- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.381
çok yağlı obenim bi aralar favorimdi
Yınede aşırı yememıssınSabah kahvaltısı
Küçük bi kase yulaf mısır gevregi süt
Ara ögün yok
Öglen
2kaşık kapya biber salatası
2kaşık patates salatası
2küçük pogaça
1 ince dilim kek
2çatal helva
Ara ögün yok
Akşam yok
Spor yarım saat koşu bisiklet
1termos çay
Akşam yatmadan leslie 2mil
Biberli yogurt ve iyi geceler
Ayy az kalmis kuzum gitmene hayırlısıyla insallah
Bende ayni kuzum bi şok bi diyet yuvarlaniyomguzel ağırlık çalışıyom
Güzel yappan yer varsa eğer küçüklerden yiyebilirsin haşlama üstüne sarımsaklı z.yağı üstüne pul biber offf süper olur
Hmm Ok kuzum
Ben internet sorunu yaşıyorum bugün gelen de çok oldu yemeği de yeni yedik uzun zamandır böyle doymamıştım
Kız bune şakamı yapıyon açlıktan bayılırsın hee kıloda nasıl vercen anlamadımKahvaltim (11.00)
Kahve
Sandwich
Ögle yemeği (16.00)
Yeşil salata
3 ızgara sosis
Ara öğün
Yok
Akşam yemeği (21.00)
Cacik
Gün içinde 2 ltr su
Ya nasıl ac duruosun senKahvaltim (11.00)
Kahve
Sandwich
Ögle yemeği (16.00)
Yeşil salata
3 ızgara sosis
Ara öğün
Yok
Akşam yemeği (21.00)
Cacik
Gün içinde 2 ltr su
Gayet guzel leziz10.30
tb ekmeklı salçalı peynırlı tost
Bır catal vişne reçeli
Domates
Ara
Uzum
Bır kaşık puding
13.30
2 mınık bulgurlu dolma
18.30
Bırr tabak fasulye tavası
Bır parça tavuk
2 dolma
Ayran domates
Ooo hemde nasıl varya benı yemek yerken ıızleyenın iştahı açılır :)) bugun vıcdan yaptım eşime dıyet yapıyorımdıye ne tatlı yapıyırum ne hamurişi uzuldum pudınglı bıskuvılı pasta yaptım oğrencımde gelmıştı anında bıttı ozlemiş:)))Gayet guzel leziz
Agzının tadını bılıosun he :)
Öleceksin ölecek açlık grevimi yapıyon kuzuKahvaltim (11.00)
Kahve
Sandwich
Ögle yemeği (16.00)
Yeşil salata
3 ızgara sosis
Ara öğün
Yok
Akşam yemeği (21.00)
Cacik
Gün içinde 2 ltr su
Uff ben bu aralar bir gun yiyom bir gun diyet modBen cardio ağırlık verdim bu ara önce yağ yakacağım öyle karar verdim
Ben yarım şok yapmış olabilirim
Öff bak gömdüm bugün valla senin o anlatımdan sonra hele sarımsak marımsak
Canım başka zamanım yoktuki şuan karnım şiş valla çok yemiş gibiyim gece çalışıyorun uyku düzenim olmuyorKız bune şakamı yapıyon açlıktan bayılırsın hee kıloda nasıl vercen anlamadım
Lilimm vallahi ac degilim kiz baya bay doydum cacik cok sulu yaptım doldum vallaYa nasıl ac duruosun sen
Resmen ac duruosun
Sekerim nasıl yapıyorsun ya valla imreniyorum sanaKaptan geldiiisuper ağırlık çalıştım Eki Görüntüle 2038688 70 dk
Veee müthiş bi app buldum bunun icin cok sevincliyimFitness yapmak isteyenler toplaşsın(hedef kilosuna az kalanlar yaparsa daha iyi olar cardio var mi bilmiyorum icinde varsa onlari yapabilirsiniz)
" Ccfit "app in adıben yeni indirdim birazdan incelicem hergune fitness var evde yapilan bölüm de var
Ya valla kimse inanmiyo valla tika basa doluyum ahahahÖleceksin ölecek açlık grevimi yapıyon kuzu
Gece ogununu yazmıyomusun yoksaCanım başka zamanım yoktuki şuan karnım şiş valla çok yemiş gibiyim gece çalışıyorun uyku düzenim olmuyorondan iştahım yok gibi neyse 2 gün daha sonra bitiyor çok şükür
Lilimm vallahi ac degilim kiz baya bay doydum cacik cok sulu yaptım doldum valla
Dün şeftali yeriydimGece ogununu yazmıyomusun yoksatok olsan da hıc meyve yedığını görmedim sut yoğurt hadı sebzeyı gectım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?