Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ooo cok iyimis ozaman canim harika, esimin ailesi konusunda cok sansliyim gercekten kayinvalidemi bi görmen lazim acayip Hanim hanimcik bi kadin minyon tipli sarisin bisey ve cok iyidir bugüne Kadar daha hic sorun yasamadik hep siz nasil isterseniz öyle olsun modunda:) sürekli bizim icin biseyler yapmaya calisir yani, en güzelide kizi gibi görmeleri beni kayinvalidemde kayinpederimde ikiside ayni sekilde... bide ikitane görümcem var biri benimle yasit onunla aramizdaki artik gelin görümce olayi degil arkadas kardes bide ufaklik var 16 yasinda onlada cok severiz birbirimizi hatta esim 6 ay istambulda kaldiginda gittim 2 hafta kayinvalidemlerde kaldim herkez sok geciriodu resmen ne isin var orda kocan yok ne iki hafta kalion diye hahaha:)

yani o konuda sansliyim, bizde sorun benim tarafda yani amca babane onlar yapti fenalik

maşallah de dilini ısır totonu kaşı nazar değircen
illa birileri cıkıyo öyle ortalık karıştırıcı bizdede var öyle bi hala 1.5 senedir tanıştırmamayı başardım düğüne de basarcm kısmetse

Bırdaha ne zaman girersın
Nişanlınlan gezersın ohh
:)
bayramdan sonra kuzum artık evdeki net düzelirse bayramda da ugrarım
he gezeriz babamın köyüne fln gitcez bu bayram bütün akrabalarımız gezdircm normalde hiç bizim tarafa gitmedik ürkmesin diye gezdirmedimdi

aynen canim masllah masallah:)... senin teyzemi esinin teyzesimi canim? ay bu insanlar fenalik yapinca ellerine ne geciokiiiii

Bak kayinvaliden sarisin dedin de aklima geldi sari sari ufakliklar
Ohhh ne guzelll canimmmm ufak tefek seyler olur allah kotu insanlarla karsilastirmasn burda okudukca bana fenalik basiyo

amin bebeğiiim
sizinki naptı
esimi istemediler, yani söyle istemediler yani onlarin istedigi damat tipi onlarin her dedigini yapcak hersey onlarin istedigi gibi olcak.... e benimkide hakli oldugu konularda asla boyun egmez yani saygiyi bozmaz ama lafinida söyler.... bunu sevmediler tabi bide biraz kiskanclikda oldu amcamin kizinin esi fazla bi becerisi yok biraz istemedikleri tipde bi cocuuk benimkide becerikli olunca onuda pek cekemediler öyle karisti gitti... herseye karismaya basladilar esime sürekli bunu yap sunu yap diye emir vermeye baslayinca bidefa esim tepki Verdi ondan beri onlarla olan görüsmeleri iyice azalti benimki simdi simdi biraz düzelmeye baslioz... amcamla babanam biraz seydir hani biz ne dersek o Dogru bizden daha iyi kimse yok modunda takiliolar

Bak kayinvaliden sarisin dedin de aklima geldi sari sari ufakliklar
Ohhh ne guzelll canimmmm ufak tefek seyler olur allah kotu insanlarla karsilastirmasn burda okudukca bana fenalik basiyo
ay insallah da nedense ne benim esim nede kizkardesleri sari degil hepsi kapkara bi ufak görümcem acik kumral.... aynen canim ya Allah kimseye yasatmasin kimseyee cektirmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…