- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.261
ödemdir ödemmmmcabuk gittiyse demek bnm ki yag o zaman bu mantıkla gitmediğine göre
dinlediğim müzk
hobba hobbaa hobbbaaaaa
günaydın beybisiGünaydınlar 14. Takımın güzellikleri
dimik kilo verdinKilo verdiğime göre pazartesi bildirimi Yapabilirimbugün 58.5 çıktım 200 gram sonra izine çıktığım kiloma dönüyorum inşallah
ödemdir ödemmmmcabuk gittiyse demek bnm ki yag o zaman bu mantıkla gitmediğine göre
dinlediğim müzk
İvit bu tohatı hakettiydimgünaydın beybisi
dimik kilo verdin
ve demek almıştın
beni görseydın böyle demezdinsenin bi şeyin yok kiondan gitmiyo kemik hepsi
bayramda bende protein diyeti yapcamİvit bu tohatı hakettiydimama dur sen eksiye bilem geçeceğim Bayram'dan sonraya
Ben bu topikten önce çok takılıyodum hatta konuda açmıştım bu aralar yine takılıyom bazen dayanamayıp cvp yazıyorum içim soguyosaçımı boyadım tam istediğim gibi oldu cok mutluyum
hadi inşalllahhhhhbi bn böyle hızlı vermeiyom
kız bu bdv hepimizin başını yicek zaten
sevdiğim şilerlen iltifat ediciiim sana
Yaşasın protein diyeti yaşasın kavurmalarbayramda bende protein diyeti yapcam
et yicem bol bolhadi 4 günlük protein diyeti yapalm
insan tutamıyo kendini dimiBen bu topikten önce çok takılıyodum hatta konuda açmıştım bu aralar yine takılıyom bazen dayanamayıp cvp yazıyorum içim soguyo
ahahah aynenYaşasın protein diyeti yaşasın kavurmalarhaftaya menüler
Sabah: kavurma
Öğlen: yok
Akşam: kavurma
Baklava çok fena yaahahah aynenkavurma haşlama yahni arada belki baklava
Aynen kuzum ya deli oluyorum dünyada neler var diyoruminsan tutamıyo kendini dimi
Baklava kaç tane yesekbır kılo yaparBaklava çok fena yao olmasa bayramda asla kilo almam herhalde en büyük diyet düşmanı
maleseffff herkesin kendine göre derdi varAynen kuzum ya deli oluyorum dünyada neler var diyorum
Ben bugün pastalı börekli park oturmasına gidiyorum yine kızlarla allah sonumu hayır etsin artık bende kakaolu kekle un helvası yaptım termosla çay ohh mis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?