- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #230.701
napion canikomGunaydin tatlis
Pekı kaptanımMenuler bozulmus tokatlicam herkesi haberiniz olsuniki aran da olmamis canim borek ve dondurma
Sağol Can'ım dün çok kaçırdım ama yemem bundan sonra çok seviyorum ben deCanim makarna biraz riskli insanin cok yiyesi geliyo ben kilo korumadayim ben yedigim zaman sadece 3 kaşık tambugday makarna yiyorum ya sade yada labneli
ben hiç atmamıştım deneyen var alır alır atarımEvett köz kirmizi biber ve patlican da atarim super olur nohut bugday hep atiyorum cok pratik oluyo cevizi kvdem koyuyo iyi oluyodu
Ya cnm ogluma borek yaptım miss gibi koktumenün güzel canim ama börek yerine daha degisik birseylermi tüketsen acaba hem kalori acisindanda yüksek baya
İyiyim valla kaptanımNassın fistik
Sbaah neden muz yedın :) guzek kahvaltı edeydın yamenüm
Sabah muz
öglen peynirli sandvic
aksam esim Döner Aldi arkadasiyla isleri vardi evin önnünde banada getirdiler ve ben tabikide sadece etini yedim salatayla:) ekmeksiz
ara ögündede bi seftali yedim ikitanede minik cikolata yedim
Biber patlıcanı anam da koyar da diğerlerini bilmiyorumben hiç atmamıştım deneyen var alır alır atarım
günayın kızlar @ParteMoralllGünaydin kizlar
Biber patlıcanı anam da koyar da diğerlerini bilmiyorumilgi alanım bu ikisi
Hergün giyebileceğim yemek sanırım keşkek ya benim yalnız ironiye bakarsak 6 aydan fazla olmuştur herhalde yemeyeli diyetteyim diye
bende barbunyayı çok severim hergün olsa bıkmam yerim
Ölümüne kavurmaProtein diyeti yapıyo muyuz kızlar bayramda
günayın kızlar @ParteMoralll
Ben de cokkk ozluyorumm kosturmaktan firsat olmuyor bazende girilmiyor siteye sinirleniyorummmAmin kuzum insallahevet simdiden cok heycanliyiz gel arada tamam mi özluyok
Kahvaltiii yapicizz simdiiinapion canikom
Ayyy dogurdaaa hayirlisylaaaaa geeeelBen de cokkk ozluyorumm kosturmaktan firsat olmuyor bazende girilmiyor siteye sinirleniyorummm
AhahahhahahahBoreeek pogacaaa
Slm bukisGünaydin kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?