- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.041
Yarin hazirlayabilirim canım diğer günler zamanım yokCnm ben tarıf pek bılmıyrm ama calısma saatlerıne gore beslenme saatlerı ayarlayalım
SekerPancarii yardımcı olur :) o bılgılı baya
Sende o saatlere uy, eksık beslenme
Bakalım kac kg gıdecek
Bende henüz bekarımne Zaman nişaaan :) bu grubun tek bekarı ben miyim yahu
Cnm yârin konuşalım haftalik program yapalımBende henüz bekarım09.09. Canım ozamana kadar 10 kilo verebilirmiyim acaba haahhaha
Bende henüz bekarım09.09. Canım ozamana kadar 10 kilo verebilirmiyim acaba haahhaha
Benim gibi şeker bi insan sana hiç kızarmı kuzucumGulumse
Sana bısey dıcem ama kızma
Zaten senın kızacagını dusunmuyorum:)
Su meshur olan Erzurum lu tonbık tatlı cocuk var ya
Senı gorunce o aklıma gelıyor, gulumsuyorum :)
Sen kararlısın galiba allah kolaylık versin ne diyimJillian a gel 5 kg veririz 10 kg vermiş gibi oluruz :)))))
Ohh mis ben 2gündür ekmek yemiyorum ve doymuyorum yedikçe acıkıyomKızlar nabersınız bugunlu menum cıslı yazayım
Sabah
2 yumurta
Uc dılım peynır
Yarım dılım tb ekmk
Reçel
Domates salatalk bıber
Ara
Bır avuç uzum ve yoğurt
Akşam
3 dılım ince hamurlu pızza
Bıraz patates
Ara
Kavun
Şimdilik öyleyimSen kararlısın galiba allah kolaylık versin ne diyim
Neden yemıyorsın sabahları en azından yesen karatay dıyetımı yapıyorsunOhh mis ben 2gündür ekmek yemiyorum ve doymuyorum yedikçe acıkıyom
Sabahları mısır gevreğiyle yulaf ezmesini süte katıp yiyorum sadeceNeden yemıyorsın sabahları en azından yesen karatay dıyetımı yapıyorsun
Eevt bıraz ıtıcı o baglamda ama yıne de tontıs tontıs tatlı :)Benim gibi şeker bi insan sana hiç kızarmı kuzucumgeçen eşimin arkadaşının dügünü vardı ben gitmek istemedim kayın validem gitti o tombik de dügün deymiş kayın validem videoya çekmiş almış çerez tabagını önüne hem oynuyor hem yiyo ama çok şımarık çocuk ya ben sevmiyorum öyle çocukları çok bilmiş
Hafta içide aynı kuzum 10.30da kalkıyorum kahvaltı ögleni buluyor zatin iki ögün ve ara ögün yapa biliyorum leblebi yemedim mısır gevreğiyle yulaf lı süt yaptım yedim acıktım dayanamadım yarım saatte leslie 2yaptım şuan bacaklarım pıt pıt atıyo süper oldu
Leblebi de karbonhidrat ya aksam alma diye soyledim canim ölçülü yersen sorun yok ama baska biseyle degistirilebilirBenim arkadaşım akşam otururken avuç içi kadar leblebi yiyordu hem tok tutuyo derdi 1buçuk ayda 12kilo verdi eşide 19kilo verdi banada acıkırsan leblebi ye derdi tabi avuç içinden fazla degil kuzu
Ayy dogru sen calisiyooon uyu kuzum iyce al uykunu7de uyuduydum kız dalga geçmeyin
@ParteMoralll evet yokk gitmis partisAha ban yemiş noldu
Aksam ağır olmus biraz ama cok guzel hep menulerin bunu gormezden geliyorum bebisİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 09:00 kahvaltı
1haslanmis yumurta, cay, 5 adet siyah zeytin, 2 yesil zeytin, 1 kibrit kutusu peynir zeytin,Salatalik, yesil biber,bir dilim kizarmis ekmek,
Ara ogun 10:40
1 adet kuru incir ve bir kupa rezene cayı
Oglen 12:00
3 tane minik biber dolması (bulgurlu)
Domates
1 dilim ekmek
Ara öğün 16:00
dışarıdaydım yapamadım
Aksam 16:30
2 tane kuzu pirzola
4 yk bulgur pılavı
Bıraz patates kızartması
1 bardak ayran
1 bardak cay
3 mınık dılım baklava
Salata
1 tane mısır ekmegı pardon dilim
Ara ogun 17:30
Dondurma
Notlar: bebegime dokundugu icin sut urunlerini kisitli tuketiyorum.
Eşim ve çocuklarımla yesıllıkler arasında Harika bıryerdeydık, tadını cıkardık, pişman degılım :)
Cuma kilo:79.2
Güncel kilo: 79.2
Haftalık hedef: -1000
Hedefe kalan: -1000
İlk hafta kilo kaybi 1.500
İkinci hafta kilo kaybi:1.600
Ucuncu hafta kilo kaybi:1.200
Dördüncü hafta kilo kaybı 700
Besinci hafta kilo kaybi: 700
Bu hafta kilo kaybi: 0
Toplam kayip: 5700
Ana hedefe kalan: 6200
Afiyet olsun canim guzel menunGec kahvaltim
1 kupa çay
1 hindi füme sandwich kepekli wkmekle5
Ögle yemeği
Yok
Ara öğün
Ayran
Akşam yemeği
Izgara tavuk
Yeşil salata
1 dilim ekmek
Gün içinde 2 ltr su
Son ayda insan cok ağırlaşıyo canim olsun kucagina alinca sag salim hic birini hatirlamicaksin acilarin Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallahKuzummm gelemedimmmm gelmeye calistim portala giremedim cok ozledim sizleriiiiiiiiiiinasilsinnn tatlimmmmm
Evet cnmmm son 1 ay ve ben de korkular basladii bana cok dua edinnnn
Agrilarim cok fena egilip kalkamiyorum kizim baski yapiyor legen kemiklerim catim cok fena aciyor.ben nasil dogum yapcem bilmiyom suncacik aciya dayanamiyorim
Isim netlesemedik yaa dogunca koyacaz bu gidisleesen nasilsin cnmmmm prensesin nasilll
Canim en kolay ve basiti yogurt yulaf ve icine taze meyveler cok guzel bi ogle yemegi oluyo ben hep boyle yapiyorumYarin hazirlayabilirim canım diğer günler zamanım yokyani daha çok yapılışı kısa süren şeyler yiyebilirim. Siz yazın ben uyarım kizlar
Ayy aksam olmamisKızlar nabersınız bugunlu menum cıslı yazayım
Sabah
2 yumurta
Uc dılım peynır
Yarım dılım tb ekmk
Reçel
Domates salatalk bıber
Ara
Bır avuç uzum ve yoğurt
Akşam
3 dılım ince hamurlu pızza
Bıraz patates
Ara
Kavun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?