- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.221
İki gündür o kadar halsizim ki uykudan kafami kaldiramiyom bi türlü ayilamiyom hep uykum varNldu kizz
Hamilemisin acabaİki gündür o kadar halsizim ki uykudan kafami kaldiramiyom bi türlü ayilamiyom hep uykum var
Suan bile uykum var yatsam uyucamHamilemisin acaba
Evet gidecek onlar da inşallah
evet o iyi gelio gercekten hem vicudunda sekil alio, ben onu yaptim 30 gün bitirdim, bikez daha baslicaktim ama bitürlü basliyamadim... buara belki yine bi baslarimŞaka gibi valla şok oldum ödem falan dedim deyok yani :) sıkı yönetim ilan ettim jillian programına başladım canımı alıyor ama dayanıyorum etapların birleşmesi yaradı bana o Zamana kadar eksiye düşerim diye umuyorum
Kiz sorsaydin yaGünaydın kızlar hayırlı sabahlar kaç gündür bdv diyip duruyonuz diyorum bdv ne ya benim bilmediğim bi sitemi şuna trend konular desenize bir derdim var kaç gündür kafama takıyorum deli gibi
Menu guzel ama o aradaki misir gevregi yulafi ne kadar yedinİyi akşamlar şekerlerim
Sabah kahvaltım
1buçuk haşlama yumurta
1dilim peynir
Yarım salatalık
Yarım domates
6tane zeytin
2dilim kepek ekmegi
Ara ögün
1kase yogurda mısır gevreği ve yulaf katıp yedim
Öglen yemegi
1kase mercimek çorbası
1kepçe patates yemegi
3kaşık bulgur pilavı
Ara ögün
Avuç içi kadar fıstık
Akşam yemegi
1kase çorba
Üç çatal sucuklu yumurta
1dilim tam bugday ekmegi
Spor
Yarım saat bacak hareketleri ve mekik
1lt su
1sürahi dukan birası
Yatarken biberli yogurt
65 e mi indin kuzumDeğişik yemek olunca yarıyor böyle metabolizmaya bakalım yarın cardio yapma planım var
inşallah canıımBisey kalmamis canim sen cumaya kadar o artiyi eksiye cevirirsin
evet o iyi gelio gercekten hem vicudunda sekil alio, ben onu yaptim 30 gün bitirdim, bikez daha baslicaktim ama bitürlü basliyamadim... buara belki yine bi baslarim
2yemek kaşıgı yogurda 1kaşık yulaf ve 1gevrek koydumMenu guzel ama o aradaki misir gevregi yulafi ne kadar yedin
araya biraz fazla kacmiş ogle öğünü gibi olmuş ikisinden de 1 er kaşık koyduydan ara olabilir ama bi kaseyse fazla canim
ben de kol çalışmayı düşünüyorum ecece nin videosunu yapıyorum ama hepsi bitmiyo :)Bugun ağırlık çalışma günümhaftasonu cok yidim artidayim ama iki gune gondercem bol proteinli gececek bugun
İki gün once kol çalışmıştım kollarimi kaldiramiyom hala aciyiii
Ayy ne diyim bu menuye ki bennnGec kahvaltim
1 kupa çay
Meyveli yogurt
Ögle yemeği
Izgara tavuk
Yeşil salata
1 dilim ekmek
Ara öğün
Ayran
Akşam yemeği
Yok :/ ise gidicem kizlar
Gün içinde 2 ltr su
belli olmadan sakincali hareketler yapmaBugun ağırlık çalışma günümhaftasonu cok yidim artidayim ama iki gune gondercem bol proteinli gececek bugun
İki gün once kol çalışmıştım kollarimi kaldiramiyom hala aciyiii
O zaman gayet uygun ara icin canim2yemek kaşıgı yogurda 1kaşık yulaf ve 1gevrek koydum
Ben kendim çalışıyorum kalın halat gibi lastiklerim var onlari kalorifer borusuna kanepe altina gecirip kol göğüs çalışıyorumben de kol çalışmayı düşünüyorum ecece nin videosunu yapıyorum ama hepsi bitmiyo :)
Yoh yapmiyombelli olmadan sakincali hareketler yapma
O zaman gayet uygun ara icin canim
Ben kendim çalışıyorum kalın halat gibi lastiklerim var onlari kalorifer borusuna kanepe altina gecirip kol göğüs çalışıyorumama cok etkili olugu biraz da dumbella çalışıyorum
Mirak ederm regl ne zamanYoh yapmiyommirah itme
Ayy daha cok var kiz eylul 13Mirak ederm regl ne zaman
Ohooooooo daha varmis siz zaten vazgecmednzmiAyy daha cok var kiz eylul 13meraklaniyom psikolojik de oluyo yaa bekliyom ya hani ihtimal varya her degisik hissi hamilelige yoruyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?