- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.321
kuzu bu resmi tatilleri toplayıp dogum izninin sonuna ekleyebiliyosun haberin var dimiEvet sanki digerlerinin Bayrami yok
Haksizlik
Ben bankada olsam bende calisacaktim
Geri bnm dogum iznimde heba oldu bayram tatilleri
Keske dogum iznimden sonra tatiller olaydi :)
Ayy oyle mi dersin sevinirim vallaResim atta birgöreyim nasıl olmuş
Yumurta yaşama süresi 36 saat spremde 72 diyorlar sanırım doğru ihtimal var bence
Burya.serinlik uğramadı kuzum klimaya devam bizler klima serinliğinde yaşıyoruz
Köftenin içlisi 4 tane kadar yemiş olabilirim
Hayir yokkuzu bu resmi tatilleri toplayıp dogum izninin sonuna ekleyebiliyosun haberin var dimi
Dogru diyosun bak kolayla desteklicem etiYa varya koptum ya
Ana ogunlerine coca cola koymani oneririm
valla ben ekleniyo diye biliyorummm bi arastı istersen kuzm belki yıllık izinle de karıştırıyo olabilirmHayir yoknasil oluyor ki
benim internet ve büro telefonunda 1 haftadır sorun var bakım için çağırıyoruz sonuç alamadık insanların tümünün başına güneş geçti sanırımcalışıyorum bende napimmm canım
herkesin mi internetinde sorun varrr bende hafta sonu ugrastım sinir oldum
müzik günde 2 3 kere denk geliyo bna
bende hep 55 lerdeyim cok sinir bozucu dimibayram geçsinde yardırcam diyet spor fln allah ne verdiyse düğüne kalmış 1 ay bn hala laylaylom
diyet psikolojisi değil benimkisi stres depresyon belirtisi kuzum yoksa açlığa dayanan biriyimDoymak guzel sey :)
Diyetteyken insan psikolojikmifir nedir hep acmis gibi hissediyor :)
Ekmek arasi kavurmaDogru diyosun bak kolayla desteklicem eti4 er dilim ekmek de koymayi planliyorum ogunlere
Benim bayram menum
Sabah kavurma
Ara baklava
Oglen kavurma
Ara baklava
Aksam kavurma
Ara baklava
Dermisimkomicim
Cnm ben ozel sigortaliyimvalla ben ekleniyo diye biliyorummm bi arastı istersen kuzm belki yıllık izinle de karıştırıyo olabilirmsgk yı arayıp öğrenebilirsin
Gecer cnm insallahhbenim internet ve büro telefonunda 1 haftadır sorun var bakım için çağırıyoruz sonuç alamadık insanların tümünün başına güneş geçti sanırım
diyet psikolojisi değil benimkisi stres depresyon belirtisi kuzum yoksa açlığa dayanan biriyim
Ayy cok gicik bi parcacalışıyorum bende napimmm canım
herkesin mi internetinde sorun varrr bende hafta sonu ugrastım sinir oldum
müzik günde 2 3 kere denk geliyo bna
bende hep 55 lerdeyim cok sinir bozucu dimibayram geçsinde yardırcam diyet spor fln allah ne verdiyse düğüne kalmış 1 ay bn hala laylaylom
ticaret odasına gittim bugün güvenlik görevlisi dediki idari tatil hangi birime geldin yıkıldım ben sabah körü kalkayım işe gideyim onlar tatil yapsın .. sana kaç gün izinyok kuzum memurlara sadece tatil diğerleri insan değil sanki
inşallah öyledir kuzumAyy oyle mi dersin sevinirim vallainsallah seninle beraber kismet olur amin
Ayy bizim buralar harika oldu esiyo miss gibu en sevdigim havalar tişörtle üşümüyosun ama terlemiyosundaaksam ustune ince bisey istiyo artik esim gece calisiyo ya hirka giyiyo
Benim esime de yok izinBayram tatili yok degil mi
Bnm
Memur kociskomm evde olunca herkese tatil gibi gelio bana
Keske herkese olsa
Cnm senin esin vardiyali calisiyor ne is yapiyor?Benim esime de yok izinkurbani kesip oglen ise gidecek ve gece gelecek eve
Ekmek arasi kavurma
Gözümüzü de karnimizi da ete doyuracuhhhuygundur
Ben kurbanda et yiyemiyrm midem bulanıyor niyeyseGözümüzü de karnimizi da ete doyuracuhhh
Guvenlik canim 3 vardiya bu hafta oglen gidip gece geliyo hic sevmiyom bütün gun evde yohCnm senin esin vardiyali calisiyor ne is yapiyor?
Evet cnm cok sukurGuvenlik canim 3 vardiya bu hafta oglen gidip gece geliyo hic sevmiyom bütün gun evde yoh
Ama şükür isimiz var Allah yoklugunu gostermesin
yok kuzum doğum iznine eklenmiyor malesefvalla ben ekleniyo diye biliyorummm bi arastı istersen kuzm belki yıllık izinle de karıştırıyo olabilirmsgk yı arayıp öğrenebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?