- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.541
anladımmmm eşin ağzının payını verir susturmuş sorun yok bnceesimi istemediler, yani söyle istemediler yani onlarin istedigi damat tipi onlarin her dedigini yapcak hersey onlarin istedigi gibi olcak.... e benimkide hakli oldugu konularda asla boyun egmez yani saygiyi bozmaz ama lafinida söyler.... bunu sevmediler tabi bide biraz kiskanclikda oldu amcamin kizinin esi fazla bi becerisi yok biraz istemedikleri tipde bi cocuuk benimkide becerikli olunca onuda pek cekemediler öyle karisti gitti... herseye karismaya basladilar esime sürekli bunu yap sunu yap diye emir vermeye baslayinca bidefa esim tepki Verdi ondan beri onlarla olan görüsmeleri iyice azalti benimki simdi simdi biraz düzelmeye baslioz... amcamla babanam biraz seydir hani biz ne dersek o Dogru bizden daha iyi kimse yok modunda takiliolar
of evet bende hic sevmem:) evet esim sagolsun asla ezdirmez, ben kendim yapi olarak biraz sesizim yani ezilmeye meyilli diyelimanladımmmm eşin ağzının payını verir susturmuş sorun yok bnce
büyükte olsa herkes yerini bilmeli ki ben akrabayız birbirmize baglıyız adı altında başkasının aile işlerine karşıanları hiç sevmem
farkettim onuof evet bende hic sevmem:) evet esim sagolsun asla ezdirmez, ben kendim yapi olarak biraz sesizim yani ezilmeye meyilli diyelim
Size karisanlar tmm ailede cok alakasiz geldi hey allhm neysee allah bozmasin huzurunuzu canimay insallah da nedense ne benim esim nede kizkardesleri sari degil hepsi kapkara bi ufak görümcem acik kumral.... aynen canim ya Allah kimseye yasatmasin kimseyee cektirmesin
of evet bende hic sevmem:) evet esim sagolsun asla ezdirmez, ben kendim yapi olarak biraz sesizim yani ezilmeye meyilli diyelim
ozamaaan ikinize defarkettim onu
ama bende öyleyimkendi akrabalarıma karsı değil ama nişanlımın ailesine hiç bişey diyemyiorum
evet ja haklisin kiz acik daha bi sert olmam lazimozamaaan ikinize de
Sert olmaya gerek yokki ciddi bir konu varsa evet ama gicik edicek soz varsaaaa lafini soyluceksin ama saygili sekilde. Hayatta lafin altinda kalmamevet ja haklisin kiz acik daha bi sert olmam lazim
hahahahaha ben sizi savurum gelin yanima
bana senin gibi bi kuzen gerekSert olmaya gerek yokki ciddi bir konu varsa evet ama gicik edicek soz varsaaaa lafini soyluceksin ama saygili sekilde. Hayatta lafin altinda kalmamicimde kalir patlarimmmmmmmm tehlikeli
evet canim ya aynenfarkettim onu
ama bende öyleyimkendi akrabalarıma karsı değil ama nişanlımın ailesine hiç bişey diyemyiorum
ivit negüzel olurrrr öyle
hahahah evet öyle cok tehlikeli tabikide saygiyi koruyarak yapma kismida yok bende iste sesiz kaliom sonrasinda kendi kendimi yiyip bitiriom ancaSert olmaya gerek yokki ciddi bir konu varsa evet ama gicik edicek soz varsaaaa lafini soyluceksin ama saygili sekilde. Hayatta lafin altinda kalmamicimde kalir patlarimmmmmmmm tehlikeli
en cok ihtiyacım oldugu zamanDugunemi gelsem anladin sen
evet canim ya aynen
güzel olurda işteivit negüzel olurrrr öyle
Ahahahhaha çok guldum ya@Blacksee55 yemekten çok ban yıyon
Kendini yeme seni uzeni ye rahatlarsinhahahah evet öyle cok tehlikeli tabikide saygiyi koruyarak yapma kismida yok bende iste sesiz kaliom sonrasinda kendi kendimi yiyip bitiriom anca
öyle de cok asiri derecede yumsak bi yapiya sahibim fazlasiyla kendimi kullandiriyorum ve bu hiiiic iyi degilKendini yeme seni uzeni ye rahatlarsin
38 beden cok güzel bi beden ya ben bayılıyorumIkı pantalon aldım 38 beden çokta guzel oldu mutluyumya gobeğim çıkıyor tabı oda gıtse problem kalmıcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?