- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.481
98 ile basladim suan 87 olmuşum.Toplamda kaç kilo verdin canım bu ay içinde
Sabah kek hariç iyi. Sabahlari esmer ekmegin arasina o hindi fümelerden koysan domates filan koysan evden götürsen belki kolaylik olurKahvaltim
1 kupa çay
1 mini kek
2 dilim hindi füme
Ögle yemeği
Kıymalı patlıcan yemegi
1 kase yogurt
Ara öğün
Ayran
Akşam yemeği
1 ızgara tavuk
1 tabak sebze corbasi
Gün içinde 2 ltr su
Maşallah hızlı gidiyosun inş durmaz böyle devam eder kuzu diyetisyene gittim 6kaşık pilav makarna 8kaşık sebze günde 6yada 8dikim ekmek verdi ben onla nasıl kilo vericem kafama göre takılıyorum böyle ama üç gündür zorluyor beni ilacıma tekrarmı başlasam acaba evde var98 ile basladim suan 87 olmuşum.
17 agustosta 90 küsür idim. 17 agustostan bu güne 7 günde 3 kilo verdim
Bugün o dediğinin aynısını hazırladım salatalık domates marul hepsini koydum özenerek sonra kardeşim geldi aldı yediSabah kek hariç iyi. Sabahlari esmer ekmegin arasina o hindi fümelerden koysan domates filan koysan evden götürsen belki kolaylik olur
Cnm corban ne corbasiydi?Sabah kahvaltım
1kase sütlü mısır gevreği
Ara ögün
Yok
Öglen yemegi
1kase çorba
1küçük tabak nohut
1dilim ekmek
Ara ögün
3çatal karpuz
Akşam yemegi
Başım çok agrıdıgı için yemek ısıtamadım
1tane bogaça 2dilim kek yedim malesef
Menun cok guzelKahvaltim
1 kupa çay
1 mini kek
2 dilim hindi füme
Ögle yemeği
Kıymalı patlıcan yemegi
1 kase yogurt
Ara öğün
Ayran
Akşam yemeği
1 ızgara tavuk
1 tabak sebze corbasi
Gün içinde 2 ltr su
Bende seni merak ediyrmKımsecıkler yohmu netım bıttı wireless ta cokaz cekıyor işkence çekıom resmenacıktım yaw tartıyı cok merak edıyormm
Haha nıye kız çok vermedım yaw sen kaç vercen bakalm.wc ye gıdıp tartılıp yazıom hemenBende seni merak ediyrm
Hadi bakalim
Sabah erken yaz
Haha nıye kız çok vermedım yaw sen kaç vercen bakalm.wc ye gıdıp tartılıp yazıom hemenBende seni merak ediyrm
Hadi bakalim
Sabah erken yaz
Guzel olmusSabah
peynırlı omlet
Domates salatalık bıber
Bıraz reçel bal
Bır dılım ekmek
Ogle
Uc kaşık pırasa
Mercımek corbası
2 kaşık pilavı
3 kaşık bulgur pilavı
Ara
Yoğurt
Seftali incir
Akşam
Mercımek çorbası
Bır tavuk baget
Oğle annemdeydımzor atlattım bu şekilde
-300 idim yarin dusmez daha fazla, oyle kapatirim gibi hissediyrm cnmHaha nıye kız çok vermedım yaw sen kaç vercen bakalm.wc ye gıdıp tartılıp yazıom hemen
Cnm bak o 8 ekmek dedigiMaşallah hızlı gidiyosun inş durmaz böyle devam eder kuzu diyetisyene gittim 6kaşık pilav makarna 8kaşık sebze günde 6yada 8dikim ekmek verdi ben onla nasıl kilo vericem kafama göre takılıyorum böyle ama üç gündür zorluyor beni ilacıma tekrarmı başlasam acaba evde var
Olmazmı var bende cok severım.evet benımkı kızıyor zayıfladın dıye yemıyon dıyıp duruyor.kışın ıyı helva yedırdı bana senın gıbı yenı doğurmuşken sen ıyı dayanıyosun wallaGuzel olmus
Pirasa var mi ya su an
Annelerde diyet cok zor
Annem bugun bende gozleme yapti ya of
Yemedim
Yanı duştum dıye sevındıydım günlerdir aynı kıloya ondan-300 idim yarin dusmez daha fazla, oyle kapatirim gibi hissediyrm cnm
Sen tarti sonucundan memnundun ya, ondan merak ediyrm
Ilk oglumda helva cok yedimOlmazmı var bende cok severım.evet benımkı kızıyor zayıfladın dıye yemıyon dıyıp duruyor.kışın ıyı helva yedırdı bana senın gıbı yenı doğurmuşken sen ıyı dayanıyosun walla
Hiç aklıma gelmioki canimm papatya çayı içiyim bariMenun cok guzel
Fumeden bikmadin mi
Bide bitki cayi ic bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?