- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.341
benim eşimde güvenlik seni anlıyorum kuzum bizde 15 gündüz 15 gece devam ediyor ama 2 hafta üst üste hafta sonu çalıştı gündüz ... deiğin gibi bu zamanda şükür işimiz var iş bulmak çok zorGuvenlik canim 3 vardiya bu hafta oglen gidip gece geliyo hic sevmiyom bütün gun evde yoh
Ama şükür isimiz var Allah yoklugunu gostermesin
o nasıl oluyoCnm ben ozel sigortaliyim
Arastiracagim
bende bi gün cok yiyom bigün daha cok yiyomAyy cok gicik bi parcaben rap cok severim sancaği falan da cok severim hep dinlerim
Ayy bende yaa bayram bi gecsin iyce asilcam suanda varya bir gün az yiyom bir gün cok yiyom sürünüyomhep az yiyip haftada bir coh yemem lazim gobeklendim spora basla gayri squat takvimine basla
sorma kzuuumticaret odasına gittim bugün güvenlik görevlisi dediki idari tatil hangi birime geldin yıkıldım ben sabah körü kalkayım işe gideyim onlar tatil yapsın .. sana kaç gün izin
inşallah öyledir kuzum
ben bu ay korundum ilaç ile ama 1 dolu 1 boş içtiğim oldu nasip kuzum be kısmet
gece kalın pike ile örtünüyorum ama gündüz felaket sıcak .. gece çalışınca birde dışarda ise hırka şart artık hastalık havası
a.s canııım çalışmaya devamm sen nasılsınSlm kızlar nasılsınız dukan birası na bugün yine başladım
hee bn gittiğim her yerde yicem geçen bayram kibarlık yapıp yemedimdiGözümüzü de karnimizi da ete doyuracuhhh
aaaa ne dmek yiyemiyrm taze taze yenmez mi hiçBen kurbanda et yiyemiyrm midem bulanıyor niyeyse
aaaaaa niye yaaayok kuzum doğum iznine eklenmiyor malesef
Cnm sgkli degiliz bankanin kendi Sandigi varo nasıl oluyo
bende bi gün cok yiyom bigün daha cok yiyom
başlıyayım evet artık yetti bacakalrm hala kalın
sorma kzuuum
bende çarşamba başlıyo işte haftaya salı ya kadar tatil onlarda temizlik ziyaret fln bitcek gitcek4. gnü belki yatak odası takımı gelir ona giderim bazasını fln alırız bensiz almasın önemli şey o
a.s canııım çalışmaya devamm sen nasılsın
oo maşalllahhh pk güzel menüüüüMenücük
Kahvaltı
Menemen , iki dilim tam buğday ekmeği
Ara
Bir bardak yarım yağlı süt, bir incir
Öğle
İki yk yulaf 3 yk meyveli Mısır gevreği süt yarım muz (Şeker pancarından duydum)
Ara
Şeftali
Akşam
Yağsız pişirilmiş tavuk kanat ve yağsız salata ve Haydari
Ara
Bilmiyorum :)
JİLLİAN 3. Gün
Cok guzelMenücük
Kahvaltı
Menemen , iki dilim tam buğday ekmeği
Ara
Bir bardak yarım yağlı süt, bir incir
Öğle
İki yk yulaf 3 yk meyveli Mısır gevreği süt yarım muz (Şeker pancarından duydum)
Ara
Şeftali
Akşam
Yağsız pişirilmiş tavuk kanat ve yağsız salata ve Haydari
Ara
Bilmiyorum :)
JİLLİAN 3. Gün
bunuda ilk defa duydumCnm sgkli degiliz bankanin kendi Sandigi var
Ozel oluyor
Eveeet başladım bakalım umarım bitirmek nasip olur :) teşekkür ederimmmoo maşalllahhh pk güzel menüüüüjiilii yapıyosn demkkk
Teşekkür ederiiiiimCok guzel
Oxellikle jaydari cok severim
Ne yedim ya sorma şiştim kızlarVay arkadas snein arkadas grubunu cok sevdim
Ne yinir ya
Ama kendine iskence ediyorsun
Bence beslenme duzenin tamamen oturana kadar o ortamlara pek girme derim
bitirebilirsen tebrik ederimEveeet başladım bakalım umarım bitirmek nasip olur :) teşekkür ederimmm
Teşekkür ederiiiiimben de çok severim :)
İnşallahbitirebilirsen tebrik ederim
ben hiç başaramadımdaİnşallah
Cnm dedigim gibi uzak dur sen o ortamlardanNe yedim ya sorma şiştim kızlar
ben hiç başaramadımda
Belli mi olur oluverir bebegim hep dua ediyorum insallah beraberticaret odasına gittim bugün güvenlik görevlisi dediki idari tatil hangi birime geldin yıkıldım ben sabah körü kalkayım işe gideyim onlar tatil yapsın .. sana kaç gün izin
inşallah öyledir kuzum
ben bu ay korundum ilaç ile ama 1 dolu 1 boş içtiğim oldu nasip kuzum be kısmet
gece kalın pike ile örtünüyorum ama gündüz felaket sıcak .. gece çalışınca birde dışarda ise hırka şart artık hastalık havası
bayram üstü evetBenim de sıkıntılı Bi zamana denk geliyo ama bakalııımmmm en azından level 1 İ halletsem kar:)
cok bunaldı bugün heeee
pek iyi durumda degiliz canim baya zorluyolar bakalim sonuna Kadar gidicez ama büyük ihtimalle 6 ay bosda kalcaksiz naptınız kuzum okul işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?