- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.241
Sporun azi da cogu da kâr canimsen uzmansın tabiiiiiiben acemiyim :))))
Hee kiz daha cok var yumurtlama tarihinden bir gün once oldu sonra korunmaya gectik geriOhooooooo daha varmis siz zaten vazgecmednzmiyoktur ozaman
Sporun azi da cogu da kâr canim3 senedir yapiyorum alışkanlık haline getirdikce daha cok sey katarsin hareketlere
Hergun degilde gün aşırı yapiyorum ben sende oyle yapabilirsin canim calistirdigin kaslarin dinlenmesine izin verirsin hemde cok sıkmamiş olursunİnşallah okul Zaman'ı yapabilirsem benim için süper Bi alışkanlık olur :)
Hergun degilde gün aşırı yapiyorum ben sende oyle yapabilirsin canim calistirdigin kaslarin dinlenmesine izin verirsin hemde cok sıkmamiş olursun
bana cok iyi geldi canim, bacaklarim ve kollarim incelmisti ve bel ama bacak ve kol daha cok gitmisti, bide bacaklarim dümdüz olmustu, normalde cok SIki bi yapim yok ama jiliden sonra baya SIkilasmistim:)inşallah canıım
nasıldı sonuçlar peki :)
O bende de vr dün tüm gün uyudum hava dan mı bilemedimİki gündür o kadar halsizim ki uykudan kafami kaldiramiyom bi türlü ayilamiyom hep uykum var
Suan bile uykum var yatsam uyucamheycanlandim daha da adetime cok var ama
bana cok iyi geldi canim, bacaklarim ve kollarim incelmisti ve bel ama bacak ve kol daha cok gitmisti, bide bacaklarim dümdüz olmustu, normalde cok SIki bi yapim yok ama jiliden sonra baya SIkilasmistim:)
kahkihkoh
arkadan gelende ben
hadi inşalllahhhhhEvet gidecek onlar da inşallah
kız bu bdv hepimizin başını yicek zatenGünaydın kızlar hayırlı sabahlar kaç gündür bdv diyip duruyonuz diyorum bdv ne ya benim bilmediğim bi sitemi şuna trend konular desenize bir derdim var kaç gündür kafama takıyorum deli gibi
Ni didinkivircikimmmm
Suan bile uykum var yatsam uyucamheycanlandim daha da adetime cok var ama
ooo baya vermissin masallah, bak onun icin gercekten iyi yani faydasini görürsün tatlimne güzel ya :) ben de öyle kilo verdikten sonra sarkmalarım oluştu ben 100 kg idim 2 sene önce . toparlanmak istiyorum :)
hadi inşalllahhhhhbi bn böyle hızlı vermeiyom
ooo baya vermissin masallah, bak onun icin gercekten iyi yani faydasini görürsün tatlim
Oo nekadar cok vermişsın tebrıklrrne güzel ya :) ben de öyle kilo verdikten sonra sarkmalarım oluştu ben 100 kg idim 2 sene önce . toparlanmak istiyorum :)
Evet gecti heralde
yumurtlama dönemi geçti mi
teşekkürler cnım :)Oo nekadar cok vermişsın tebrıklrr
Evet yaa havalar serinledi ondan heralde uyusasim var hep cok guzel uyunuyo yalniz bu havalardaO bende de vr dün tüm gün uyudum hava dan mı bilemedim
Bibigimmmmmsaçımı boyadım tam istediğim gibi oldu cok mutluyum
hadi inşalllahhhhhbi bn böyle hızlı vermeiyom
kız bu bdv hepimizin başını yicek zaten
sevdiğim şilerlen iltifat ediciiim sana
Canım geç yedim sabah geliyorumya uzun uyuyorum. Şu saat oldu daha uyuyamadım gerçi ahahaha annemleri havaalanina bıraktım. Daha eve gidicemde yemek yicemde uyicamda sonra gece yine işAyy ne diyim bu menuye ki bennnsaatleri de yazsana kuzum mesela kahvaltin kaçta oglen kacta is yerinde de biseyler yesen olmaz mi yada hemen ise gitmeden
ödemdir ödemmmmhızlı gidiyo ama bence kg değildi onlar yaa ödem falandı
dinlediğim müzkBibigimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?