Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anladımmmm eşin ağzının payını verir susturmuş sorun yok bnce
büyükte olsa herkes yerini bilmeli ki ben akrabayız birbirmize baglıyız adı altında başkasının aile işlerine karşıanları hiç sevmem

of evet bende hic sevmem:) evet esim sagolsun asla ezdirmez, ben kendim yapi olarak biraz sesizim yani ezilmeye meyilli diyelim

of evet bende hic sevmem:) evet esim sagolsun asla ezdirmez, ben kendim yapi olarak biraz sesizim yani ezilmeye meyilli diyelim
farkettim onu
ama bende öyleyim kendi akrabalarıma karsı değil ama nişanlımın ailesine hiç bişey diyemyiorum

Sert olmaya gerek yokki ciddi bir konu varsa evet ama gicik edicek soz varsaaaa lafini soyluceksin ama saygili sekilde. Hayatta lafin altinda kalmam icimde kalir patlarimmmmmmmm tehlikeli

hahahahaha ben sizi savurum gelin yanima
bana senin gibi bi kuzen gerek

Sert olmaya gerek yokki ciddi bir konu varsa evet ama gicik edicek soz varsaaaa lafini soyluceksin ama saygili sekilde. Hayatta lafin altinda kalmam icimde kalir patlarimmmmmmmm tehlikeli

hahahahaha ben sizi savurum gelin yanima
hahahah evet öyle cok tehlikeli tabikide saygiyi koruyarak yapma kismida yok bende iste sesiz kaliom sonrasinda kendi kendimi yiyip bitiriom anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…