- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.461
Kiizzz hani bizim burcumuz ne grubuydukMutlu olacak mıyım
Valla mı
Alışacak mıyım
Arkadaş edinecek miyim
Aaa ne güzel sevindim adına canimmm. Kalabalığı seversen yurtta kal tabi tekbaşına napicaksin. Çok güzel olacak emin ol. Ben senle değişmek için neler vermezdim. En güzel okul zamanlarimdi. Işe başladığında anlicaksin. Babam gibi konuştumHeyecandan depresyona giren ilk insan olabilirim o zaman
İtiraf edeyim korkuyorum biraz geçen sefer çok yalnız kaldım bak belki @ParteMoralll haklı yurtta kalmam daha iyi olabilir benim açımdan şurada ailemle yaşarken bile birkaç hafta arkadaş görmesem buhrana giriyorum orada ailem de yok bir odanın içinde daha çok batarım herhalde
Bazen insan iki kelam edecek birine çok ihtiyaç duyuyor ya Türkçeyi geçtim İngilizce konuşacak birine hasret kalıyor
Kız bugün Facebookta bölümümün grubunu buldum meğersem mayısta açmışlar 2 tane daha Türk var ben gibi en azından arada Türkçe konuşacak insanım olur bir kız bir erkek birbirimize destek oluruz
KasiniyomNiyeee vanilyaya oyle yapiyimmmm sende kasiniyosun he
Afıyet olsun.madensuyu ben hıc ıçemıyorum ya arada içsem hoş olur.cok ıyı gıtmış kılonAkşam icin orta boy balığı yağlı kaģıtta tavada arkalı önlü pişirdim. Hiç tuz kullanmadim. Tadı çok güzeldi. Hiç tuza gerek yoktu.
Birazdanda madensuyu içerim tamamdır bakalim. Ben şimdilik bu hafta 2 kilo verdim ama bakalım bu saf protein nasil etkileyecek yarın sabah bakacaz. 500 gram gitse ne sevinirim.
Ya oyle deme yeSaat 10 (Sonra uyudum)
1 çilekli activia
Saat 15
1 muz
Saat 16
1 avuç fındık
Saat 18
4 yk barbunya
2 hindi füme salam
1 bardak ayran
Salata
Saat 21
???
Bilmiyorum ya canım bir şey istemiyor açıkçası
Bugun daha iyi yemissinMenümü şimdiden yazayım kafamı kaldıracak gibi değilim çok uykum var ya
Saat 12
1 kaşarlı tost
Saat 14
1 muz
2 form çubuk kraker
Saat 16
4 hindi füme salam
1 salatalık
1 dilim peynir
Saat 18
1 tabak taze fasulye
Salata
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Saat 21
1 bardak light süt
2 tane kuru kayısı
Böyle planladım bakalım
Sabah ve aksam hic olmamis cok fazla seker var menündeSabah kahvaltım
1kase sütlü mısır gevreği
Ara ögün
Yok
Öglen yemegi
1kase çorba
1küçük tabak nohut
1dilim ekmek
Ara ögün
3çatal karpuz
Akşam yemegi
Başım çok agrıdıgı için yemek ısıtamadım
1tane bogaça 2dilim kek yedim malesef
Saol canim. 27 eylülde 1 ay olacak. 80 e inersem süper olacak benim için. Onun için ugrasiyorum.Afıyet olsun.madensuyu ben hıc ıçemıyorum ya arada içsem hoş olur.cok ıyı gıtmış kılon
Aksam haric iyiSabah kahvaltım
1kase sütlü mısır gevreği
Ara ögün
Yok
Öglen yemegi
1kase çorba
1küçük tabak nohut
1dilim ekmek
Ara ögün
3çatal karpuz
Akşam yemegi
Başım çok agrıdıgı için yemek ısıtamadım
1tane bogaça 2dilim kek yedim malesef
Sabah yumurtadan gına geldi bende mısır gevreği yiyorum ama şeker yok saman gibi bişeySabah ve aksam hic olmamis cok fazla seker var menünde
Şuan plates yapıyorum eritmek için ama sanki beynimi aşa dogru çekiyorlar valla zonkluyo ilaç aldım banamısın demiyoAksam haric iyi
Toplamda kaç kilo verdin canım bu ay içindeSaol canim. 27 eylülde 1 ay olacak. 80 e inersem süper olacak benim için. Onun için ugrasiyorum.
O zaman senin diyet yapman zor canim. Bence sen hastanede diyetisyene gitmelisin. O liste vermeli sana. Biz yanlis yönlendirmeyelim seni. Sen git diyetisyen listeni versin gel burda paylaş ona göre yorumlayalım menüleriniSabah yumurtadan gına geldi bende mısır gevreği yiyorum ama şeker yok saman gibi bişeykarpuz zatin az yedim 3çatal altım mahsuru yok sanırım o kadarın akşam olmadı kabul ama istem dışı oldu migren açlığı tetikliyor şu 3gündür acillik oluyorum mecburen yedim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?