- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.501
Bızım pazarda var yollım sana gelene kadar ne olur bılmem:)) butun yeşillkler çok ıyı ya helvada felaket yapıyor ye tabı bol kalorılıIlk oglumda helva cok yedim
Ilk gunlerde cok yedim
Ise baslayinca sutum azalmasin diye yine abanirim helvaya
Super sut yapiyor :)
Ben hic pazarda markette pirasays rastlamadim
Oda iyi sut yapiyor
Ben sebzeciyim hepsini severimm
Normalde ne çok yıyormuşum dıyorum kendıme bunları gorunce inş diyetsız hayatımda bukadr az yememe gerek kalmaz yaw
Hedefime ulasayim kusbasili kasarli bi bucuk pide yaninda iki kutu ayran icip pesine fistikli tatli yicem dondurma esligindeBızım pazarda var yollım sana gelene kadar ne olur bılmem:)) butun yeşillkler çok ıyı ya helvada felaket yapıyor ye tabı bol kalorılı
Köfteli dügün çorbasıydı kuzum ben 10.30da kalkıyorum zatin 12oluyo kahvaltı saatim o yüzden ara ögün vakit kalmıyor yada akşama vakit kalmıyor ikisinden birini iptalCnm corban ne corbasiydi?
Nohut ile bkliyatli bi corba ictiysen ekmek yememen daha iyi olur
Ornegin bnm eskiden yaptigim diyette iki ekmek vardi. Eger mercimek iciosan ekmegi bire dusuruyorsun
Ara ogunleri sen cok atliosun
Aksam hiic olmamis zaten
Deme kız agzım sulandııHedefime ulasayim kusbasili kasarli bi bucuk pide yaninda iki kutu ayran icip pesine fistikli tatli yicem dondurma esliginde
Şarjsiz kaldim uzak ellerde
Yooh canim gelme artikKizlar ben geldimsimdi spor yapcam sonra gelcen oldu mu
Herkesler uyumusYooh canim gelme artik
Aynen acliktan bayilmislardir. :) aman bisey demiyim alinirlar simdiHerkesler uyumus
1dilim ekmek 3kaşık pilavla ekmege eş degermiymiş bay bee ama benim listemde çorba 8 kaşık sebze yemegi 6kaşık pilav yada makarna yazıyodu dedim normalde zatin o kadar yiyorum bu nasıl diyet
Hee gördüm coh guzel olmus yarin cevaplarim etiketleriAynen acliktan bayilmislardir. :) aman bisey demiyim alinirlar simdi
Bugun bi karar aldim gordunmu
Bende bugün yapamadım spor plates topunun üstünde oyalanmak durdum vallaOturdum kaldim spora kalkamadim
Karnim baya acıktı yapamicam bende galiba ara ogun yiyesim yok hic bu saatteBende bugün yapamadım spor plates topunun üstünde oyalanmak durdum valla
Bugün o dediğinin aynısını hazırladım salatalık domates marul hepsini koydum özenerek sonra kardeşim geldi aldı yedibende üşendim hemen bi kek yiyim dedim. Bugün evdeydim canım, dün konuştuğumuz gibi köfte hazırladım yemek yaptim buzluğa attim
Canım sen emziriyosunya azcıkta olsa tatmann lazim çünkü sütün çeker derler. Bende ilk oglumda yanimda kayinpeder öve öve et anlatti. Ertesi gün gögsüm taş gibi şişti tıkandı. Bebek emmedi iyice şişti. Biseyde bilmiyorum. Aksam dahada kötüleşti. Anneme söyledim onlarda hemen ne canın çekti söyle dedi. Bilmiyorum dedim. Kayinvalidemde vardi. Saymaya basladilar yogurt süt tatli bisürü sey. Derken et mi dediler ayy dedim biran. Ben öyle dedimya o an gögsüm acıdı. Sonra aksam vakti et pisirdiler yedim inanirmisin 1 saate gögsümdeki şişlik gitti bebekte emmeye başlamisti. Sen yinede azcik ye. Zaten emzirme dönemi bir süreç. Zaten çok aşırıda kilonda yok. Vermişsinde hala veriyosunda. Emzirme bittimi rahat rahat istedigin gibi kısarsınGuzel olmus
Pirasa var mi ya su an
Annelerde diyet cok zor
Annem bugun bende gozleme yapti ya of
Yemedim
Onu bende yasaaaadim ay ay ay allaahmmm cok fenaCanım sen emziriyosunya azcıkta olsa tatmann lazim çünkü sütün çeker derler. Bende ilk oglumda yanimda kayinpeder öve öve et anlatti. Ertesi gün gögsüm taş gibi şişti tıkandı. Bebek emmedi iyice şişti. Biseyde bilmiyorum. Aksam dahada kötüleşti. Anneme söyledim onlarda hemen ne canın çekti söyle dedi. Bilmiyorum dedim. Kayinvalidemde vardi. Saymaya basladilar yogurt süt tatli bisürü sey. Derken et mi dediler ayy dedim biran. Ben öyle dedimya o an gögsüm acıdı. Sonra aksam vakti et pisirdiler yedim inanirmisin 1 saate gögsümdeki şişlik gitti bebekte emmeye başlamisti. Sen yinede azcik ye. Zaten emzirme dönemi bir süreç. Zaten çok aşırıda kilonda yok. Vermişsinde hala veriyosunda. Emzirme bittimi rahat rahat istedigin gibi kısarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?