- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.801
Evet ya sureklı çekmece katlıyorum hele butun herşeyı dokuyor.hep temız duzenlı olsun ıstıyozda kucuk cocukla pek mumkun degılDün ben sildim kapı pencere bayramada bi sil süpür yaparım yeter iş bitmiyor bacım hele hele küçük çocuk varsa hiç bitmez yıpratma kendini
Ah ah yurtdışı goresım var sız konuştukça hele..Stuttgart tam gezilecek şehir zaten ben berline çok benzetiyorum değişik değişik insanlaryok canım istanbuldan o
Sen kardeşinki canim. Benimde türkiye goresim varAh ah yurtdışı goresım var sız konuştukça hele..
Benceeeedeee birsuru arkadasin olcakkk cok egleniceksin bence. Benim icin cok farkliydi cok farkli hayatlar,cok farkli insanlar tanidimgerci bunu okulda da yasiyosun ama yurtda kendini iki oda sonrasinda ki kisinin derdine derman ariyorken buluyorsun. Ya da eglenirken....
ben deneyimimi paylastim sahsen kafan rahat olsun oda arkadslarinla anlasamazsan cikarsin konustgumz gibi.
Kiizzz hani bizim burcumuz ne grubuyduksen benim yukselenm deegilmisin aaaaa ben ilkgun nasil dolasiyosam yeni gelenler kacinci senen diyolardi
Aaa ne güzel sevindim adına canimmm. Kalabalığı seversen yurtta kal tabi tekbaşına napicaksin. Çok güzel olacak emin ol. Ben senle değişmek için neler vermezdim. En güzel okul zamanlarimdi. Işe başladığında anlicaksin. Babam gibi konuştum
Bugun daha iyi yemissin
Az once yanlislikla
Dunku menune yorum yaptim
Vaaay 38 super kuşum güle güle kullanBen geldim
Bugün alışveriş yapıp para saçabildim nihayetinde
O paraların gidesi vardı zaten
Çok güzel ciciş etek ve üstler aldım
Klasik stilde ya çok şık ama etekler terzide bugün kısalttırıyorum
38 bedendim bugün
Vaaay 38 super kuşum güle güle kullan
İzne mi ayrılıyorsun niçin ? :) senle jillian programı hakkında konuşmak istiyordum
Gule gule giy cicislerini sekerimAğzından ne güzel sözler çıkıyor kaptanım umarım dediğin gibi olur
Benim yükselen balık ya
Normali yay
Ben de bilmiyorum bazen dünyanın en depresif bohem insanıyım bazen de çılgın atıyorum işte öyle dediğin gibi
Ateş ve su burcunu koymuşlar yan yana olmuyor işte
Kalabalığı hem seviyorum hem sevmiyorum of ne zor ya bunlara karar vermek tamam parti oo coş kop güzel severim tabii hele ben yurttakileri hep kıskanırdım benim Almanyadaki arkadaşlar hep yurtta kalıyorlardı bir coş kop koptu onlar biz evde anca tanışırsak şurada burada insanlarla partilere giderdik
Ahahahah ben hep okulda olacağım ki daha doktora var sonra araştırmacı olacağıııım hep üniversitede
Sorun değil bebişim
Gule gule giy cicislerini sekerim
Eki Görüntüle 2037642
bak alinti yapicaksin sonra bu cizdigim kisimi ve sondaki [QUOTUE] yazan kismi siliceksin.
HerhaldeHep beller ince geldi hep ben ister miydim böyle olsunahahahah
Sağol kuzuş
Ne dicem
Topuklu giyiyon mu sen
Hesaplamani gordunmuKızlar ben doymuyorum ya. Yiyorum fazlaca yiyorum ama doymuyorum nasıl doyacam ben ya akıl verin bana
Napalim goruntulu yardim
Herhaldetopuklukarla daha düzgün yürüyorum hatta ahahah sen giymiomusun kuş
Kızlar ben doymuyorum ya. Yiyorum fazlaca yiyorum ama doymuyorum nasıl doyacam ben ya akıl verin bana
Napalim goruntulu yardim
Nereye gidiyorsun :) keyfine bak canım :)Canım son 20 günüm kaldı
Hem kuzenime hem arkadaşıma uğrayacağım
Ailemle de zaman geçirmeyi istiyorum birkaç günlük tatil gibi
Bir de en önemlisi gitmeden Türk yemekleri yemeyi düşünüyorum
İlk hedefim döner
Sonra özlüyorum
Konuşabiliriz istersen buradan istersen özelden yazarsın yine arada uğrayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?