Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne giderdi he

ev bulma işi cok stresli

kız bırak eti sucuk flanda yaparsın mevsiminden sebze daha önemli
Aman yeter 3 domatesli soganli ,2 de yumurtayla yapmak icin kavonzde var koyden geldi fasulyelerm bahceden toplandi miss.. 3 posette bezelye yiterrrr. Sucuk yapmamda kavurma yapcam disardan aldigimz gibi cikarip yapmak icnhep bogaz heeep
Ben burdaki herkesi yaşıtım olarak görüyom küçükleri ezikliyek temem mi dondurmalarini alak elinden
Bende seni eziklereem ozaman
Gahgahgahgahgahgaaaaaaaaaaaah
hulooooooog

En küçük senad 20 daha o minciklerimyirim sizi

Kesinlikle berbattı oda arkadaşım vardı 2 tane oda büyüktü kızlar da iyiydi de yine de çok sıkıntılı bir durum yeri geliyor saç kurutma makinesi yüzünden trip yiyiyordum zatürre mi olayım napayım yani saçımı kurutmayayım da vallahi acı çekmeyince kimse taktir etmiyor bir sene çektim artık ömür boyu yeter yurt acısı bana yalnız kalamadığım için kendimi uykuya vermiştim ben gıcık mı oldum bir şeye uyu yalnız kalmak istedim kalamadım uyu günde 14 saate kadar uyuyordum yapamayacağını düşünüyorsan hiç girme bir şekil hallolur zaten burs da çıkmıştı değil mi çıkmamış gibi düşünüp onu Oraya hibe edersin en kötü biraz zorlanır şartlar sinir krizine girip okulu uzatmaktan iyidir

Oyleyim ayıptır soylemesi
Hee alaacam
al hemencik

6 kaşık barbunya. 4 kaşık bulgur pilavi. Nar ekşili yeşil salata. Yemeciklerim 1 kaşık yagliydi.
barbunya cok sverm annem kışlık koymus bize

hiç değil

Soylemiyicigimmm
Ben lilimmden 1 yaş ufagim
Hadi bulum bakalım ahahha çok büyük bi sir
ben ortada kalmışım resmen ne büyük ne küçük bi yaş daha büyük olsam tam ortada olcam ama 80lilere saygm var tabiki
anam önceden kavurmaları kavanozlara koyardı kışın kavurmalı yumurta yapıyoduk içinden kaşık kaşık cıkartıp

Neler gördün canım

Benden de çabuk bıktın sen
babaannemi anneannemi görüyoum 2 3 günür anneannemin elini tutmuş öpüyordum bir geç eller bir son hali ilginçti

Bugün kardiyo yapacağım ama akşam belki artık eksiye faydası olur
bende gelen olmazsa spora vuracam kendimi

Limon somurmen iyi olmus baya oo oglen menu supper
ya evet çok güzel menüyü gözüm kaldı ama daha yiyebilirdim üstüne meyve de yedim süper oldu
29 olsam keske. 32 denetim 29du galiba
hayır bende 32

Sende yaparsn evine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…