Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cnm ben tarıf pek bılmıyrm ama calısma saatlerıne gore beslenme saatlerı ayarlayalım
SekerPancarii yardımcı olur :) o bılgılı baya
Sende o saatlere uy, eksık beslenme
Bakalım kac kg gıdecek
Yarin hazirlayabilirim canım diğer günler zamanım yok yani daha çok yapılışı kısa süren şeyler yiyebilirim. Siz yazın ben uyarım kizlar

Gulumse
Sana bısey dıcem ama kızma
Zaten senın kızacagını dusunmuyorum:)
Su meshur olan Erzurum lu tonbık tatlı cocuk var ya
Senı gorunce o aklıma gelıyor, gulumsuyorum :)
Benim gibi şeker bi insan sana hiç kızarmı kuzucum geçen eşimin arkadaşının dügünü vardı ben gitmek istemedim kayın validem gitti o tombik de dügün deymiş kayın validem videoya çekmiş almış çerez tabagını önüne hem oynuyor hem yiyo ama çok şımarık çocuk ya ben sevmiyorum öyle çocukları çok bilmiş

Ohh mis ben 2gündür ekmek yemiyorum ve doymuyorum yedikçe acıkıyom

Eevt bıraz ıtıcı o baglamda ama yıne de tontıs tontıs tatlı :)

Sende boyle ıstahlısın tatlısın ya bıde erzurum olunca oyle hatırlatıyor o cocugu :)

Benim arkadaşım akşam otururken avuç içi kadar leblebi yiyordu hem tok tutuyo derdi 1buçuk ayda 12kilo verdi eşide 19kilo verdi banada acıkırsan leblebi ye derdi tabi avuç içinden fazla degil kuzu
Leblebi de karbonhidrat ya aksam alma diye soyledim canim ölçülü yersen sorun yok ama baska biseyle degistirilebilir spor yapmissin süper bende yaotim da geldim yumurta yicem simdi

Aksam ağır olmus biraz ama cok guzel hep menulerin bunu gormezden geliyorum bebis

Son ayda insan cok ağırlaşıyo canim olsun kucagina alinca sag salim hic birini hatirlamicaksin acilarin Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah iyiyim bende canim ayni bildigin gibi benim kiz anaokula baslicak heycanli

Yarin hazirlayabilirim canım diğer günler zamanım yok yani daha çok yapılışı kısa süren şeyler yiyebilirim. Siz yazın ben uyarım kizlar
Canim en kolay ve basiti yogurt yulaf ve icine taze meyveler cok guzel bi ogle yemegi oluyo ben hep boyle yapiyorum

Ayy aksam olmamis bu haftanin son kacamagi olsun bu bu yeter bir hafta son hiz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…