- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.521
Aynen katılıyorum. Bende mesela sabah 2dilim ekmek yiyorum. Oglende 2 dilim oluyor. Veya 4 kasik bulgur yedigimde 2 dilim ekmek daha oluyor topam 4 dilim oluyo. 1 kepçede çorba olsa 5 dilim ediyor. Diyetisyenler zaten 5- 6 ölçü karbonhidratı her diyette veriyor daha aşarısını veren yok. Bende sadece miktar ve günüyle oynama yapiyorumki ayni miktar ve aynı tarz ögune alışıp kilo vermem duraksamasın diye. Kilo fazlaysa karbonhidratı fazla vermistir ama zayıfladikça karbonhidrat miktarıda düşecektir.Cnm bak o 8 ekmek dedigi
Ekmek grubu hersey
Ornegin uc kasik pilav yedin bi dilim ekmek demek
Bi kase mercimek ictin bi dilim ekmek demek
Degisim tablolari onemlidir
Eksik yemek iyi degildir
Ayda birgün istedigimizi yiyebiliyormuşuz diyetisyenim serbest gün vermisti. Öküz gibi yerdim o günHedefime ulasayim kusbasili kasarli bi bucuk pide yaninda iki kutu ayran icip pesine fistikli tatli yicem dondurma esliginde
Canim o pilav derken pirinç pilavi vermez. Bulgur verir. Makarnayida kepekli filan verir. Ve cok az yagla yap der. Sen sabah öglen az yiyosun aksama acikiyosun karbonhidrata yöneliyosun aksama bozuluyo diyetin. Hemde migrenib tutuyi. Sen o listeyi eger diyetisyen zayiflaman için verdiyse listene uy verirsin zaten. Benim gibi öğün ve miktarlarda oynama yaparsan kilo vermende duraksama olmaz. Yani hergün ögünlerin yerini degistiriyorum. Ve 1 porsiyon meyve yiyorum onun dışında asla şekerli veya işlenmis bisey yemiyorum.1dilim ekmek 3kaşık pilavla ekmege eş degermiymiş bay bee ama benim listemde çorba 8 kaşık sebze yemegi 6kaşık pilav yada makarna yazıyodu dedim normalde zatin o kadar yiyorum bu nasıl diyet
Cnm ben hamileykende oyle can cekmlerim olmuyorduCanım sen emziriyosunya azcıkta olsa tatmann lazim çünkü sütün çeker derler. Bende ilk oglumda yanimda kayinpeder öve öve et anlatti. Ertesi gün gögsüm taş gibi şişti tıkandı. Bebek emmedi iyice şişti. Biseyde bilmiyorum. Aksam dahada kötüleşti. Anneme söyledim onlarda hemen ne canın çekti söyle dedi. Bilmiyorum dedim. Kayinvalidemde vardi. Saymaya basladilar yogurt süt tatli bisürü sey. Derken et mi dediler ayy dedim biran. Ben öyle dedimya o an gögsüm acıdı. Sonra aksam vakti et pisirdiler yedim inanirmisin 1 saate gögsümdeki şişlik gitti bebekte emmeye başlamisti. Sen yinede azcik ye. Zaten emzirme dönemi bir süreç. Zaten çok aşırıda kilonda yok. Vermişsinde hala veriyosunda. Emzirme bittimi rahat rahat istedigin gibi kısarsın
Gunaydin cok sukur onu bulamayanda vargünaydın kızlaaarrr
geçen cumaya göre -100
54.7
700gr vermişssin yine kuzumGunaydin cok sukur onu bulamayanda var
Bence supperİşte lilipit analiz...
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Bu hafta kilo kaybi: 700
Toplam kayip: 5700
Ana hedefe kalan: 6200
Günaydın kuzum eşim nobetten geldi gündüzleri evde yagünaydın kızlaaarrr
geçen cumaya göre -100
54.7
5haftada 6kg cok iyiİşte lilipit analiz...
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Bu hafta kilo kaybi: 700
Toplam kayip: 5700
Ana hedefe kalan: 6200
günaydın bebeğiiimmGünaydın kizlar hayırlı cumalar boll eksiler
Gecen cuma 53.3 düm
Bu cuma 53.9kötü beslendim bu hafta 55 lere çıkmıştım ama indim geri daha da inicim
tm kuzum ama bende 2 de cıkcam o zaman a kadar hollolur inşallahGünaydın kuzum eşim nobetten geldi gündüzleri evde yalisteyle ilgilenemezsem sene emanet temem mi
Süpersin canım]***14. TAKİM 532. ETAP***
Buki_89(66.6 / / /%)
Vanillav(66,8 / / /%)
denetim(69.20/ / / %)
lilipit (79.9/ 79.2/ 0.7/0.88%)
Blacksee55 (72.0/ / /%)
Gulumse25(96.3/ / /%)
Suskunprenses(61.6/ / /%)
Nilar(66.6 / / / %) yeni uye baslangic tarihi 31temmuz2017, başlangıç kilo:68.5, hedef kilo:63
Yildizlariyakalamak (66.5/ / / %)yeni uye başlangıç tarihi 3 agustos 2017, baslangic kilo 70,6, hedef kilo 60
14. TAKİM ORTALAMASİ:%
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?