Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tam senlik bu vanillam güzelmiş bu topuklar hem çok rahat tüm gün giysen bile rahatsız olmazsin

Bende bunun parlak olmayini var arkasi azcik daha kisa elle sayfasinda gordum bugun ama ben iki sene once almstm hala cok saglam :)

Nereye gidiyorsun :) keyfine bak canım :)
özelden yazayım hemen .:)

Valla emin değilim ama şöyle egenin sakin koyları olabilir bize
Tam senlik bu vanillam güzelmiş bu topuklar hem çok rahat tüm gün giysen bile rahatsız olmazsin

He dimi accık benim stil
Gidince mi alsam diye düşünüyorum aslında
Kalın topuk diye değil mi satıcı da öyle dedi aslında bunlar çivi topuk gibi olmaz dedi doğru mudur

Bende bunun parlak olmayini var arkasi azcik daha kisaEki Görüntüle 2037758 elle sayfasinda gordum bugun ama ben iki sene once almstm hala cok saglam :)

Markası ne şey olmayacaksa v ile mi başlıyor
Ben uzun seviyorum ya etek altına çok şıh ve de şuh duruyii

Gule gule gıy cnm aldıklarını.bu topuk rahat oluyor ama uzun sure tabı agrı yapar. Doktoramı yapacaksın italyada

Buda kotla cok guzel duruyo ya incecik ya ben coook rahat kullaniyorm hic ayaklarimi agritmiyo. Uzunlarda suet seviyormm ya elbiselerle etekle harika duruyo boyle bak bendeki
Yok v ile degil ama gorduysen hemen al istedign modeli

Sen kardeşinki canim. Benimde türkiye goresim var 3 ayda 2 kez geldim şimdi yine gelicem inş ama doyamiyorum. Ama gezip görmeni isterdim. Ben evlenince bana gelirsin bi hafta gösteririm sana super yurtdışını
Benım yaşayasım var artık başka ulkede..bızde gıderız inş yakında hersey daha guzel olur ınş tabıı

He dimi accık benim stil
Gidince mi alsam diye düşünüyorum aslında
Kalın topuk diye değil mi satıcı da öyle dedi aslında bunlar çivi topuk gibi olmaz dedi doğru mudur
Civi nerde bu nerde kız civiyle resmen yolda yürürken denge antrenmanı yapıyorsun ahahha bunlar düz gibi hopla zıpla

Gule gule gıy cnm aldıklarını.bu topuk rahat oluyor ama uzun sure tabı agrı yapar. Doktoramı yapacaksın italyada

Şu an 3 saattir çizme topukla duruyorum durum kötü değil başta biraz sızladı falan ama şimdi alıştım koymuyor gibi

Yok canım daha master, doktorayı nerede istediğime karar vermedim ama İngilizce konuşulan bir ülkede olsa çok memnun olurum artık

Ay çok beğeniyorum ben süet ya peki ne kadar duruyorsun üzerinde ince topuk mu bu
Kalın topuklu bile çizme giymedim daha önce hep düz taban ondan emin olamıyorum 10 saat dayanır mıyım dersin

Dun mor bı tunık aldım bugun sıyah pantlon bakacagım kızım uyanınca bakalm bana 38 olurmu çok heycanlı:))

Göstersene merak ettim bu ara kıyafet ve ayakkabı ilgim tavanlarda
Takıp takıştırmak istiyorum dün depresyondaydım bugün böyle tövbeler olsun

Benim suetin ince degil ben ince pek sevmem ozel gunler harici bunda biraz var topuk cok rahat. Eger rahatligi dusunuyosan ince topuk alma. Ama kalin en basta attigim yarim kalinlar cok rahat tavsiye ederm cnm

Benim suetin ince degil ben ince pek sevmem ozel gunler harici bunda biraz var topuk cok rahat. Eger rahatligi dusunuyosan ince topuk alma. Ama kalin en basta attigim yarim kalinlar cok rahat tavsiye ederm cnm

Yok incelerim var zaten hiç memnun kalmadım onlardan giymiyorum
Aynen benimkiler de öyle iyi bari sevindim zaten kalın ya adam da dedi her ayakkabıda taban ve uca basılıyor ama psikolojik rahat hissediyor insanlar yere basınca dedi

Civi nerde bu nerde kız civiyle resmen yolda yürürken denge antrenmanı yapıyorsun ahahha bunlar düz gibi hopla zıpla

Çiviler ayağımda deneme için giydim
Bunlar kalın
Üç saattir çiviyle geziyorum evin içinde bence çok büyük mesele yok yani tabi şimdi atıp ev patiği giysem çok daha mutlu olurum ama öldürmedi zaten öldürmeyen acı..... aman üff yapmıcam bile
Senin topuklular çok mu sivri büyük sende topuklu giyen tipi var

Yani hem rahat hem şik olmasi lazim. Bende cok severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…