- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.401
Hiç bi zaman kuzum kızımda var oglumda ortak çocuk olsun dedik Rabbim nasip etmedi 4aylık düşük oldu doktorlar bi problem yok sadece kilo ver olur dediler 3seneye yakındır olmuyo o yüzden artık kilo vermeye karar verdim çocuk olsada olur olmasadaCnm cocuk ne zaman dusunuyorsun
buki buki soda ile nasıl kıartıyorsun resim atar mısın merak ettim et ve sebze kızartması olur mukizartirken yag yerine ayni miktarda soda koyuyosun kizartmak icin yani, gayet iyi güzel kizario, kizarmis tavuk gibi ama iste kalorisiz oluo
evet tatlim oluo ama dikat etmen gereken ilk önce ocagi acip tavayi koyuyosun baya isinana Kadar bekliosun yani tava iyice kizmasi gerekio sonrasinda normalde nekadar yag koyarsan ayni miktarda soda koyuyosun ve etlerinle sebzelerini koyabilirsin hemen ardindan, yada önce et sebze koyup sonrasindada sodayi ilave edebiliosunbuki buki soda ile nasıl kıartıyorsun resim atar mısın merak ettim et ve sebze kızartması olur mu
Oluruna biraktin yaniHiç bi zaman kuzum kızımda var oglumda ortak çocuk olsun dedik Rabbim nasip etmedi 4aylık düşük oldu doktorlar bi problem yok sadece kilo ver olur dediler 3seneye yakındır olmuyo o yüzden artık kilo vermeye karar verdim çocuk olsada olur olmasada
Wow supersin yaaSabah tartildigimda 87 kiloydum. Bu hafta 2 kilo vermisim. Tartim gramı gostermiyo bakalim alisveris merkezine gidersem yenileyecegim. Bakalim yarina ne olacak oynama olacakmi kiloda
Bu kadar sıkmaya spora eşşek olsa zayıflardı kuzumWow supersin yaa
Oyle deme cnmBu kadar sıkmaya spora eşşek olsa zayıflardı kuzum
Karagöz balık canim ortaboy bir balik çeşidimenün güzel canim, Karagöz ne?
Yag yerine soda koyup kizartiosun canim tadi idare eder bosuna yagda pisirip kalori almim diye öyle bi cözüm buldum, gayetde güzel kizario vallah yagda yapmis gibi... aynen yapabildigin Kadar yaparsin sporunu, buaksam bende yapmayi planliyorum ama bakalim
he tamam afiyet olsunKaragöz balık canim ortaboy bir balik çeşidi
ya protein yaparken haşlayıp yoğurt katıp baharatlayıp tost makinasında pişirdim etleri hiç sormak aklıma gelmedi var mı başka yöntem diyeevet tatlim oluo ama dikat etmen gereken ilk önce ocagi acip tavayi koyuyosun baya isinana Kadar bekliosun yani tava iyice kizmasi gerekio sonrasinda normalde nekadar yag koyarsan ayni miktarda soda koyuyosun ve etlerinle sebzelerini koyabilirsin hemen ardindan, yada önce et sebze koyup sonrasindada sodayi ilave edebiliosun
Nasil oldu?ya protein yaparken haşlayıp yoğurt katıp baharatlayıp tost makinasında pişirdim etleri hiç sormak aklıma gelmedi var mı başka yöntem diye
Artık çok geç ahahhaSenin nisanin istanbulda mi olacak
Tam tarih nedir
Zayiflaman lazim
Partemmm hanı fizigim iyi olsa her elbise olur cikar diyorum bende ama ya boydan kisaltilcak ya baska birsey olucak valla cok merak ediyoeum nolucakYa bulamazsan ?iki gun bana cok riskli geldi
Canım bukisle ben sodada pisiriyoruzya protein yaparken haşlayıp yoğurt katıp baharatlayıp tost makinasında pişirdim etleri hiç sormak aklıma gelmedi var mı başka yöntem diye
aynen basda bende diodum tostmakinasinda yaparim diye sonra internetten arastiridim bu yöntem cikti... gecen hafta denedim gayet iyi oldu memnun kaldim yaniya protein yaparken haşlayıp yoğurt katıp baharatlayıp tost makinasında pişirdim etleri hiç sormak aklıma gelmedi var mı başka yöntem diye
kuru oldu yedim ama çiğnerkende zor olduNasil oldu?
artık bende öyle yaparımCanım bukisle ben sodada pisiriyoruz
Aa pardon canım gormussun yeni okudum
bende öyle yaparım artık tatsız oluyordu benikileraynen basda bende diodum tostmakinasinda yaparim diye sonra internetten arastiridim bu yöntem cikti... gecen hafta denedim gayet iyi oldu memnun kaldim yani
evet dene canimkuru oldu yedim ama çiğnerkende zor oldu
artık bende öyle yaparım
bende öyle yaparım artık tatsız oluyordu benikiler
70 lere insem rahatlarim. Yag oranim aşırı degil benim. 70 lerde m bedenle zayıf oluyorum ben. Birde sporda önce yag yakıcı alıyorumya o da cok fayda ediyo yani hakkini yiyemem. Karnitin olmasa işim zor aynaya baktimda sırtım erimişOyle deme cnm
Onlari yaptigin icin supersin
Saol canimhe tamam afiyet olsun
Niye firina atmiyosunz ben anlamadiiiiaynen basda bende diodum tostmakinasinda yaparim diye sonra internetten arastiridim bu yöntem cikti... gecen hafta denedim gayet iyi oldu memnun kaldim yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?