Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy oyle mi dersin sevinirim valla insallah seninle beraber kismet oluramin
Ayy bizim buralar harika oldu esiyo miss gibu en sevdigim havalar tişörtle üşümüyosun ama terlemiyosundaaksam ustune ince bisey istiyo artik esim gece calisiyo ya hirka giyiyo

benim internet ve büro telefonunda 1 haftadır sorun var bakım için çağırıyoruz sonuç alamadık insanların tümünün başına güneş geçti sanırım

Doymak guzel sey :)
Diyetteyken insan psikolojikmifir nedir hep acmis gibi hissediyor :)
diyet psikolojisi değil benimkisi stres depresyon belirtisi kuzum yoksa açlığa dayanan biriyim

Ayy cok gicik bi parca ben rap cok severimsancaği falan da cok severim hep dinlerim
Ayy bende yaa bayram bi gecsin iyce asilcam suanda varya bir gün az yiyom bir gün cok yiyom sürünüyom hep az yiyip haftada bir coh yemem lazim gobeklendim spora basla gayri squat takvimine basla

yok kuzum memurlara sadece tatil diğerleri insan değil sanki
ticaret odasına gittim bugün güvenlik görevlisi dediki idari tatil hangi birime geldin yıkıldım ben sabah körü kalkayım işe gideyim onlar tatil yapsın .. sana kaç gün izin
inşallah öyledir kuzum
ben bu ay korundum ilaç ile ama 1 dolu 1 boş içtiğim oldu nasip kuzum be kısmet
gece kalın pike ile örtünüyorum ama gündüz felaket sıcak .. gece çalışınca birde dışarda ise hırka şart artık hastalık havası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…