- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.521
Bilmiyorum kayboldum
bende çalışıyorum ama sen yarın tatilsin canısı az kaldı gün bitmesine
su an resmi tatil ve ben calışıyorum
senin tatil değil mi
bende çalışıyorum ama sen yarın tatilsin canısı az kaldı gün bitmesine
yarın başlıyo kuzummm
ooo cok iyimis ozaman canim harika, esimin ailesi konusunda cok sansliyim gercekten kayinvalidemi bi görmen lazim acayip Hanim hanimcik bi kadin minyon tipli sarisin bisey ve cok iyidir bugüne Kadar daha hic sorun yasamadik hep siz nasil isterseniz öyle olsun modunda:) sürekli bizim icin biseyler yapmaya calisir yani, en güzelide kizi gibi görmeleri beni kayinvalidemde kayinpederimde ikiside ayni sekilde... bide ikitane görümcem var biri benimle yasit onunla aramizdaki artik gelin görümce olayi degil arkadas kardes bide ufaklik var 16 yasinda onlada cok severiz birbirimiziIyi cok sukur esimle aramiz bozulcak diye akli cikarm bizim gulusmelerimiz onun hosuna gider burda gordumki oglunu cok kiskanan kaynanalar varvalla iyi bazen cok konusur ufak tefek seyler var. Ben fikrimi soylerm hoslanmadigim seylerde asla cekinmem saygi cercevesi icinde herkesde beni tanidi aman parteye ayip olur kirilir modundalar
Seninkiler naasil iyidir insallah
Bırdaha ne zaman girersınyarın başlıyo kuzummmyani ben bgünden sonra tatile cıkıyorum yokumm cünkü evde net yok
gelcen mi diye sordu müşavir gelcem dedim erken çıkarım büyük ihtimal ile burda ders çlışıyorum en azından evde olsam temizlik ile oyalanacmsenin tatil değil mi
maşallah deooo cok iyimis ozaman canim harika, esimin ailesi konusunda cok sansliyim gercekten kayinvalidemi bi görmen lazim acayip Hanim hanimcik bi kadin minyon tipli sarisin bisey ve cok iyidir bugüne Kadar daha hic sorun yasamadik hep siz nasil isterseniz öyle olsun modunda:) sürekli bizim icin biseyler yapmaya calisir yani, en güzelide kizi gibi görmeleri beni kayinvalidemde kayinpederimde ikiside ayni sekilde... bide ikitane görümcem var biri benimle yasit onunla aramizdaki artik gelin görümce olayi degil arkadas kardes bide ufaklik var 16 yasinda onlada cok severiz birbirimizihatta esim 6 ay istambulda kaldiginda gittim 2 hafta kayinvalidemlerde kaldim herkez sok geciriodu resmen ne isin var orda kocan yok ne iki hafta kalion diye hahaha:)
yani o konuda sansliyim, bizde sorun benim tarafda yani amca babane onlar yapti fenalik
bayramdan sonra kuzum artık evdeki net düzelirse bayramda da ugrarımBırdaha ne zaman girersın
Nişanlınlan gezersın ohh
:)
sizde mesai de yok dimigelcen mi diye sordu müşavir gelcem dedim erken çıkarım büyük ihtimal ile burda ders çlışıyorum en azından evde olsam temizlik ile oyalanacm
aynen canim masllah masallah:)... senin teyzemi esinin teyzesimi canim? ay bu insanlar fenalik yapinca ellerine ne geciokiiiiimaşallah dedilini ısır totonu kaşı nazar değircen
illa birileri cıkıyo öyle ortalık karıştırıcıbizdede var öyle bi hala 1.5 senedir tanıştırmamayı başardım düğüne de basarcm kısmetse
bnmaynen canim masllah masallah:)... senin teyzemi esinin teyzesimi canim? ay bu insanlar fenalik yapinca ellerine ne geciokiiiii
Allah yardimcimiz olsun kuzum ne diyelimbnmhobi olarak yapıyolar galiba genelde her aileye düşüyo 2 3 tane D
amin bebeğiiimAllah yardimcimiz olsun kuzum ne diyelim
Bak kayinvaliden sarisin dedin de aklima geldi sari sari ufakliklarooo cok iyimis ozaman canim harika, esimin ailesi konusunda cok sansliyim gercekten kayinvalidemi bi görmen lazim acayip Hanim hanimcik bi kadin minyon tipli sarisin bisey ve cok iyidir bugüne Kadar daha hic sorun yasamadik hep siz nasil isterseniz öyle olsun modunda:) sürekli bizim icin biseyler yapmaya calisir yani, en güzelide kizi gibi görmeleri beni kayinvalidemde kayinpederimde ikiside ayni sekilde... bide ikitane görümcem var biri benimle yasit onunla aramizdaki artik gelin görümce olayi degil arkadas kardes bide ufaklik var 16 yasinda onlada cok severiz birbirimizihatta esim 6 ay istambulda kaldiginda gittim 2 hafta kayinvalidemlerde kaldim herkez sok geciriodu resmen ne isin var orda kocan yok ne iki hafta kalion diye hahaha:)
yani o konuda sansliyim, bizde sorun benim tarafda yani amca babane onlar yapti fenalik
Cok uzuldum cookyarın başlıyo kuzummmyani ben bgünden sonra tatile cıkıyorum yokumm cünkü evde net yok
esimi istemediler, yani söyle istemediler yani onlarin istedigi damat tipi onlarin her dedigini yapcak hersey onlarin istedigi gibi olcak.... e benimkide hakli oldugu konularda asla boyun egmez yani saygiyi bozmaz ama lafinida söyler.... bunu sevmediler tabi bide biraz kiskanclikda oldu amcamin kizinin esi fazla bi becerisi yok biraz istemedikleri tipde bi cocuuk benimkide becerikli olunca onuda pek cekemediler öyle karisti gitti... herseye karismaya basladilar esime sürekli bunu yap sunu yap diye emir vermeye baslayinca bidefa esim tepki Verdi ondan beri onlarla olan görüsmeleri iyice azalti benimki simdi simdi biraz düzelmeye baslioz... amcamla babanam biraz seydir hani biz ne dersek o Dogru bizden daha iyi kimse yok modunda takiliolaramin bebeğiiim
sizinki naptı
farkettim onuCok uzuldum cook
ay insallah da nedense ne benim esim nede kizkardesleri sari degil hepsi kapkara bi ufak görümcem acik kumralBak kayinvaliden sarisin dedin de aklima geldi sari sari ufakliklar
Ohhh ne guzelll canimmmm ufak tefek seyler olur allah kotu insanlarla karsilastirmasn burda okudukca bana fenalik basiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?