Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yınede aşırı yememıssın
Ben olsam
5 yk dan olurdu
3 dılım kek
4 poça
Bıda uzun sure olmasım boyle lıtfen

Ayy az kalmis kuzum gitmene hayırlısıyla insallah
Bende ayni kuzum bi şok bi diyet yuvarlaniyom guzel ağırlık çalışıyom

Ben cardio ağırlık verdim bu ara önce yağ yakacağım öyle karar verdim

Ben yarım şok yapmış olabilirim

Öff bak gömdüm bugün valla senin o anlatımdan sonra hele sarımsak marımsak

10.30
tb ekmeklı salçalı peynırlı tost
Bır catal vişne reçeli
Domates
Ara
Uzum
Bır kaşık puding
13.30
2 mınık bulgurlu dolma
18.30
Bırr tabak fasulye tavası
Bır parça tavuk
2 dolma
Ayran domates
Gayet guzel leziz
Agzının tadını bılıosun he :)

Gayet guzel leziz
Agzının tadını bılıosun he :)
Ooo hemde nasıl varya benı yemek yerken ıızleyenın iştahı açılır :)) bugun vıcdan yaptım eşime dıyet yapıyorımdıye ne tatlı yapıyırum ne hamurişi uzuldum pudınglı bıskuvılı pasta yaptım oğrencımde gelmıştı anında bıttı ozlemiş:)))

Kaptan geldiii super ağırlık çalıştım 70 dk
Veee müthiş bi app buldum bunun icin cok sevincliyim Fitness yapmak isteyenler toplaşsın(hedef kilosuna az kalanlar yaparsa daha iyi olar cardio var mi bilmiyorum icinde varsa onlari yapabilirsiniz)

" Ccfit "app in adı ben yeni indirdim birazdan incelicem hergune fitness var evde yapilan bölüm de var

Ben cardio ağırlık verdim bu ara önce yağ yakacağım öyle karar verdim

Ben yarım şok yapmış olabilirim

Öff bak gömdüm bugün valla senin o anlatımdan sonra hele sarımsak marımsak
Uff ben bu aralar bir gun yiyom bir gun diyet mod bayramdan sonra toparlarim
Bi app buldum bakhele ccfit

Kız bune şakamı yapıyon açlıktan bayılırsın hee kıloda nasıl vercen anlamadım
Canım başka zamanım yoktuki şuan karnım şiş valla çok yemiş gibiyim gece çalışıyorun uyku düzenim olmuyor ondan iştahım yok gibi neyse 2 gün daha sonra bitiyor çok şükür

Ya nasıl ac duruosun sen
Resmen ac duruosun
Lilimm vallahi ac degilim kiz baya bay doydum cacik cok sulu yaptım doldum valla

Sekerim nasıl yapıyorsun ya valla imreniyorum sana
Öleceksin ölecek açlık grevimi yapıyon kuzu
Ya valla kimse inanmiyo valla tika basa doluyum ahahah tek gece calistigimda boyle oluyorum

Cümleyi valla ile başlamış valla ile sonlandirmisim valla

Gece ogununu yazmıyomusun yoksa tok olsan da hıc meyve yedığını görmedim sut yoğurt hadı sebzeyı gectım

Gece ogununu yazmıyomusun yoksa tok olsan da hıc meyve yedığını görmedim sut yoğurt hadı sebzeyı gectım
Dün şeftali yeriydim meyveli yoğurdun içinde dikkatini cekerim. Ayran içiyorum canım bazen. Sebzede yiyorum kız ne yiyorum ben çok eksigim var gece birsey yemiyorum canım çay içiyorum yada şu birsey yiyemiyorum calisirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…