- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.821
Tabi tabi sormaCanım ilaçlarının prospektüsüne baktın mı yan etkilerde olabilir belki
14. takımda her türlü hizmet mevcut
Tam senlik bu vanillam güzelmişYa giymiyorum sence olur mu günde 10 saat giyebilir miyim
Bir de bizim taşlar kaldırımlar düz değil ha arnavut stil ona göre bak
Gözüm kesmiyor ama şimdi sabahtır çivi topuk giyiyorum bugün akşam 12ye kadar dayanabilirsem alacağım o çizmeleri çünkü böyle güzellik yok dur bakayım bulamadım ama bunun daha donuk renklisi
Bağcık ve ön kısmı farklı ama işte ön kısmı böyle hep bağcıktı ben bayıldım
Şimdi bunu kalem eteklerimin altında düşünüp eriyorum
Bende bunun parlak olmayini var arkasi azcik daha kisaYa giymiyorum sence olur mu günde 10 saat giyebilir miyim
Bir de bizim taşlar kaldırımlar düz değil ha arnavut stil ona göre bak
Gözüm kesmiyor ama şimdi sabahtır çivi topuk giyiyorum bugün akşam 12ye kadar dayanabilirsem alacağım o çizmeleri çünkü böyle güzellik yok dur bakayım bulamadım ama bunun daha donuk renklisi
Bağcık ve ön kısmı farklı ama işte ön kısmı böyle hep bağcıktı ben bayıldım
Şimdi bunu kalem eteklerimin altında düşünüp eriyorum
Hosgeldin bundan sonra tamamen aktifsin dmiNereye gidiyorsun :) keyfine bak canım :)
özelden yazayım hemen .:)
Nereye gidiyorsun :) keyfine bak canım :)
özelden yazayım hemen .:)
Tam senlik bu vanillam güzelmişbu topuklar hem çok rahat tüm gün giysen bile rahatsız olmazsin
Bende bunun parlak olmayini var arkasi azcik daha kisaEki Görüntüle 2037758 elle sayfasinda gordum bugun ama ben iki sene once almstmhala cok saglam :)
Gule gule gıy cnm aldıklarını.bu topuk rahat oluyor ama uzun sure tabı agrı yapar. Doktoramı yapacaksın italyadaValla emin değilim ama şöyle egenin sakin koyları olabilir bize
He dimi accık benim stil
Gidince mi alsam diye düşünüyorum aslında
Kalın topuk diye değil mi satıcı da öyle dedi aslında bunlar çivi topuk gibi olmaz dedi doğru mudur
Markası ne şey olmayacaksa v ile mi başlıyor
Ben uzun seviyorum ya etek altına çok şıh ve de şuh duruyii
Buda kotla cok guzel duruyo ya incecik ya ben coook rahat kullaniyorm hic ayaklarimi agritmiyo. Uzunlarda suet seviyormm ya elbiselerle etekle harika duruyo boyle bak bendekiValla emin değilim ama şöyle egenin sakin koyları olabilir bize
He dimi accık benim stil
Kalın topuk diye değil mi satıcı da öyle dedi aslında bunlar çivi topuk gibi olmaz dedi doğru mudur
Markası ne şey olmayacaksa v ile mi başlıyor
Ben uzun seviyorum ya etek altına çok şıh ve de şuh duruyii
Benım yaşayasım var artık başka ulkede..bızde gıderız inş yakında hersey daha guzel olur ınş tabııSen kardeşinki canim. Benimde türkiye goresim var3 ayda 2 kez geldim şimdi yine gelicem inş ama doyamiyorum. Ama gezip görmeni isterdim. Ben evlenince bana gelirsin bi hafta gösteririm sana super yurtdışını
evet tamamen ama kilo aalarak geldimHosgeldin bundan sonra tamamen aktifsin dmi
Civi nerde bu nerde kız civiyle resmen yolda yürürken denge antrenmanı yapıyorsun ahahha bunlar düz gibi hopla zıplaHe dimi accık benim stil
Hayırlısı olsun canım ben bura doğumluyum alışamadım. Herkes olmadığı yerde mutlu olucam sanıyoBenım yaşayasım var artık başka ulkede..bızde gıderız inş yakında hersey daha guzel olur ınş tabıı
Kg vermis olman lazim cumaya kadar simdilik kilonu bilmesek daha iyievet tamamen ama kilo aalarak geldim
Gule gule gıy cnm aldıklarını.bu topuk rahat oluyor ama uzun sure tabı agrı yapar. Doktoramı yapacaksın italyada
Buda kotla cok guzel duruyo ya incecik ya ben coook rahat kullaniyorm hic ayaklarimi agritmiyo. Uzunlarda suet seviyormm ya elbiselerle etekle harika duruyo boyle bak bendekiEki Görüntüle 2037765
Yok v ile degil ama gorduysen hemen al istedign modeli
Dun mor bı tunık aldım bugun sıyah pantlon bakacagım kızım uyanınca bakalm bana 38 olurmu çok heycanlı:))
Kg vermis olman lazim cumaya kadar simdilik kilonu bilmesek daha iyiaramizda
Benim suetin ince degil ben ince pek sevmem ozel gunler harici bunda biraz var topuk cok rahat. Eger rahatligi dusunuyosan ince topuk alma. Ama kalin en basta attigim yarim kalinlar cok rahat tavsiye ederm cnmŞu an 3 saattir çizme topukla duruyorum durum kötü değil başta biraz sızladı falan ama şimdi alıştım koymuyor gibi
Yok canım daha master, doktorayı nerede istediğime karar vermedim ama İngilizce konuşulan bir ülkede olsa çok memnun olurum artık
Ay çok beğeniyorum ben süet ya peki ne kadar duruyorsun üzerinde ince topuk mu bu
Kalın topuklu bile çizme giymedim daha önce hep düz taban ondan emin olamıyorum 10 saat dayanır mıyım dersin
Göstersene merak ettim bu ara kıyafet ve ayakkabı ilgim tavanlarda
Takıp takıştırmak istiyorum dün depresyondaydım bugün böyle tövbeler olsun
Hadi bakalim insallahvereceğim inşallah jiillian a başlamayı planlıyorum ve tabi diyet :)
Benim suetin ince degil ben ince pek sevmem ozel gunler harici bunda biraz var topuk cok rahat. Eger rahatligi dusunuyosan ince topuk alma. Ama kalin en basta attigim yarim kalinlar cok rahat tavsiye ederm cnm
Civi nerde bu nerde kız civiyle resmen yolda yürürken denge antrenmanı yapıyorsun ahahha bunlar düz gibi hopla zıpla
Yani hem rahat hem şik olmasi lazim. Bende cok severimYok incelerim var zaten hiç memnun kalmadım onlardan giymiyorum
Aynen benimkiler de öyle iyi bari sevindim zaten kalın ya adam da dedi her ayakkabıda taban ve uca basılıyor ama psikolojik rahat hissediyor insanlar yere basınca dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?