- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.421
Boyun kac peki70 lere insem rahatlarim. Yag oranim aşırı degil benim. 70 lerde m bedenle zayıf oluyorum ben. Birde sporda önce yag yakıcı alıyorumya o da cok fayda ediyo yani hakkini yiyemem. Karnitin olmasa işim zor aynaya baktimda sırtım erimiş
Niye firina atmiyosunz ben anlamadiiiicitr citir kizariyo zaten
170 canim. Karnitin sporla aktive olur. Karnitin vücutta vardir zaten ama yeteri kadar olmuyi. Karnitin yağları açan anahtardır. Ve sporda yorulmadan saatlerce spor yapmamizi saglar ama dedigim gibi sporsuz işe yaramaz.Boyun kac peki
Karnitin kardesim kullanirdi ondan biliyrm
Inanilmaz ter attiriodu
Sanki bol tereyağda kizartiyoruzda birde beğenmiyoruztavuk gögüsü sevmiyorum ben firinda kizartinca daha iyi oluo
Doktora danisarakmi kullaniyosunKarnitin artı diyet artı sporla ayda 10 kilo duraksama olmadan verebiliyorum. Karnitini sporda önce aliyorum spor yapmayacaksam almiyoruum
tavuk gögüsü sevmiyorum ben firinda kizartinca daha iyi oluo
bir tatli kasigi kizgin tavada gayet guzel kizarir hepsi . Tavuk koftesini cok severm diyetteyken cok yaptm :)Sanki bol tereyağda kizartiyoruzda birde beğenmiyoruzfirindada güzel oluyor ben iri iri köfteler yapıp fırına atıyorum patatesli @ParteMoralll veya sebzede iyi oluyor firinda
ama o bir Tatli kasiginida koymayin diolar iste:) ondan maden suyuyla yapiom ama yag koymus gibi oluo duyuldugu Kadar kötü bisey degil yanibir tatli kasigi kizgin tavada gayet guzel kizarir hepsi . Tavuk koftesini cok severm diyetteyken cok yaptm :)
he oda iyimis Tarif at bende deniyeyimSanki bol tereyağda kizartiyoruzda birde beğenmiyoruzfirindada güzel oluyor ben iri iri köfteler yapıp fırına atıyorum patatesli @ParteMoralll veya sebzede iyi oluyor firinda
Diyetisyenim biliyo. Hatta o termal yag yakıcı verdi ama ben termal yag yakiciyi sevmiyorum karnitin seviyorum. Zaten arastirirsaniz zararsiz oldugunu zaten vucudumuzda bulunan bir madde oldugunu anlarsiniz. Diyette yeşilçay içmek gibi bisey yani ama sporla işe yarar sporsuz etkilemez boşa para vermis olursunuz. Kalp krizi geçirenlere bile veriliyorki tekrar kalp krizi geçirmeyi engelliyor son araştırmalar bunu kanitladi. Ama dedigin gibi spor ve diyetle işe yarar. Spor ve diyet yapan için mucize. Yapmayan fayda görmez zayıflama hapi degil sonuctaDoktora danisarakmi kullaniyosun
Canım tavuk etimi sariptami köfte yapıyorsun yoksa tavuk etini kıyma gibimi köfte yapıyorsun. Geçen konusu açıldı tavuk köftesi sarilandan dedi bi kadin annemin arkadasi sasirdim. Bende hayir kiymasini aliyorum bildigimiz kofte gibi yapiyorum dedim ilkkez duydum dedibir tatli kasigi kizgin tavada gayet guzel kizarir hepsi . Tavuk koftesini cok severm diyetteyken cok yaptm :)
Tabikide canimmm hatta yaptığımda fotosunu bile atarim. Senin için bitane agzima atarkende çekerimhe oda iyimis Tarif at bende deniyeyim
hahaha tamam bak o sonuncu dedigini yapmazsan olmaz Kabul etmemCanım tavuk etimi sariptami köfte yapıyorsun yoksa tavuk etini kıyma gibimi köfte yapıyorsun. Geçen konusu açıldı tavuk köftesi sarilandan dedi bi kadin annemin arkadasi sasirdim. Bende hayir kiymasini aliyorum bildigimiz kofte gibi yapiyorum dedim ilkkez duydum dedi
Tabikide canimmm hatta yaptığımda fotosunu bile atarim. Senin için bitane agzima atarkende çekerimahahah
Kızlar fakirliğin gözü kör olsun. Tam hayalimdeki nisan elbisesini bulmuşken 2.640 euro olduğunu görünce yikildim
Eki Görüntüle 2037267
Bu elbiseyi bu fiyata satabilen insanla tanışmak isterdim. Yok yani ne diyorsunda satabiliyorsun. Yok satıpta bu fiyatı nasıl alabiliyorsunnerde ne yanlış yapıyoruz. Aslında zengin olmak çok kolay
Aaaa yok canim kiyma olandan yapilir.Canım tavuk etimi sariptami köfte yapıyorsun yoksa tavuk etini kıyma gibimi köfte yapıyorsun. Geçen konusu açıldı tavuk köftesi sarilandan dedi bi kadin annemin arkadasi sasirdim. Bende hayir kiymasini aliyorum bildigimiz kofte gibi yapiyorum dedim ilkkez duydum dedi
Tabikide canimmm hatta yaptığımda fotosunu bile atarim. Senin için bitane agzima atarkende çekerimahahah
Kim demis onu okadarda degilll peeeh diyet bitince nolcak hic yagsiz beslenmek imkansz benm icin.ama o bir Tatli kasiginida koymayin diolar iste:) ondan maden suyuyla yapiom ama yag koymus gibi oluo duyuldugu Kadar kötü bisey degil yani
Zaten spor yapilirken kullabiliyormus ama bazi kisilere zararli olabilirmis oyuzden doktormu verdi dedim.oyleyse sorun yokDiyetisyenim biliyo. Hatta o termal yag yakıcı verdi ama ben termal yag yakiciyi sevmiyorum karnitin seviyorum. Zaten arastirirsaniz zararsiz oldugunu zaten vucudumuzda bulunan bir madde oldugunu anlarsiniz. Diyette yeşilçay içmek gibi bisey yani ama sporla işe yarar sporsuz etkilemez boşa para vermis olursunuz. Kalp krizi geçirenlere bile veriliyorki tekrar kalp krizi geçirmeyi engelliyor son araştırmalar bunu kanitladi. Ama dedigin gibi spor ve diyetle işe yarar. Spor ve diyet yapan için mucize. Yapmayan fayda görmez zayıflama hapi degil sonucta
Canım bildiğimiz köfte gibi ama tavuk kiymasindan. Kendi makinen varsa tavuketini çekip kıyma gibi kullanabilirsin.Tavu köftesini nasıl yapiyosunuz arkadaslar tarif alabilirmiyim
Demek kadın yanlış biliyormuş birde benden yaşlı diye beni salak yerine koyuyoAaaa yok canim kiyma olandan yapilir.
Ben evde kendim cekiyorum bazen, bazen kiyma seklinde aliyorum.
Ben anlamıyom oot kotüüürdenHot couture diosun canimm
bak ozaman nasil satilio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?