- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.161
Soylemiyicigimmmvalla mı sen kaç yaşındasın kuzu
29 muydun sen gı bana dediydinSoylemiyicigimmm
Ben lilimmden 1 yaş ufagim
Hadi bulum bakalım ahahha çok büyük bi sir
Yerim seniii minik pancarim. Poncik kuzum senin okulun bittimiBen 94 üm kuzum poncik 96
29 olsam keske. 3229 muydun sen gı bana dediydin
En guzeli ruhumuz genc kalsin sekerimYerim seniii minik pancarim. Poncik kuzum senin okulun bittimiay ben cok yaslandim ama kendimi 22 gibi hissediyorum ve oylede davraniyorum buyuyemedim bi turlu
Aman yeter 3 domatesli soganli ,2 de yumurtayla yapmak icin kavonzde var koyden geldi fasulyelerm bahceden toplandi miss.. 3 posette bezelye yiterrrr. Sucuk yapmamda kavurma yapcam disardan aldigimz gibi cikarip yapmak icnne giderdi he
ev bulma işi cok stresli
kız bırak eti sucuk flanda yaparsın mevsiminden sebze daha önemli
Bende seni eziklereem ozamanBen burdaki herkesi yaşıtım olarak görüyomküçükleri ezikliyek temem mi dondurmalarini alak elinden
hulooooooogGahgahgahgahgahgaaaaaaaaaaaah
Hahahahahaahahahahahahahaha96 nedir ya ben 5.sinifa gidiyordum
Ben valla yavaş yavaş anlamaya başlıyorum 2 yıl önce çok değişiktim kizEn guzeli ruhumuz genc kalsin sekerimyasi bosver
Ay bende hic buyumem gibiYerim seniii minik pancarim. Poncik kuzum senin okulun bittimiay ben cok yaslandim ama kendimi 22 gibi hissediyorum ve oylede davraniyorum buyuyemedim bi turlu
Gülme gizzz senHahahahahaahahahahahahahaha
Buyuyorsunda madalyamı takıyorlar sankiAy bende hic buyumem gibi
Hahahahahaahahah yaslandin sen blacckkkkkkkkk sus daha fazla konusmayalmGülme gizzz sensen dogdugundada anaokulundaydım
aynenn ben genc ve enerjik bir anne olmaktan mutluym biraz dahaaa zayifladimmi tmmdirBuyuyorsunda madalyamı takıyorlar sankibuyumeyelim hep boyle minicik gencecik kalalım
Şimdi bile iyisin canimmm... kızın senin yaşına geldiğinde kardeş sanırlar sizi. Iki civcivHahahahahaahahah yaslandin sen blacckkkkkkkkk sus daha fazla konusmayalm
aynenn ben genc ve enerjik bir anne olmaktan mutluym biraz dahaaa zayifladimmi tmmdir
Sagol canimcimmm iltifatlari severmŞimdi bile iyisin canimmm... kızın senin yaşına geldiğinde kardeş sanırlar sizi. Iki civciv
Kesinlikle berbattı oda arkadaşım vardı 2 tane oda büyüktü kızlar da iyiydi de yine de çok sıkıntılı bir durum yeri geliyor saç kurutma makinesi yüzünden trip yiyiyordum zatürre mi olayım napayım yani saçımı kurutmayayım daYa şu yazdığını okumak bile nasıl iyi geldi yani bunları yaşadığın için değil ama en azından durumumda olanlar var onun için.
Aynı odada mı kaldın peki biriyle? Nasıldı?
Yani kırık sandalyeyle çalışacağına mesela yapıştırsaymışAma bizde bu var sanki acı çekmek onurlu bir şeymiş gibi gösterme durumu var, insanın doğası acıdan kaçmaktır yani normal olan bu, neden acı çekince onurlu olalım.
Acaba idare edebilir miyim diye düşünüyorum dündür ama kendimi biliyorum ya aynı evde bile bazen insan bunalıyor birbirinden bir de aynı odayı düşünsene atıyorum moralin bozuldu tek başına kalmak istiyorsun ne yapacaksın diğer şahsı atamazsın odadan yani küçük bir odada berabersin hiç kendin olabildiğin bir yer yok olmaz ya iyi ki yazmışım bunları buraya valla yapar mıyım diyordum ama olmaz
al hemencikOyleyim ayıptır soylemesi
Hee alaacam
barbunya cok sverm annem kışlık koymus bize6 kaşık barbunya. 4 kaşık bulgur pilavi. Nar ekşili yeşil salata. Yemeciklerim 1 kaşık yagliydi.
hiç değilKomicdi de
ben ortada kalmışım resmen ne büyük ne küçük bi yaş daha büyük olsam tam ortada olcamSoylemiyicigimmm
Ben lilimmden 1 yaş ufagim
Hadi bulum bakalım ahahha çok büyük bi sir
Aman yeter 3 domatesli soganli ,2 de yumurtayla yapmak icin kavonzde var koyden geldi fasulyelerm bahceden toplandi miss.. 3 posette bezelye yiterrrr. Sucuk yapmamda kavurma yapcam disardan aldigimz gibi cikarip yapmak icnhep bogaz heeep
Bende seni eziklereem ozaman
hulooooooog
Bu mesaji gördükten sonra bende eski kotlarımdan birini denedim ve girdimEski kotlarimdan birinin daha icine girebildim ohh
babaannemi anneannemi görüyoum 2 3 günür anneannemin elini tutmuş öpüyordum bir geç eller bir son hali ilginçtiNeler gördün canım
Benden de çabuk bıktın sen
bende gelen olmazsa spora vuracam kendimiBugün kardiyo yapacağım ama akşam belki artık eksiye faydası olur
ya evet çok güzel menüyü gözüm kaldı ama daha yiyebilirdimLimon somurmen iyi olmus bayaoo oglen menu supper
hayır bende 3229 olsam keske. 32denetim 29du galiba
Sende yaparsn evineal hemencik
barbunya cok sverm annem kışlık koymus bize
hiç değil
ben ortada kalmışım resmen ne büyük ne küçük bi yaş daha büyük olsam tam ortada olcamama 80lilere saygm var tabiki
anam önceden kavurmaları kavanozlara koyardı kışın kavurmalı yumurta yapıyoduk içinden kaşık kaşık cıkartıp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?