Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dün ben sildim kapı pencere bayramada bi sil süpür yaparım yeter iş bitmiyor bacım hele hele küçük çocuk varsa hiç bitmez yıpratma kendini
Evet ya sureklı çekmece katlıyorum hele butun herşeyı dokuyor.hep temız duzenlı olsun ıstıyozda kucuk cocukla pek mumkun degıl

Ah ah yurtdışı goresım var sız konuştukça hele..
Sen kardeşinki canim. Benimde türkiye goresim var 3 ayda 2 kez geldim şimdi yine gelicem inş ama doyamiyorum. Ama gezip görmeni isterdim. Ben evlenince bana gelirsin bi hafta gösteririm sana super yurtdışını

Ağzından ne güzel sözler çıkıyor kaptanım umarım dediğin gibi olur

Kiizzz hani bizim burcumuz ne grubuyduk sen benim yukselenm deegilmisin aaaaa ben ilkgun nasil dolasiyosam yeni gelenler kacinci senen diyolardi

Benim yükselen balık ya
Normali yay
Ben de bilmiyorum bazen dünyanın en depresif bohem insanıyım bazen de çılgın atıyorum işte öyle dediğin gibi
Ateş ve su burcunu koymuşlar yan yana olmuyor işte

Kalabalığı hem seviyorum hem sevmiyorum of ne zor ya bunlara karar vermek tamam parti oo coş kop güzel severim tabii hele ben yurttakileri hep kıskanırdım benim Almanyadaki arkadaşlar hep yurtta kalıyorlardı bir coş kop koptu onlar biz evde anca tanışırsak şurada burada insanlarla partilere giderdik
Ahahahah ben hep okulda olacağım ki daha doktora var sonra araştırmacı olacağıııım hep üniversitede

Bugun daha iyi yemissin
Az once yanlislikla
Dunku menune yorum yaptim

Sorun değil bebişim

Kızlar siz topuklu ayakkabı giyiyor musunuz ya
Ben de artık giysem mi diye düşünüyorum ama alışkanlığım yok
Bir güzel çizmeler var ben bittim
Ama topuklu çivi değil kalın topuk ama yine de bilemiyorum
Şimdi sabah 8 akşam 7 olan ders günleri var
Hele asistanlık alabilirsem akşam 9-10 a kadar okuldayım
10 saat 12 saat nasıl duruyorsunuz ya o topuklularla

Vaaay 38 super kuşum güle güle kullan

İzne mi ayrılıyorsun niçin ? :) senle jillian programı hakkında konuşmak istiyordum

Canım son 20 günüm kaldı
Hem kuzenime hem arkadaşıma uğrayacağım
Ailemle de zaman geçirmeyi istiyorum birkaç günlük tatil gibi
Bir de en önemlisi gitmeden Türk yemekleri yemeyi düşünüyorum
İlk hedefim döner
Sonra özlüyorum
Konuşabiliriz istersen buradan istersen özelden yazarsın yine arada uğrayacağım

Gule gule giy cicislerini sekerim

Herhalde topuklukarla daha düzgün yürüyorum hatta ahahah sen giymiomusun kuş

Ya giymiyorum sence olur mu günde 10 saat giyebilir miyim
Bir de bizim taşlar kaldırımlar düz değil ha arnavut stil ona göre bak
Gözüm kesmiyor ama şimdi sabahtır çivi topuk giyiyorum bugün akşam 12ye kadar dayanabilirsem alacağım o çizmeleri çünkü böyle güzellik yok dur bakayım bulamadım ama bunun daha donuk renklisi

Bağcık ve ön kısmı farklı ama işte ön kısmı böyle hep bağcıktı ben bayıldım
Şimdi bunu kalem eteklerimin altında düşünüp eriyorum

Nereye gidiyorsun :) keyfine bak canım :)
özelden yazayım hemen .:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…