- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #229.861
Bence çok rahat olur bunlar model çok güzelYa giymiyorum sence olur mu günde 10 saat giyebilir miyim
Bir de bizim taşlar kaldırımlar düz değil ha arnavut stil ona göre bak
Gözüm kesmiyor ama şimdi sabahtır çivi topuk giyiyorum bugün akşam 12ye kadar dayanabilirsem alacağım o çizmeleri çünkü böyle güzellik yok dur bakayım bulamadım ama bunun daha donuk renklisi
Bağcık ve ön kısmı farklı ama işte ön kısmı böyle hep bağcıktı ben bayıldım
Şimdi bunu kalem eteklerimin altında düşünüp eriyorum
Teşekkür ederim tatlımSebze de karbonhifrarlarda acikririyor cnm
Et yiyincd insan doydugunu hissediyor ve hemen acikmiyor
Yarin et ye tabi guzelce oh
Simdiden afiyet olsun
Ama ben bugün tutuldum kaç kere hesapladım hep farklı sonuç çıktı telefon da gelen giden de durmadı bir daha olmaz sözSenden beklemezdim
Kız yok normalde içmem yemem regl olduğum için çikolata minnacık nekadar diyim 2x2 cmDidi cikolataa seker bunlar cnm ya
Bu yuzden kilo veremiosun
Yani hem rahat hem şik olmasi lazim. Bende cok severim
Benımde bıtıremedığım bı yuksk lısansım var senın gıbı yurtdışında bıtırırım belkıkız gosterım ama ben kapalıyım hea uzun yanı)))
40 ama bol bır tunık:)
Benim kadar bacak kadar boyun olsa sende giyerdin ahahahabende her türlü topuklu var üşenmezsem sana foto atarım kuşum
Supersin cnm
Gule gule zevkle giy
Ben uzun boyumla
Topuklu giyerim
Klasik giyimin olmazsa olmazi bence
Sen klasik mi giyineceksin
Bakmadım çünkü attım
Bence çok rahat olur bunlar model çok güzel
Kız yok normalde içmem yemem regl olduğum için çikolata minnacık nekadar diyim 2x2 cm
Yok kız ahahahaha hiç yemem aramam ama masada görünce canım çektiydii2 x 2 kmdir o yeme beni
Yok kız ahahahaha hiç yemem aramam ama masada görünce canım çektiydii
Valla olmasa aramam canım:/Çikolata yemez misin nasıl yani
Valla olmasa aramam canım:/
Valla parte kıskanır diye koymicaktim ama ahahha bunları paristen getirttim kızlarBenim boyum da bacak kadar peh 161
Atsana ya merak ediyorum biraz da senin stilini görelim kesin kokanasın bak sen de
Bende bakmadim bi tek seninkine 0.1 ya zatenTeşekkür ederim tatlım
Ama ben bugün tutuldum kaç kere hesapladım hep farklı sonuç çıktı telefon da gelen giden de durmadı bir daha olmaz söz
Suan beynim dondu galibaValla parte kıskanır diye koymicaktim ama ahahha bunları paristen getirttim kızlar
Eki Görüntüle 2037841
Biliyordum kiskanacagini ahahahhahahaSuan beynim dondu galiba
Cok kiskandm tam benim tarzimBiliyordum kiskanacagini ahahahhahaha
Onun birde şalvarı var bendeCok kiskandm tam benim tarzimhahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahha en sevdigim sey cicekli desenli
O neydi gi allasenOnun birde şalvarı var bende
Onu paylasmicam ama bayılma diyeahahaha
Öyle şık olduğuna bakma çok rahatlarO neydi gi allasen
Şimdiden güle güle eskit canım..Ya bir dur azıcık da bize kalsın şu boydan 180lerde boyun var hala topuk
Evet canım klasik seviyorum ama ince topuk ı ıh anca kalın topuk olur belki
Prospektüsü okumayın derler zaten psikolojik etkilemesin diye ama bence o yüzden
Valla mı ben de almaya karar verdim zaten
Ok unutma ama merak ederim azcık meraklıyımdır.....Bende bakmadim bi tek seninkine 0.1 ya zaten0.14 cikiyo 0.01 yazmisn bisi dicem sonraa ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?