Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:) anladim canim ay ne zpr dimi yapipda yiyememek... ben biara cok iyidim ne yaparsam yapim hic yemeden ataltabiliodum hatta ramazan bayramini baklavasiz atlattip bide bayramdan sonraki hafta süper bi eksiye inmistim, ama nedense artik o güc kalmadi bende

Zamanla ınsan yılabılıyor degıl mi
Ben daha once dıyet yaptıgım ıcın bılıyrm
Bu bayramda baklavasız olsun ınsallah :)

Zamanla ınsan yılabılıyor degıl mi
Ben daha once dıyet yaptıgım ıcın bılıyrm
Bu bayramda baklavasız olsun ınsallah :)
:) insallah, bu yil ilk defa kendim baklava yapmayi denicem buaksam esimle birlikde onu yemeden duramam herhalde bi dilim yicem:) tadina bakmam gerekio millet icine cikartirsam önceden bilim dimi
evet ja benimde ömrüm diyetle gecti diyebilirim hep sisko bi cocukdum ben genc kizlik dönemime geciste bi azimle 25 kilo Kadar hatta biraz daha fazla verdim sonrasinda hep biraz ver biraz al modunda gecti senelerim

Neden acaba oyle
Bır saglık problemım var mı cnm tıroıt gıbi

Ay haftaya cuma işe baslayacagım son gunlerım

Zayıflayınmda gardolabımı yenılıyım ya

Aslında bakılırsa sabahları kalkıp süslenıp püslenıp işe gıtmeyı ozlemedım degıl :)

Haftaya saçlarımı da boyatacagım

Kendıme gelıcem ya

Haftaya bırde 77-77,5 kıloya ınersem ballı lokma tatlısı olur

Ekimde de mezun olurum hayırlısıyla

Neden acaba oyle
Bır saglık problemım var mı cnm tıroıt gıbi
yok yok canim yani yemege düskündüm cocuklugumda ondan yani bide yemege dedigim yemek degil abur cubur acayip derecede tüketebiliyorum o verdigim kilolari bidaha almadim hicbizaman tek hani söyle üc bes kilo alip verdim yani, zaman zaman biraz fazla abur cubur tüketigimde yani:) böyle senelerce iyi gittide sonra suanki calistigim yere baslayinca bi yil icinde 80 kg ya ciktim nerdeyse oda öglen kantinde yemege basladim ve arabayla git gel yapinca hareketde sifira indi, öncesinde hep otobüs trenle gidiodum ee dogal olarak yürüme mesafemde olmus oluodu bböyle evde kapi önünden bin isde kapi önünde derken geldi kilocuklar simdi onlari indirme derdindeyim ama cok sükür gitti nerdeyse hepsi

Ahahahhahahah börek kesin koyacam sarıp misafir geldiğinde acayip kolaylik oluyi
Aynenn ben mantarda koyuyorm. Boreklere koymak icin ama dograyp az kavurup yâş tarhana da orda sakliyorm.uzun sure dayaniyo.
Pogaca yapip buzluga atiyorm.cikinca yumusuyo azcik firina atiyorm missokula giderkende oyle yaparm diye dusunuyorm.
Kurabiye hic koymadm ama teyzem koyuyodu sanirim.
Limonata cekip koymustm y gerisi zaten fasulye barbnya bezelye gbi seyler.
boregide sarip koydummu ohh

ooo harika, ne is yapiodun sen? tabi bisüre sonra calismak istio insan evde dur dur bazen sIkilabilioruz=)

Kahvaltiii yapicizz simdiiiailecek cok guzel oluyooo
Sonrada islerimi bitirip avm ugrucam
Sen napiyosunn cicim yine menun sahane
ohhh negüzellll gez bakalim evet ailecek kahvalti süper zevkli olurrrr afiyet olsunnnn
bende calisiyorum hava berbat ay ne komik dün 35 derece cayir cayir yandik bugün 15 derece ve yagmur camur resmen sonbahari atlayip kisa gecmis durumdayiz suan icim karardi

evet ja berbat bi menü dimi ama napim daha fazla yesem kesin hic veremem ben biseyleri degistirmem gerekio galiba ama neyi bilemedim;D

Gezmicem kesn kalabaliktir deli gibi alisvers yapiyolardir kizima bsyler alicam kendime gorursem alirim

Burda hava iyi ohh azcik ruzgarli tam kivaminda sicak cekilmiyo bence kahvaltiyla ise basliyablrsn
Ama ise giderken bende yemiyodum sabahin korunde canm cekmiyodu seni anliyorm

tahim edebiliyorum canim:) insallah bulursun hemen istedigin seyleri:)

evet ya hic cani cekmio insanin sabahin köründe

Evet bence kılon su an bıle gayet ıyi
Yemek yemeyı sevınce baska oluyor haklısın
Ben kucukken cok zayftım
Yemezdık yemek. Bı lokma alırdım ama boy uzun ya ıskelator gıbıydım

Sonra yemek yemenın zevkıne vardım
Bende dıkkat etmezsem alırım
Ben kımse alınmasın ama şişkoları sevmıyrm
Insan kendıne bakmalı
Salıvermemelı
Hemde daha saglıklı :)

hihi evet aynen... bencede helede bazilari var evlenince saliyolar kendilerini heleki cocuk olunca tamamdir artik hem bakim yok hem kilolar gelio hic güzel degil öyle... bak hastalik olur anlarim ama keyfi sirf bogazi tutamiorum diyede kilo almak hic güzel degil... hani hafif balik etli olursun oda iyi ama benim kastegim böyle tam sisko olanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…