika yemekleri işteAfiyet olsun kuşum ne güzel değişik değişik yiyorsunuz yayarasın keptinime
Tamam kuzum
valla mı sen kaç yaşındasın kuzu96 nedir ya ben 5.sinifa gidiyordum
Oyleyim ayıptır soylemesihadi besmeleyle başla aramaya hayırlısıyla bulursun inşallahhh
he valla bende pek sevindm cokta güzel oldu o ev bizim için
he zayıfsın he daş gibisin he heincicik cıtı pıtısın
alsanabaşla önceden de faydası olsndu
6 kaşık barbunya. 4 kaşık bulgur pilavi. Nar ekşili yeşil salata. Yemeciklerim 1 kaşık yagliydi.öğle yemeginde ne varrrrminnakk anemde bize hep tarhana içirirmiş küçükken tosuncuk gibiymişiz
üşttüm galiba ki
pilavın içinde ercimek nasıl oluyo kuzu bende denemek istiyorm ayır haşlanmıyo o dimi hepsi bir atılıyo içine
Komicdi desana da mı küsem
Ben 94 üm kuzum poncik 9696 nedir ya ben 5.sinifa gidiyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?