- 8 Aralık 2016
- 26.658
- 102.442
- 598
- 39
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.281
Bu bayram yesek yesek kilo almasak olmamı nolurki yani sihirli bi degnek olsa bize dokunsa o yitip te kilo almayanlar gibi olsakyaBaklava kaç tane yesekbır kılo yapar
Dadaşlar diyarı Erzurum hadi gel ERZURUMAmaleseffff herkesin kendine göre derdi var
aaa ni gizillll nerde oturuyodun sen kuzu
Bilmiyorum Bi de 2014 den beri olması tuhaf
Elma çayı içtim simdik
65 e mi indin kuzumnapiyosun anlat hele
Kac ayda 65 oldun
aa yakın sayılırız bende bursaDadaşlar diyarı Erzurum hadi gel ERZURUMAgellll
Kesinlikle bende cuma günü bir sey yedim adı lazım değildiyete bağladı beni
sen gel bence bayır aşşaa daha hızlı gelirsinTabi tabi pek yakın çık gel
Söylemesi ayıptır 5kişi 4termosu kurutuyoz maşallah sonrada wc aramaya çıkıyozsen gel bence bayır aşşaa daha hızlı gelirsinneyse afiyet olsun bebeğim cok kaçırma da zararlı seylerden uzak dur çay iç bol bol
bende termos alcam sevdiceeme işe giderken sıcak su koyarım yada isterse çay artık kendi bilirSöylemesi ayıptır 5kişi 4termosu kurutuyoz maşallah sonrada wc aramaya çıkıyoz
Resim atta birgöreyim nasıl olmuşsaçımı boyadım tam istediğim gibi oldu cok mutluyum
hadi inşalllahhhhhbi bn böyle hızlı vermeiyom
kız bu bdv hepimizin başını yicek zaten
sevdiğim şilerlen iltifat ediciiim sana
Yumurta yaşama süresi 36 saat spremde 72 diyorlar sanırım doğru ihtimal var benceEvet gecti heraldeayy olur mu ki yumurtlama tarihinden bir gün once korunmasizdi sonra hep korunduk
Burya.serinlik uğramadı kuzum klimaya devam bizler klima serinliğinde yaşıyoruzEvet yaa havalar serinledi ondan heralde uyusasim var hep cok guzel uyunuyo yalniz bu havalarda
Köftenin içlisi 4 tane kadar yemiş olabilirimNe yedin kız
Fısılda bakayim oni
Resim atta birgöreyim nasıl olmuş
Yumurta yaşama süresi 36 saat spremde 72 diyorlar sanırım doğru ihtimal var bence
Burya.serinlik uğramadı kuzum klimaya devam bizler klima serinliğinde yaşıyoruz
Köftenin içlisi 4 tane kadar yemiş olabilirim
bayramda atayım kuzum şimdi topluyorumResim atta birgöreyim nasıl olmuş
Yumurta yaşama süresi 36 saat spremde 72 diyorlar sanırım doğru ihtimal var bence
Burya.serinlik uğramadı kuzum klimaya devam bizler klima serinliğinde yaşıyoruz
Köftenin içlisi 4 tane kadar yemiş olabilirim
Ahahaha haberlerde hayal ettim biziBugün diyeti boşverin gelin parka gidelim yer içer depinirik spor aletleri var parkta akşamda haberlere çıkarık artıkın ne yapıyor bu insanlar diye
ben burdayim
Oglumla prktayiz cnm :)nerde bu millet
Sagol cnm o mu parkta yoruluo ben mi bilmiyrmooohh iyi eğlenceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?